güzel söylüyor bence ama karşılaştırma yapmak için isveçin diğer yarışan şarkılarınada göz atmak lazım ?
Burda gğzel ama orda kötü çıkmış sanki. Belki eurovision gecesi çok başka cıkacak? Bu tip insanlar hep şaşirtiyor beni
Link atarsan ancak izlerimaklıma bile gelmez çünkü:/
Burda gğzel ama orda kötü çıkmış sanki. Belki eurovision gecesi çok başka cıkacak? Bu tip insanlar hep şaşirtiyor beni
Link atarsan ancak izlerimaklıma bile gelmez çünkü:/
güzel söylüyor bence ama karşılaştırma yapmak için isveçin diğer yarışan şarkılarınada göz atmak lazım ?![]()
Şuradan atsana vaktin varsa![]()
Yani fotoyla hiç benzemiyor açık kapı bırakayım dedimkızı resimde böyle görünce kıza yarmagül dediğin için binpişman oldun dimi)
Diğer 1 milyonu ergen desek 1 milyonu maddi durumu yok 1 milyonu tv filan izlemez😛Ben sana atarımEsc'den sonra en büyük müzik şovlarından
![]()
İsveç'in 9 milyon nüfusu var yaklaşık 6 milyon oy kullanılıyor
giydiği giysi olmamış böyle çok dağınık bir şey kızın güzelliğine gölge vurmuşYani fotoyla hiç benzemiyor açık kapı bırakayım dedimfoto güzel de orda hiç iyi değil ya:/ senin hatrına bu kıza özel ilgi göstercem araştırmada
![]()
aaaa bugünmüydü bu yarışma hiç haberim yok@Çiğdem- koş koş isveçli oğlanlar düet yapıyor
giydiği giysi olmamış böyle çok dağınık bir şey kızın güzelliğine gölge vurmuşgörüntüde kaliteli değil ama yarışma esnasında zoe güneş gibi doğacaktır aha buraya yazıyorum
![]()
aaaa bugünmüydü bu yarışma hiç haberim yok![]()
hayır bugün diil mayıstaaaaa bugünmüydü bu yarışma hiç haberim yok![]()
eourovision un küçüğü derken bu sadece isveç elemeleri değilmi isveçten katılacak yarışmacıyı belirlemek için değilmiydi ?Bu Eurovision un bir küçüğü o da yarın![]()
hayır bugün diil mayıstabunlar isveç elemesi
eourovision un küçüğü derken bu sadece isveç elemeleri değilmi isveçten katılacak yarışmacıyı belirlemek için değilmiydi ?şimdi karıştırdın işi
![]()
hayır bugün diil mayıstabunlar isveç elemesi
eourovision un küçüğü derken bu sadece isveç elemeleri değilmi isveçten katılacak yarışmacıyı belirlemek için değilmiydi ?şimdi karıştırdın işi
![]()
ayy ne güzel türkiyede katılıcaktı bizsiz hiçbir anlamı kalmıyor gerçektenBu Eurovision un bir küçüğü o da yarın![]()
ayy ne güzel türkiyede katılıcaktı bizsiz hiçbir anlamı kalmıyor gerçekten![]()
Öyle ama çok iyi bir şov o yüzden dedim
Gece araştır konuşalım gece
![]()
İsveç bu melekleri 2.şans turunda eledi![]()
demekki adamlarda bu meleklerden bol bol varki böyle harcayabiliyorlarbizde böylesini bulsak baştacı yacağızda böyleleri çıkmıyor
![]()
ayy ne güzel türkiyede katılıcaktı bizsiz hiçbir anlamı kalmıyor gerçekten![]()
hep o can bonovo yüzünden galiba beceriksizliğini hile var diye örtmeye çalıştılar güya protesto yapıyoruz dünyanın umrundaydı sankıNiye katılmadığını anlasakForumdaki çoğu kişi de izlerdi
(Ben hala izliyorum ayrı
)