Maskeli Fedai
Favori Üye
Barajı geçemeyebilirdik nerdeyse son anda geçmişizHelel @mrt-06. Az daha az girseydin foruma 10bin çok rahat olur. 10bin çok kolay aslında. (Yapan bilir )
Ne kadar kötü @Maskeli Fedai?
Barajı geçemeyebilirdik nerdeyse son anda geçmişizHelel @mrt-06. Az daha az girseydin foruma 10bin çok rahat olur. 10bin çok kolay aslında. (Yapan bilir )
Yuh :|Barajı geçemeyebilirdik nerdeyse son anda geçmişiz
Teşekkürler ederim. Çok heyecan yaptım, elim ayağım titredi, gözüm karardı, bence bunun etkisi daha fazla oldu.Helel @mrt-06. Az daha az girseydin foruma 10bin çok rahat olur. 10bin çok kolay aslında. (Yapan bilir )
Suç benim ha?Senin taktiği uyguladım
Tabii olur. Benim hiç heyecan yoktu, cumburlop çıktım yukarıTeşekkürler ederim. Çok heyecan yaptım, elim ayağım titredi, gözüm karardı, bence bunun etkisi daha fazla oldu.
Suç bende hiç ders çalışmadan girersen olacağı bu hem hatırlatma ne güzel unutmuştumSuç benim ha?
Tabii olur. Benim hiç heyecan yoktu, cumburlop çıktım yukarı
Teşekkür ederim.Çok erken açıklanmış benim girdiğim zaman ertesi güne açıklanır artık. tebrikler @mrt-06 )
Zaten heyecanlandım desen şaşırırdım. Ama şimdi yeme bizi ufak da olsa heyecanlanmışsındır muhakkak.Suç benim ha?
Tabii olur. Benim hiç heyecan yoktu, cumburlop çıktım yukarı
Tabi heyecanlandım. Sınavdan önceki dakikalar çok heyecanlıydı. Bi de bizim Türkçe çok zordu. 60 dk. sürdü. Gerisini sen düşün. Millet Türkçenin paragraflarının uzunluğu yüzünden batırdı sınavı, ben de pek telaşa düşmediğim için iyi aldımTeşekkür ederim.
Zaten heyecanlandım desen şaşırırdım. Ama şimdi yeme bizi ufak da olsa heyecanlanmışsındır muhakkak.
Çok iyiymiş. Helal, 60 DK sürdü ve moralin bozulmadan devam ettin. Kısmet artık ya.Tabi heyecanlandım. Sınavdan önceki dakikalar çok heyecanlıydı. Bi de bizim Türkçe çok zordu. 60 dk. sürdü. Gerisini sen düşün. Millet Türkçenin paragraflarının uzunluğu yüzünden batırdı sınavı, ben de pek telaşa düşmediğim için iyi aldım
Not: LYS'ye iyi çalışmazsan sıralamanı ikiye katlarsın. (Yapan bilir )
Türkçeyi yarıda kesip Matematik'e geçtiğim için öyle oldu İyi bir strateji izledim sınavdaÇok iyiymiş. Helal, 60 DK sürdü ve moralin bozulmadan devam ettin. Kısmet artık ya.
Oho bunlar benim başıma gelseydi,sınavı bırakıp ağlardım.Türkçeyi yarıda kesip Matematik'e geçtiğim için öyle oldu İyi bir strateji izledim sınavda
Sınavın çıkışında herkes ağlıyodu zaten Gülerek çıkan tek kişiydim galibaOho bunlar benim başıma gelseydi,sınavı bırakıp ağlardım.
Kim bilir kaç kişiden küfür yemişsindir.Sınavın çıkışında herkes ağlıyodu zaten Gülerek çıkan tek kişiydim galiba