Yok yahu o kadar da iyi değildim son 6 ay çok saldım.Hayırlı olsun da sen baya iyyidin sınavlarda öyle aklımda kalmış ? ben senden daha farklı bir bölüm beklerdim
Yok yahu o kadar da iyi değildim son 6 ay çok saldım.Hayırlı olsun da sen baya iyyidin sınavlarda öyle aklımda kalmış ? ben senden daha farklı bir bölüm beklerdim
Evet oda tıp okuduğu için bilgisi var.Ya aslnda kolay işini bulursun sağlıkta iş sorunu olmaz @beyazsoy baya biligili bu konularda)
Hayırlı olsun tekrardan istediğin ve pişman olmayacğaın bir bölümse sevindim adınaYok yahu o kadar da iyi değildim son 6 ay çok saldım.Zaten hukuk istemiyordum okuyamazdım sonra zaten tm'de başka bi iktisat var bi işletme işletme geldi buna da şükür.
Hep 1 yıldır bu anı beklemiştim , bende şurayı ,burayı kazandım diye foruma ve facebook yazarım. Sonra Ailemi mutlu ederim filan diye hep hayal kurardım. Sonunda bana Allah nasip etti.
İstanbul Bilgi Üniversitesi - Odyometri (İşitme)
Bana gerek buradan gerek sınav için gerek motivasyon için destek olan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim!
Bölümüm Sağlık bölümüdür arkadaşlar beyaz önlük giyeceğim bende.
Yok ya tıp mı okuyodu ben senaryo yazıyodu sanıyordum.Evet oda tıp okuduğu için bilgisi var.
Yok yahu o kadar da iyi değildim son 6 ay çok saldım.Zaten hukuk istemiyordum okuyamazdım sonra zaten tm'de başka bi iktisat var bi işletme işletme geldi buna da şükür.
çok teşekkürlercanım benim çokkkkk sevindimmmm
evet tıp okuyormuşYok ya tıp mı okuyodu ben senaryo yazıyodu sanıyordum.
çok teşekkürler
ah zamanında neler çektim sen iyi bilirsin ama sen her zaman ümidini kaybetme demiştin
zaten bende burada duydum melekcimdemiştim evet ama ilk duyan ben olmalıydım konudan öğreniyorum tşk ederim
Neyse kulaklarımda bir sorun olursa yanına gelirim haro.çok teşekkürler
ah zamanında neler çektim sen iyi bilirsin ama sen her zaman ümidini kaybetme demiştin
evet tıp okuyormuşsenaryoyu hobi olarak düşün.
@beyazsoy
nasıl burda duydun bee sonuçlara bakmadınmı senzaten bende burada duydum melekcim
sevindim başarılar diliyorum sanada😉Pamukkale Üniversitesi - Tarih
Teşekkürler.sendemi kazandın ne güzel başarılar diliyorum sanada
rica ederim ne demek rabbim hepinize zihin açıklığı versinTeşekkürler.
hayırlı olsun 1 yıl boyunca neler konuştuk neler düşündükPamukkale Üniversitesi - Tarih
Teşekkürler.sevindim başarılar diliyorum sanada😉
Çok teşekkür ederim, sağ ol. Daha kahır çekmeye devam ederiz. Daha yolun başındayız.hayırlı olsun 1 yıl boyunca neler konuştuk neler düşündüksen benim kahrımı çektin ben senin kahrını çektim.yeni hayatında çok başarılı ve mutlu olursun inş.
rica ederimTeşekkürler.
Çok teşekkür ederim, sağ ol. Daha kahır çekmeye devam ederiz. Daha yolun başındayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?