Keşke bu konuyu açmasaydın da, geç öğrenseydim açıklandığını. Strese girdim şimdi.![]()
Son sınıfım, haliyle gireceğim. Daha büyük mü sanıyordun, daha mı küçük?Sen de mi girmiştin sınava? 😕 Yeni öğrendim.![]()
Son sınıfım, haliyle gireceğim. Daha büyük mü sanıyordun, daha mı küçük?![]()
Doğruyu söylediğin için tebrik ederim, tam tersini diyeceksin diye beklentideydim. Gerçi sen daha küçüksün.Daha küçük. Küçük derken çok küçük değil, seneye gireceksin diye biliyordum.![]()
Doğruyu söylediğin için tebrik ederim, tam tersini diyeceksin diye beklentideydim. Gerçi sen daha küçüksün.![]()
Daha çok varmış, yolun başındasın daha. İyi çalış şimdiden sınava, sonradan sorun olmasın.Evet, öyleyim. 2 yılımız kaldı bizim de bakalım.
Twitter'a girebilseydim, okuldakiler napmış öğrenirdim.![]()
@Almila da girmiştir belki. Yeniden gireceğini söylüyordu zamanında. Bunca zaman sanırım o yüzden girmedi.Hayırlısı olsun. Bende girdim ama öylesine, zaten okuduğum üniversitemden memnunum.![]()
Hiç bir bilgim yok...@Almila da girmiştir belki. Yeniden gireceğini söylüyordu zamanında. Bunca zaman sanırım o yüzden girmedi.![]()
Bilgin var diye söylememiştim zaten, öylesine söylemiştim. Uzun zamandır girmiyordu, sebep sanırım bu ya da daha farklı bir şey.Hiç bir bilgim yok...