Yok yahu o kadar da iyi değildim son 6 ay çok saldım.Hayırlı olsun da sen baya iyyidin sınavlarda öyle aklımda kalmış ? ben senden daha farklı bir bölüm beklerdim
Yok yahu o kadar da iyi değildim son 6 ay çok saldım.Hayırlı olsun da sen baya iyyidin sınavlarda öyle aklımda kalmış ? ben senden daha farklı bir bölüm beklerdim
Evet oda tıp okuduğu için bilgisi var.Ya aslnda kolay işini bulursun sağlıkta iş sorunu olmaz @beyazsoy baya biligili bu konularda)
Hayırlı olsun tekrardan istediğin ve pişman olmayacğaın bir bölümse sevindim adınaYok yahu o kadar da iyi değildim son 6 ay çok saldım.Zaten hukuk istemiyordum okuyamazdım sonra zaten tm'de başka bi iktisat var bi işletme işletme geldi buna da şükür.
![]()
Hep 1 yıldır bu anı beklemiştim , bende şurayı ,burayı kazandım diye foruma ve facebook yazarım. Sonra Ailemi mutlu ederim filan diye hep hayal kurardım. Sonunda bana Allah nasip etti.![]()
İstanbul Bilgi Üniversitesi - Odyometri (İşitme)
Bana gerek buradan gerek sınav için gerek motivasyon için destek olan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim!
Bölümüm Sağlık bölümüdür arkadaşlar beyaz önlük giyeceğim bende.![]()
Yok ya tıp mı okuyodu ben senaryo yazıyodu sanıyordum.Evet oda tıp okuduğu için bilgisi var.![]()
Yok yahu o kadar da iyi değildim son 6 ay çok saldım.Zaten hukuk istemiyordum okuyamazdım sonra zaten tm'de başka bi iktisat var bi işletme işletme geldi buna da şükür.
![]()
çok teşekkürlercanım benim çokkkkk sevindimmmm![]()
evet tıp okuyormuşYok ya tıp mı okuyodu ben senaryo yazıyodu sanıyordum.![]()
çok teşekkürler
ah zamanında neler çektim sen iyi bilirsin ama sen her zaman ümidini kaybetme demiştin![]()
zaten bende burada duydum melekcimdemiştim evet ama ilk duyan ben olmalıydım konudan öğreniyorum tşk ederim![]()
Neyse kulaklarımda bir sorun olursa yanına gelirim haro.çok teşekkürler
ah zamanında neler çektim sen iyi bilirsin ama sen her zaman ümidini kaybetme demiştin
evet tıp okuyormuşsenaryoyu hobi olarak düşün.
@beyazsoy
nasıl burda duydun bee sonuçlara bakmadınmı senzaten bende burada duydum melekcim![]()
sevindim başarılar diliyorum sanada😉Pamukkale Üniversitesi - Tarih
Teşekkürler.sendemi kazandın ne güzel başarılar diliyorum sanada![]()
rica ederim ne demek rabbim hepinize zihin açıklığı versinTeşekkürler.![]()
hayırlı olsun 1 yıl boyunca neler konuştuk neler düşündükPamukkale Üniversitesi - Tarih
Teşekkürler.sevindim başarılar diliyorum sanada😉
Çok teşekkür ederim, sağ ol. Daha kahır çekmeye devam ederiz. Daha yolun başındayız.hayırlı olsun 1 yıl boyunca neler konuştuk neler düşündüksen benim kahrımı çektin ben senin kahrını çektim.
yeni hayatında çok başarılı ve mutlu olursun inş.
![]()
![]()
rica ederimTeşekkürler.
Çok teşekkür ederim, sağ ol. Daha kahır çekmeye devam ederiz. Daha yolun başındayız.![]()