Maskeli Fedai
Favori Üye
bir gün gelecek daha kimse sınava girmeden sonuçlar açıklanacak gidişat oraya doğru )Valla 6 günde açıklandı geçen yıl 10 gündü galiba. Belki ileride girdiğimiz günün ertesi sonuçların açıklandığını da görürüz bu gidişle.
Yalnız site çok yoğun.
giren çokturda bazıları sevinçten bazı arkadaşlar ise üzüntüden sonucu buraya aktaramıyor )Siteye girebilmeyi başaran yok sanırım. Forum dahil kimseden ses seda yok
@mrt-06 çabuk buraya ? vericek hesabın var..
oh valla ne güzel memleket. Ertesi hafta sonuç mu açıklanırmış ? biz 1. Buçuk ay ölüp ölüp diriliyorduk sonuçlar için
Herkes için hayırlısı olsun.
Sonuçlar nasıl, girebilen yok mu?
Hala giremedim.Siteye girebilmeyi başaran yok sanırım. Forum dahil kimseden ses seda yok
görmeden inanmayız caps alGirdim şükürler olsun. Gayet iyi.
eskişehirdeki üni.ye kayıt olunabiliyor sınavsız 2.üni içinnormal üniyle beraber açık öğretim okunabiliyor mu
Tebrikler. İnşallah LYS'de daha iyisini yaparak istediğin üniversiteye girersin.Girdim şükürler olsun. Gayet iyi.
Çok teşekkürler, InşAllah.Tebrikler. İnşallah LYS'de daha iyisini yaparak istediğin üniversiteye girersin.
Yok artık. Valla, yeminle iyi, geldi.görmeden inanmayız caps al
eskişehirdeki üni.ye kayıt olunabiliyor sınavsız 2.üni için
30.000'e girmişim. Ama YGS'e iyi hazırlanmıştım, LYS bunun üstünde olamaz gibi. Sayısal..Sayısaldan ilk 200.000'e girmişim. Mühendislik adına iyi gibi. Meslek lisesi olduğumuzdan bölüme gidenlere de ek puan geliyor. İnşallah olur mühendislik.
@mrt-06 sen kaç bine girmişsin ?