2014 YGS Sonuçları Açıklandı!

30.000'e girmişim. :) Ama YGS'e iyi hazırlanmıştım, LYS bunun üstünde olamaz gibi. :( Sayısal..​

@mrt-06 Forumda coşarsan tabii 30 bin yaparsın :bağır: Hedef 10 bindi!:bağır:

Durmak yok yola devam :A

30.000'e girmişim. :) Ama YGS'e iyi hazırlanmıştım, LYS bunun üstünde olamaz gibi. :( Sayısal..​

@mrt-06 Forumda coşarsan tabii 30 bin yaparsın :bağır: Hedef 10 bindi!:bağır:

Durmak yok yola devam :A
30 ama tam 30 değil.(25 küsür) Hem sayısal için iyi bence, yeter fazlada gözüm yok. :D
İlk 30 bin baya iyiymiş. Ne olacaksın @mrt-06 :D
Eğer LYS bu ayarda olursa Tıp düşünüyorum yoksa ben de mühendislik seçicem. :) Zaten sınava hep mühendisliği düşünerek girmiştim. :D

Yalnız çevremde ki çoğu kişi kötü almış, Forum Donanım Haber'dekiler uçmuş bu arada. :D

30 ama tam 30 değil.(25 küsür) Hem sayısal için iyi bence, yeter fazlada gözüm yok. :D

Eğer LYS bu ayarda olursa Tıp düşünüyorum yoksa ben de mühendislik seçicem. :) Zaten sınava hep mühendisliği düşünerek girmiştim. :D

Yalnız çevremde ki çoğu kişi kötü almış, Forum Donanım Haber'dekiler uçmuş bu arada. :D
Niye 30 diyorsun o zaman 25 diyeceksin. :D

Tıp için ilk 10 bin gerekmiyor muydu? :)

DH'nin YGS bölümündekilere bakma sen orada seçilmiş kişiler var. 25 bin çok iyi sonuç. :D

Niye 30 diyorsun o zaman 25 diyeceksin. :D

Tıp için ilk 10 bin gerekmiyor muydu? :)

DH'nin YGS bölümündekilere bakma sen orada seçilmiş kişiler var. 25 bin çok iyi sonuç. :D
25 için 24.999 içinde olması lazım benim 25 küsürün üstü 25.500 üstü yani 25.000 mi demem lazım niye milleti kandırıyım şimdi? :D

Tıp zaten isteyen yok. :D Ama iyi kötü bir yer gelebilir araştırmak lazım. Mühendislik rahat olurda yine çıtayı biraz yükseltmek lazım bence. :)

@OzaN FDH'de 900. olan biri var. 😱 Montaj falan mı acaba? :D Bu kadar üstün seviye miydi ora ya. :T:

25 için 24.999 içinde olması lazım benim 25 küsürün üstü 25.500 üstü yani 25.000 mi demem lazım niye milleti kandırıyım şimdi? :D

Tıp zaten isteyen yok. :D Ama iyi kötü bir yer gelebilir araştırmak lazım. Mühendislik rahat olurda yine çıtayı biraz yükseltmek lazım bence. :)

Yalnız her mühendislik için geçerli değil 20 bin. :A ist mar ytü olabilir ama gsü itü hacettepe için ilk 10-8 bin gerekiyor. :A

Sınava bu 3.girişim ilk sene öyle böyle di geçen sene iyiydi ünideyim şuanda zaten ve sayısaldan 332 puanla 80 küsür bindeym :DD aahahh geçen seneden iyi yapmışım üstelik eşit ağırlık puanım 340 oda 100 binlerde sözel puanım 378 oda 75 binlerde :D wıshh yane geçen seneden iyi gitmişim

Yine FEM reklamını yapacak gibi. Hayır, çocuk 4 yıl devletin fen lisesine gitmiş, son 2 yıl dersaneye gitmiş. Reklamı dersane yapıyor. Dersanenin payı yoktur demiyorum ama eğer orası fen lisesiyse, okulun payı da az değildir.

@mrt-06 ilk 25 bin orta ama ne istediğine bağlı ona göre iyidir belkide :) Tebrik ederim :)
Eğer düşük geldiyse üzülmeye değmez lys önemlisi ona odaklanın ve pes etmeyin :)
Dilediğiniz bölümü tutturursunuz inşallah :)

Tebrik ederim seni Atacan @mrt-06 diğer arkadaşlar üzülmesin ben ilk senemde kazanamadım daha doğrusu ygs5 270 di gitmedim bir yere, bir daha ki sene gene hazırlandım ..Allahın izniyle haleldersiniz hemde ilk sene bi cahillik oluyor ney doğru ney yanlış bilmiyorsunuz...İlla ki ilk senemde gidicem diyorsanız önünüzde Hem lys var bir umudunuz daha var sıkı çalışıp halledersiniz..olmasa dahi en önemlisi canınızın sağlığı zaten anne babalar da böyle söylemekte ..şahsen bana öyle dendi.....:)

Son düzenleme: