2016 Eurovision Şarkı Yarışması | Genel Bilgiler ve Yorum

Birkaç ülkeden daha şarkı geldi hanıım. :D

Argo - Utopian Land (Yunanistan)

Gabriela Guncikova - I Stand (Çek Cumhuriyeti)

Sanja Vucic - Goodbye (Sırbistan)

Frans - If I Were Sorry (İsveç)

Donny Montell - I've Been Waiting for This Night (Litvanya - Bu arada Donny Montell 2012'de de yarışmıştı).

Birkaç ülkeden daha şarkı geldi hanıım. :D

Argo - Utopian Land (Yunanistan)

Gabriela Guncikova - I Stand (Çek Cumhuriyeti)

Sanja Vucic - Goodbye (Sırbistan)

Frans - If I Were Sorry (İsveç)

Donny Montell - I've Been Waiting for This Night (Litvanya - Bu arada Donny Montell 2012'de de yarışmıştı).
Tek Azerbaycan kaldı. :D

ukrayna'nın şarkıcısı süper daha önceden biliyordum ve türkvizyonda kırımı temsil edecekti fakat rusyanın baskıları sonucu yarışmadan çekildi kırım ama helal olsun ukraynaya değerin farkına vardı bence ilk 3 e girecektir jamala

2014 Eurovision birincisi bu olmuştu. :A

Eğer çıplak yarışırsa daha fazla oy alır diye düşünüyorum.. Malum dikkat çeken her şey seyirciye daha cazip gelir ya. :D
eurovisionun_birincisi_belirlendi.jpg

Bu arada bu sene Rusya 1.olacak bence. TRT şimdi bahane edip gelmez seneye kesin. :D

2014 Eurovision birincisi bu olmuştu. :A

Eğer çıplak yarışırsa daha fazla oy alır diye düşünüyorum.. Malum dikkat çeken her şey seyirciye daha cazip gelir ya. :D
eurovisionun_birincisi_belirlendi.jpg

Bu arada bu sene Rusya 1.olacak bence. TRT şimdi bahane edip gelmez seneye kesin. :D

işi seyircilere bırakmamaları lazım :) SMS lerle gönderilen oyların katkısı yüzde 50 değilmiydi :)
işi seyirciye bırakırsan ergenler hakim olur ortama :)

bakalım ne zaman seyiirciye d*malacaklar?

spoiler içinde dediğin şeyi yaparlarsa kesin şampiyon olurlar :) ama hepsi aynı taktiği uygularsa işin artık bir esprisi kalmaz :)

Sen kimi destekliyordun? Hırvatları mı?(b)

aynen şimdilik favorim nina :) ama son kararımı daha vermedim hepsini izlemem lazım :)

@Doğu burda hırvat ninayı destekliyoruz unutma :) sonra haberim yoktu falan gibi bahanelere sığınma affetmem :)

Son düzenleme: