sonuçların açıklandığı burada haberdar oldum diyorum sonra siteye girdim öğrendim.nasıl burda duydun bee sonuçlara bakmadınmı sen
sonuçların açıklandığı burada haberdar oldum diyorum sonra siteye girdim öğrendim.nasıl burda duydun bee sonuçlara bakmadınmı sen
Tebrikler güzel bir bölüm sevindim senin adına. Başka bir bölüm istiyodun diye hatırlıyorum ben ilk tercihinmi geldi.?Pamukkale Üniversitesi - Tarih
hee tmm anladım bende takip ediyordun sanıyordum yasonuçların açıklandığı burada haberdar oldum diyorum sonra siteye girdim öğrendim.
Hayırlı olsun sevindim adına Yeni yolun açık olsunPamukkale Üniversitesi - Tarih
Hayırlı olsun Abdullah. TV& Radyo'dan neden vazgeçtin?Pamukkale Üniversitesi - Tarih
İlk tercihim değil, 14. tercihim geldi. Kaderim buymuş demek. Bunun başka bir açıklaması yok. Bölüm iyi de, ekstra çaba harcamak şart.Tebrikler güzel bir bölüm sevindim senin adına. Başka bir bölüm istiyodun diye hatırlıyorum ben ilk tercihinmi geldi.?
Şu yanlış anlamaların bir olmasa keşkehee tmm anladım bende takip ediyordun sanıyordum ya
neyse rahatla artık bu gece bir güzel uyu tamammı
Teşekkürler.Hayırlı olsun sevindim adına Yeni yolun açık olsun
Hayırlı olsun Abdullah. TV& Radyo'dan neden vazgeçtin?
Şu yanlış anlamaların bir olmasa keşke
Aynen hayırlısı buymuş demek @takas tarih bölümü okuyudu diye hatırlıyorum. Ama bence tam sana göre bir bölüm gibi geldi bana nedense.İlk tercihim değil, 14. tercihim geldi. Kaderim buymuş demek. Bunun başka bir açıklaması yok. Bölüm iyi de, ekstra çaba harcamak şart.
Lisedeyken tarihi çok severdim zaten. Bir de tam benlik bölüm, Osmanlı gibi birçok şey var. Tamam, iş olanakları kısıtlı ama yapacak bir şey yok.Aynen hayırlısı buymuş demek @takas tarih bölümü okuyudu diye hatırlıyorum. Ama bence tam sana göre bir bölüm gibi geldi bana nedense.
Teşekkürler.@xdragxx @Arslan Bey hayırlı olsun, tebrikler.
Aman zaten o bölümde iş imkanı yok hoş hangi bölümde var ki.Teşekkürler.
Vazggeçmedim, puan düşük geldi. Şartlar işte.
Ben üniversitede kalmak isterim artık, öğretmen olmaktan öte.Aman zaten o bölümde iş imkanı yok hoş hangi bölümde var ki.
Ben de çok eskiden Tarih öğretmeni olmak istiyordum Hayat Bilgisi/Afet öğretmenden mütevellit.