30 ama tam 30 değil.(25 küsür) Hem sayısal için iyi bence, yeter fazlada gözüm yok.30.000'e girmişim. Ama YGS'e iyi hazırlanmıştım, LYS bunun üstünde olamaz gibi. Sayısal..
@mrt-06 Forumda coşarsan tabii 30 bin yaparsın Hedef 10 bindi!
Durmak yok yola devam
Eğer LYS bu ayarda olursa Tıp düşünüyorum yoksa ben de mühendislik seçicem. Zaten sınava hep mühendisliği düşünerek girmiştim.İlk 30 bin baya iyiymiş. Ne olacaksın @mrt-06
Niye 30 diyorsun o zaman 25 diyeceksin.30 ama tam 30 değil.(25 küsür) Hem sayısal için iyi bence, yeter fazlada gözüm yok.
Eğer LYS bu ayarda olursa Tıp düşünüyorum yoksa ben de mühendislik seçicem. Zaten sınava hep mühendisliği düşünerek girmiştim.
Yalnız çevremde ki çoğu kişi kötü almış, Forum Donanım Haber'dekiler uçmuş bu arada.
25 için 24.999 içinde olması lazım benim 25 küsürün üstü 25.500 üstü yani 25.000 mi demem lazım niye milleti kandırıyım şimdi?Niye 30 diyorsun o zaman 25 diyeceksin.
Tıp için ilk 10 bin gerekmiyor muydu?
DH'nin YGS bölümündekilere bakma sen orada seçilmiş kişiler var. 25 bin çok iyi sonuç.
Türkiye'de 1. olan birileri de var çok şaşılacak bir durum değil.@OzaN FDH'de 900. olan biri var. 😱 Montaj falan mı acaba? Bu kadar üstün seviye miydi ora ya.
Yeniden bakıyım dedim, yine site çökmüş. .ssTürkiye'de 1. olan birileri de var çok şaşılacak bir durum değil.
Haha. İlahi destere ya, senin şu yorumların yok mu?bir gün gelecek daha kimse sınava girmeden sonuçlar açıklanacak gidişat oraya doğru )
giren çokturda bazıları sevinçten bazı arkadaşlar ise üzüntüden sonucu buraya aktaramıyor )
Moral bozma aga LYS'ye odaklan. Bir sene daha çekilmez yani. Önünde 2- 2.5 ay gibi bir süreç var iyi değerlendirirsen hedeflerine ulaşabilirsin.Bayağı kötü
İnşallahMoral bozma aga LYS'ye odaklan. Bir sene daha çekilmez yani. Önünde 2- 2.5 ay gibi bir süreç var iyi değerlendirirsen hedeflerine ulaşabilirsin.