Senin içinde hayırlısı olsun.Seneye beni burda bulamayacaksiniz.
Kazanirsam gobek atmaktan hayatta buraya girmem, kaybedersem intihar party vercem evde![]()
O yüzden özel veya devlet herhangi bir tıpa gitmem lazim belki kulak buruncu olurum @Harunnn60![]()
Senin içinde hayırlısı olsunSenin içinde hayırlısı olsun.![]()
Hayırlı olsunHep 1 yıldır bu anı beklemiştim , bende şurayı ,burayı kazandım diye foruma ve facebook yazarım. Sonra Ailemi mutlu ederim filan diye hep hayal kurardım. Sonunda bana Allah nasip etti.![]()
![]()
İstanbul Bilgi Üniversitesi - Odyometri (İşitme)
Bana gerek buradan gerek sınav için gerek motivasyon için destek olan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim!
Bölümüm Sağlık bölümüdür arkadaşlar beyaz önlük giyeceğim bende.![]()
Tam tersi Tip hobi )))çok teşekkürler![]()
ah zamanında neler çektim sen iyi bilirsin ama sen her zaman ümidini kaybetme demiştin
evet tıp okuyormuşsenaryoyu hobi olarak düşün.
![]()
@beyazsoy
sende çok yardımcı oldun bana sağol tekrardanHayırlı olsun
bu konuyu hiç görmemişim ben oyüzden geçte olsa tebrikler cnmHep 1 yıldır bu anı beklemiştim , bende şurayı ,burayı kazandım diye foruma ve facebook yazarım. Sonra Ailemi mutlu ederim filan diye hep hayal kurardım. Sonunda bana Allah nasip etti.![]()
İstanbul Bilgi Üniversitesi - Odyometri (İşitme)
Bana gerek buradan gerek sınav için gerek motivasyon için destek olan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim!
Bölümüm Sağlık bölümüdür arkadaşlar beyaz önlük giyeceğim bende.![]()
Ahahabu konuyu hiç görmemişim ben oyüzden geçte olsa tebrikler cnm
😉😉😉
şimiden kararını ver geçiş hakkınımı kullanıcaksın yoksa işemi giriceksin böyle şeyler tam başlarken kararı verilmeli daha var diyip ona atmamalısın şimdiden planlamanı yap![]()
ne zaman istersen ben dinlerim seni onun şeyi olmazAhahaSağol Cigdem
)
Cok haklısın , okula bir baslayayim karar vericem. Sende 1 sene boyunca benim çenemi çektin bu konularda Iyi bilirsin![]()
Tebrikler.Gazi İşletme.![]()
Tebrikler ve başarılar sana da.Pamukkale Üniversitesi - Tarih
Kaydin var ve okumuyormusun 😱Tıpta kaydim var sadece ))
o devam ediyordu kayıtta bırakmadı.Kaydin var ve okumuyormusun 😱
Deniz yildizindaki banu gibisin o zaman .ss .ss gül gibi mesleği nidin okumuyorsun![]()
Kaydın var ama okulla aram yok sadece ara ara hobi olarak uğruyorum))Kaydin var ve okumuyormusun 😱
Deniz yildizindaki banu gibisin o zaman .ss .ss gül gibi mesleği nidin okumuyorsun![]()