20 Kasım 2012 Salı Reyting Sonuçları

Konu senin atv hayranligin degil..herseyin nedenlerini ince beleyip yorumlar yardirirsin, nedense bu tablonun GERCEK nedenlerini ortuluyon.. Neyse sen bildigini yap en sonunda biyerde tikanip gidemeyince, anlarsin neyin ne oldugunu..
yakupçugum sana cevap yazmamıştım keşke üstüne alınmasaydın
)) yalnız ben öbzg nin düşüşyle ilgi şimdi bişye yazmadım ben geçen seneden beri öbzgnin düşüşünü daha düşmeden önce yazdım senlede tartıştık. öbzg düştü çünkü balıkçıyla birlikte dizi yeşilçama döndü ondan önce çok başarılıydı ilk 13 bölümün hakkını her zaman vermişimdir öbzgnin (. bence bana ve bu forumdakilere kızacagına senariste kızsan daha faydalı olur
))

Aga mahsun bu işin kralı ezer geçer

kanald saliyida kaybederse hiç birgün zirvede olamaz
biü mahsun dizisi

mahsun bir hata yapar çökü verir ama öbgz haftayada kitle kaybederse isi zor haftaya

tahminim öbgz birinci olacagidir
mahonicim öbzgye bakmayalı yıllar oldu senaryo nereye gidiyor haftaya düşer mi bilmiyorum. mahsunun dizisi yeni başladıgı için baktım. yalnız herkes biü yü hdeye benzetiyor düşeceğibni söylüyorda bu böyle olmayacak gibi hde de hemen işi istanbu son bölümü izlemedim büi nin yalnız dizininhaftayada yükselecek senaryosu var rahat 13 bölüm yukarda kalacak senaryo biüde mevcut . biünün düşeceğini uman arkadaşlar erken sevinmeyim derim. mahsun dayar müziği dayar aglamayı ortda öbzgnin dumanı kalır vallahi
))))))

Haha beyazsoy güldürdu
dayar harbiden

Ben senin obgzk yesilcam, balikcinin diziyi bozmasi gibi yorumlarina soz soylemedim. Tabikide istedigini soylersin ben buna karisamam.. Benim bu tablomun bu halde olmasinin nedenlerini senin yorumlarindan okumakti. Biu'nin obgzk'yi gecmesi normal ve esit kosullardami oldu? Bunun cevabini bekliyodum ben senden.

- - - Ekleme - - -

Haftaya obgzk'nin dumanindan bogulucak merak etme

yenilince bahnelere saklanmamak lazım bence bence aynı adanda sadece biü iel öbzg karşılaşsaydı. fark daha fazla olabilirdi çünkü büi de rahat ilk 1 saat agladı millet
))) türk halkına aglama ver başka bişey verme bu aglamaya bırak öbzg muhteşem yuzyıl bile zor dayanırdı. dua edin de mahsun bidaha bu kadar aglama koymasın bidaha
)))))

Bide fanatik degilim dersin
muhtesemi kattinya araya mahoni simdi feci saricak sana...

Star Tv'de yayinlanan maç her iki grupta açik ara zirvenin sahibi oldu.

Total grubunda, Boyut Film tarafindan yapilan agir drama dizisi "Benim Için Üzülme" yükselise geçerek ikinci sirada yer aldi.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki bu hafta düsüs yasayan dizisi oldu, ama buna karsin dizi A/B grubunda Benim Için Üzülme'yi geçti.

Maçın ab grubunda hele TNS'de 20 reyting alacağı hiç aklıma gelmemişti ama takas ve çocuklarduymasın söylemişti gol olursa 20 reytingi görür diye
Diğer yapımlar beklenildiği gibi reyting almışlar . Ben son birkaç haftadır dikkat ediyorum Star Haber artık umre ab grubunda iyi iş çıkarıyor tebrikler Nazlı Öztarhan .