Senin içinde hayırlısı olsun.Seneye beni burda bulamayacaksiniz.
Kazanirsam gobek atmaktan hayatta buraya girmem, kaybedersem intihar party vercem evde
O yüzden özel veya devlet herhangi bir tıpa gitmem lazim belki kulak buruncu olurum @Harunnn60
Senin içinde hayırlısı olsunSenin içinde hayırlısı olsun.
Hayırlı olsunHep 1 yıldır bu anı beklemiştim , bende şurayı ,burayı kazandım diye foruma ve facebook yazarım. Sonra Ailemi mutlu ederim filan diye hep hayal kurardım. Sonunda bana Allah nasip etti.
İstanbul Bilgi Üniversitesi - Odyometri (İşitme)
Bana gerek buradan gerek sınav için gerek motivasyon için destek olan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim!
Bölümüm Sağlık bölümüdür arkadaşlar beyaz önlük giyeceğim bende.
Tam tersi Tip hobi )))çok teşekkürler
ah zamanında neler çektim sen iyi bilirsin ama sen her zaman ümidini kaybetme demiştin
evet tıp okuyormuş senaryoyu hobi olarak düşün.
@beyazsoy
sende çok yardımcı oldun bana sağol tekrardanHayırlı olsun
bu konuyu hiç görmemişim ben oyüzden geçte olsa tebrikler cnmHep 1 yıldır bu anı beklemiştim , bende şurayı ,burayı kazandım diye foruma ve facebook yazarım. Sonra Ailemi mutlu ederim filan diye hep hayal kurardım. Sonunda bana Allah nasip etti.
İstanbul Bilgi Üniversitesi - Odyometri (İşitme)
Bana gerek buradan gerek sınav için gerek motivasyon için destek olan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim!
Bölümüm Sağlık bölümüdür arkadaşlar beyaz önlük giyeceğim bende.
Ahaha Sağol Cigdem )bu konuyu hiç görmemişim ben oyüzden geçte olsa tebrikler cnm
😉😉😉
şimiden kararını ver geçiş hakkınımı kullanıcaksın yoksa işemi giriceksin böyle şeyler tam başlarken kararı verilmeli daha var diyip ona atmamalısın şimdiden planlamanı yap
ne zaman istersen ben dinlerim seni onun şeyi olmazAhaha Sağol Cigdem )
Cok haklısın , okula bir baslayayim karar vericem. Sende 1 sene boyunca benim çenemi çektin bu konularda Iyi bilirsin
Tebrikler.Gazi İşletme.
Tebrikler ve başarılar sana da.Pamukkale Üniversitesi - Tarih
Kaydin var ve okumuyormusun 😱Tıpta kaydim var sadece ))
o devam ediyordu kayıtta bırakmadı.Kaydin var ve okumuyormusun 😱
Deniz yildizindaki banu gibisin o zaman .ss .ss gül gibi mesleği nidin okumuyorsun
Kaydın var ama okulla aram yok sadece ara ara hobi olarak uğruyorum))Kaydin var ve okumuyormusun 😱
Deniz yildizindaki banu gibisin o zaman .ss .ss gül gibi mesleği nidin okumuyorsun