alemsin beyazsoy yaKaydın var ama okulla aram yok sadece ara ara hobi olarak uğruyorum))
alemsin beyazsoy yaKaydın var ama okulla aram yok sadece ara ara hobi olarak uğruyorum))
Şaka maka forumdaki neredeyse herkesi üniversiteli yapmış oluyoruz herhalde gelecek yıl.Görmemişim, sizleri de tebrik ederim. @Μαнoni @xdragxx
Artık top sizde sakın forumumuzun başarı ortalamasını düşürmeyin gelecek yıl. Başarılar sizlere de şimdiden. @yatutarsa @berkann @cookies (Başka seneye sınava girecek yoktu herhalde.)
Aynen, ama ben sana demiştim bir gün FDH seviyesine ulaşacağız diye.Şaka maka forumdaki neredeyse herkesi üniversiteli yapmış oluyoruz herhalde gelecek yıl.
Reytinger daha yeni liseli olmamış mıydı ya yatılı okula falan uğurlamıştık?Aynen, ama ben sana demiştim bir gün FDH seviyesine ulaşacağız diye.
Aa @Reytinger de girecekti unuttum. Sana da başarılar...
@ozgur2113 de var.Aynen, ama ben sana demiştim bir gün FDH seviyesine ulaşacağız diye.
@Reytinger @berkann ile yaşıt değil miydi? Hatta heyecan var mı diye konuşuyorduk, ilginç. Neyse ikisinden biri gelince öğreniriz.Reytinger daha yeni liseli olmamış mıydı ya yatılı okula falan uğurlamıştık?
Ulaşmış mı oluyoruz anlamadım.
Ben daha lise 3 üm abi.Aynen, ama ben sana demiştim bir gün FDH seviyesine ulaşacağız diye.
İyi abla demedin malum aylardır yoksun unutmuşsundur bizi diye düşündüm.Ben daha lise 3 üm abi.
Aylardır değil ya bikaç hafta. Ayrıca görmeyeli espri anlayışın baya kötüleşmiş.İyi abla demedin malum aylardır yoksun unutmuşsundur bizi diye düşündüm.
Bana ay gibi geldi.Aylardır değil ya bikaç hafta. Ayrıca görmeyeli espri anlayışın baya kötüleşmiş.