2026 Çeyrek Final | Model - Pembe Mezarlık vs Gülşen - Bangır Bangır

Hangi Şarkı Yarı Finale Yükselsin?

• Model - Pembe Mezarlık

• Gülşen - Bangır Bangır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
131,243
Puanı
1,060
Fav10.net'in artık gelenekselleşen en favori etkinliklerinden biri haline gelen En Favori Şarkı etkinliğinde 2011-2015 yıllarında final turlarında yarışmış olan şarkılardan en iyisini seçeceğiz. En Favori Şarkı All Star 2011-2015 etkinliğinde çeyrek finale gelmiş bulunmaktayız.

Hangi Şarkı Yarı Finale Yükselsin?

ikisi ayni gruptan ciktilar ve kurada yine ayni birlikte yer almis oldular. aslinda diger hepsi kuradan cikti ve sona kalan bu iki sarki olunca bunlarda otomatik olmustu.
4lu aday listesinde aralarinda sadece 1 oy farki varmis. simdi ikili oylamada alacaklari oylari merak ediyorum.

ikisi ayni gruptan ciktilar ve kurada yine ayni birlikte yer almis oldular. aslinda diger hepsi kuradan cikti ve sona kalan bu iki sarki olunca bunlarda otomatik olmustu.
4lu aday listesinde aralarinda sadece 1 oy farki varmis. simdi ikili oylamada alacaklari oylari merak ediyorum.
Hain @Dosi bu grubu zorlu yapmış diğerleri şıp anlaşılıyor, bunda kararsız kaldım .ss
Al açıklaması yukarda
@Dosi 'nin kuralarında finallik eşleşmeleri finalden daha önce görebilirsiniz :A

@bazinga da burda zorlanır diye tahmin ediyorum :A
Çünkü Dosi kurada ne çıkarsa onu yapıyor. Galiba siz ufaktan müdahale ediyorsunuz? :A

galiba en sona kalanlar en heyecanlı oylama olunacak grup olmuş :A