güzel söylüyor bence ama karşılaştırma yapmak için isveçin diğer yarışan şarkılarınada göz atmak lazım ?
Burda gğzel ama orda kötü çıkmış sanki. Belki eurovision gecesi çok başka cıkacak? Bu tip insanlar hep şaşirtiyor beni
Link atarsan ancak izlerim aklıma bile gelmez çünkü:/
Burda gğzel ama orda kötü çıkmış sanki. Belki eurovision gecesi çok başka cıkacak? Bu tip insanlar hep şaşirtiyor beni
Link atarsan ancak izlerim aklıma bile gelmez çünkü:/
güzel söylüyor bence ama karşılaştırma yapmak için isveçin diğer yarışan şarkılarınada göz atmak lazım ?
Şuradan atsana vaktin varsa
Yani fotoyla hiç benzemiyor açık kapı bırakayım dedim foto güzel de orda hiç iyi değil ya:/ senin hatrına bu kıza özel ilgi göstercem araştırmadakızı resimde böyle görünce kıza yarmagül dediğin için binpişman oldun dimi )
Diğer 1 milyonu ergen desek 1 milyonu maddi durumu yok 1 milyonu tv filan izlemez😛Ben sana atarım Esc'den sonra en büyük müzik şovlarından
İsveç'in 9 milyon nüfusu var yaklaşık 6 milyon oy kullanılıyor
giydiği giysi olmamış böyle çok dağınık bir şey kızın güzelliğine gölge vurmuş görüntüde kaliteli değil ama yarışma esnasında zoe güneş gibi doğacaktır aha buraya yazıyorumYani fotoyla hiç benzemiyor açık kapı bırakayım dedim foto güzel de orda hiç iyi değil ya:/ senin hatrına bu kıza özel ilgi göstercem araştırmada
aaaa bugünmüydü bu yarışma hiç haberim yok@Çiğdem- koş koş isveçli oğlanlar düet yapıyor
giydiği giysi olmamış böyle çok dağınık bir şey kızın güzelliğine gölge vurmuş görüntüde kaliteli değil ama yarışma esnasında zoe güneş gibi doğacaktır aha buraya yazıyorum
aaaa bugünmüydü bu yarışma hiç haberim yok
hayır bugün diil mayısta bunlar isveç elemesiaaaa bugünmüydü bu yarışma hiç haberim yok
eourovision un küçüğü derken bu sadece isveç elemeleri değilmi isveçten katılacak yarışmacıyı belirlemek için değilmiydi ? şimdi karıştırdın işiBu Eurovision un bir küçüğü o da yarın
hayır bugün diil mayısta bunlar isveç elemesi
eourovision un küçüğü derken bu sadece isveç elemeleri değilmi isveçten katılacak yarışmacıyı belirlemek için değilmiydi ? şimdi karıştırdın işi
hayır bugün diil mayısta bunlar isveç elemesi
eourovision un küçüğü derken bu sadece isveç elemeleri değilmi isveçten katılacak yarışmacıyı belirlemek için değilmiydi ? şimdi karıştırdın işi
ayy ne güzel türkiyede katılıcaktı bizsiz hiçbir anlamı kalmıyor gerçektenBu Eurovision un bir küçüğü o da yarın
ayy ne güzel türkiyede katılıcaktı bizsiz hiçbir anlamı kalmıyor gerçekten
Öyle ama çok iyi bir şov o yüzden dedim
Gece araştır konuşalım gece
İsveç bu melekleri 2.şans turunda eledi
demekki adamlarda bu meleklerden bol bol varki böyle harcayabiliyorlar bizde böylesini bulsak baştacı yacağızda böyleleri çıkmıyor
ayy ne güzel türkiyede katılıcaktı bizsiz hiçbir anlamı kalmıyor gerçekten
hep o can bonovo yüzünden galiba beceriksizliğini hile var diye örtmeye çalıştılar güya protesto yapıyoruz dünyanın umrundaydı sankıNiye katılmadığını anlasak Forumdaki çoğu kişi de izlerdi (Ben hala izliyorum ayrı )