20 Kasım 2012 Salı Reyting Sonuçları

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD="align: center"]BENIM ICIN UZULME[/TD]
[TD="align: center"]ATV[/TD]
[TD="align: center"]20.11.2012[/TD]
[TD="align: center"]19:57:41[/TD]
[TD="align: center"]22:19:15[/TD]
[TD="align: center"]8,5[/TD]
[TD="align: center"]20,54[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Helal Be! Süper Gitmiş :U

[TR]
[TD="align: center"]20[/TD]
[TD="align: center"]ISLER GUCLER (TKR)[/TD]
[TD="align: center"]STAR TV[/TD]
[TD="align: center"]23:51:48[/TD]
[TD="align: center"]01:21:22[/TD]
[TD="align: center"]2,82[/TD]
[TD="align: center"]15,59
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

15 shr almış :D

Benim İçin Üzülme reytingini arttırmış kim ne derse desin.Dizinin Karadeniz çekimleri AB'yede hitap ediyor anlaşilan.Eğer dizi kendini bozmazsa kemikleşmiş izleyiciye sahip olan dizi OBGZ'den seyirci bile (ç)alabilir. Salı gecelerinin tek alternatifi olan OBGZ'den sıkılanlara(benim gibi) iyi bir alternatif şimdilik.Şimdilik diyorum Mahsun'un işleri az çok belli tüm kalitesini ilk bölümlerde kullanıyor sonralarinda ne versen yerler mantiğini kullanıyor(bkz:HDE)...

---ekleme----

karadayıyı ilk başlarda en çok ben eleştiren .. taki 3 bölüm önceye kadar. ozaman yazdım dizi çok heycanlı oldu diye ( o bölüm tns de düşük çıktı karadayı) hatta geçen bölümdeki mantık hatalarını foruma yazan benim .forumdasa sor istersen :)))) siz benim atv yi eleştirdiğim kadar kanal dyi eleştirin ozaman konuşalım :)))) hde yide geçen sezon öbzg gibi yeşilçam senayolarına döndüğü için yerdeden yere vurdum (baba kızının fakir çocuktan ayrılması için kendine kızın eski sevgilisini şirkete ortak alır) hde yi bu sezon çok az izledim eskiye göre düzelme var ama millet kopmuş diziden yapacak bişey yok :)))) bu kadar atv dizilerini eleştiren var mı bu forumda yahuu :)))) ki izlediğim tek dizi işler güçler o da starda( oda bozdu ama elde tek o var yapacak bişey yok :)))) )

Sen hiç bişeyi beğenmiyorsun herşeyi eleştiriyorsun.Hiç bişeyi beğenmeyen adamın sadece bi kanlı beğenmesi nerden çıktı anlamadım. atv'cisin diyelim yine herşeyi eleştiriyorsun.Kanalın otunu b*kunu eleştiriyorsun.Diğerleri gibi tam gaz savundugunu görmedim.Kaldi ki kendinde de söylemiştin sen her kanalı zaplıyorsun hiç biyeri doğru düzgün izlemiyorsun 😕 Diyelim ki bütün kanallara eşitsin ama atv'ye %20 kanal D'ye %19 Star'a %18 bakıyorsan bu seni atv'ci yapmaz.

Yok arkadaşım emin ol sen dibine kadar Atvcisin ama ben asla Kanal Dci değilim. Hele Öbgzk ile hiç işim olmaz izlemedim bile hayatımda. :))))))

Neyse sen haftalarca Karadayı için Hayat Devam Ediyor için sürekli bahane ürettin. Azıcık bizim de hakkımız değil mi canım çok görme bunu bize. :))))))))

Tabak sevdiği deriyi yerden yere vururmuş. :)))))) Mantık hatalarını yazmak, eleştirmek Atvci olduğunu değiştirmez.

Ben Kanal D'yi eleştiriyorum diyemeyecem çünkü eleştirmekten fazlasını yapıyorum. Hatta Bbeb ve Arka Sokakları rezil etmek için elimden geleni yapıyorum. Her kanal için bunu yaparım. Ama hangisi önde beni bağlamaz. Sen Atv 1. olsun diye ölüyorsun resmen. :)))))

Neyse özet olarak yeme bizi yahu Atvci. :))))))) Reklamsız yayının reytingi artıracağını da daha geçen cuma söyledin. :)))))))

Sende tam bi atv nefretcisisin ve tam bi kanal D fanısın o zaman. Sen atv'nin bu sezon en iyi yapımı olan KARADAYI O ses'i geçemiyor diye kahkah gülersen, objektifliğini belli etmek için Arka Sokakları eleştiriyorum dersen bil ki sen kanal D'cisin.Kanal D'nin en kötü yapımı zaten Arka Sokaklar önune gelen o diziyi kötülüyor.Ellimi sallasam 50 bin tane böyle yorum yapabilen insan bulurum.Kanal D'ci değilsen neden Yalan Dünya'yı eleştiremiyorsun? (bildiğim kadarıyla sende izliyorsun onu).Yada Kuzey Guney'i eleştiremiyorsun? Objektiflik bilindik şeyi hala savunmak değil.

Bilindik beyazsoy replikleri herkezin bir yerinde hata bulmak icin yirtinir ama kendisine bakmak icin hic bi caba gostermez... Kendisi koyu atv'ci, bide bize kanal d'ci demiyomu.. Hic bir zaman boyle cocuksu bi taraftarlik taslamadim.. İsin garibi bi yerden bi kusur ve nedenleri sayan beyazsoy , biu'nin obgzk niye gectigini soylemektan acizz.

BİÜ için 2.bölümün sonundan beridir söyledim.Bu hafta çok iyi olacak diye.Haa reklamlı yayınlasaydı ha reklamsız yayınlasaydı bu dizinin reytingi yükseltiğini değiştirmez.Sıralama önemsiz bu durumda.Sana dün akşamda söyledim.Dizinin daha 3.bölümü.OBGZ'nin geçmişine bakalım daha 10 reytinglik dizi olan AŞK ve CEZA'yı geçebilmek için reklamazsız yayınlayıp yeni bölümü aynı gece 2 kere veriyordu taa ki 1.olana kadar debelendi.OBGZ 1 sezonluk işti TNS geçen sene gelseydi OBGZ bu sene olmayacakti.Çünkü 2.sezonda sıkmaya başlamişti bile.

Benim İçin Üzülme reytingini arttırmış kim ne derse desin.Dizinin Karadeniz çekimleri AB'yede hitap ediyor anlaşilan.Eğer dizi kendini bozmazsa kemikleşmiş izleyiciye sahip olan dizi OBGZ'den seyirci bile (ç)alabilir. Salı gecelerinin tek alternatifi olan OBGZ'den sıkılanlara(benim gibi) iyi bir alternatif şimdilik.Şimdilik diyorum Mahsun'un işleri az çok belli tüm kalitesini ilk bölümlerde kullanıyor sonralarinda ne versen yerler mantiğini kullanıyor(bkz:HDE)...

---ekleme----

Sen hiç bişeyi beğenmiyorsun herşeyi eleştiriyorsun.Hiç bişeyi beğenmeyen adamın sadece bi kanlı beğenmesi nerden çıktı anlamadım. atv'cisin diyelim yine herşeyi eleştiriyorsun.Kanalın otunu b*kunu eleştiriyorsun.Diğerleri gibi tam gaz savundugunu görmedim.Kaldi ki kendinde de söylemiştin sen her kanalı zaplıyorsun hiç biyeri doğru düzgün izlemiyorsun 😕 Diyelim ki bütün kanallara eşitsin ama atv'ye %20 kanal D'ye %19 Star'a %18 bakıyorsan bu seni atv'ci yapmaz.

Sende tam bi atv nefretcisisin ve tam bi kanal D fanısın o zaman. Sen atv'nin bu sezon en iyi yapımı olan KARADAYI O ses'i geçemiyor diye kahkah gülersen, objektifliğini belli etmek için Arka Sokakları eleştiriyorum dersen bil ki sen kanal D'cisin.Kanal D'nin en kötü yapımı zaten Arka Sokaklar önune gelen o diziyi kötülüyor.Ellimi sallasam 50 bin tane böyle yorum yapabilen insan bulurum.Kanal D'ci değilsen neden Yalan Dünya'yı eleştiremiyorsun? (bildiğim kadarıyla sende izliyorsun onu).Yada Kuzey Guney'i eleştiremiyorsun? Objektiflik bilindik şeyi hala savunmak değil.

BİÜ için 2.bölümün sonundan beridir söyledim.Bu hafta çok iyi olacak diye.Haa reklamlı yayınlasaydı ha reklamsız yayınlasaydı bu dizinin reytingi yükseltiğini değiştirmez.Sıralama önemsiz bu durumda.Sana dün akşamda söyledim.Dizinin daha 3.bölümü.OBGZ'nin geçmişine bakalım daha 10 reytinglik dizi olan AŞK ve CEZA'yı geçebilmek için reklamazsız yayınlayıp yeni bölümü aynı gece 2 kere veriyordu taa ki 1.olana kadar debelendi.OBGZ 1 sezonluk işti TNS geçen sene gelseydi OBGZ bu sene olmayacakti.Çünkü 2.sezonda sıkmaya başlamişti bile.
forumdash herkese gerekli ayarı vermiş başka söze gerek yok :)))))

Yazdıklarında bana uyan en ufak bir durum yok. :)

1.si Ben Karadayı ve O Ses'i yarıştırmadım. Bazıları her hafta Karadayı haftaya geçer haftaya geçer deyip duruyordu🙂D) ve ben de buna dayanarak yine geçememiş yorumunu yaptım, o kişilerle dalga geçtim. Ayrıca 2 haftadır yorumlarıma bakarsan Karadayı lehine yorum yaptığımı, total'de zirveyi alacağını yazdığımı da görürsün. :) O Ses'in seviyesi gerçekten düştü son haftalarda goygoy yarışmasına döndü.

2.si Cuma günleri Yalan Dünya ve Dila Hanım'ı izlemeye çalışıyorum. Bunu her cuma yazıyorum zaten. Ve yine eski yorumlarıma bakarsan Yalan Dünya yine bozdu Dila Hanım'a ağırlık vermeye başladım demiştim. Hatta endgame bana kızmıştı Yalan Dünya'yı kötülediğim için. Yalan Dünya eleştirilerim de var işine gelen kişi her şeyi görür. :)

3.sü Kuzey Güney'i hiç izlemedim. Hiç izlemediğim diziler hakkında sadece reytingini yorumluyorum.(bkz.Vadi, Öbgzk, Kuzey Güney) İstersen haftaya Kuzey Güney'in bir bölümünü izleyip de dibine kadar eleştiririm Kıvanç berbat oynuyor diye, sorun olmaz. :)

Ayrıca hafta sonları Bbeb hakkında yorumlarımı görmedin galiba? Veda hakkındaki yorumlarımı? Kayıp Şehir hakkındaki yorumlarımı? Bbeb'e Ben Bilmem Rtük Bilir diye, Kayıp Şehir'e Tipi Kayık Şehir diye dalga geçme yorumlarımı??

Yani işine gelen şeyleri görüp işine gelenleri görmezsen tabi ki gözünde Kanal D fanı olurum. :) Hiçbir zaman kanal tutmam bunu her seferinde söylerim. Her kanalda takdir ettiğim ve nefret ettiğim yapımlar var ve bunları açıkça belirtiyorum. :)

Ama bazı arkadaşların koyu Atv fanı olduğu yadsınamaz yani apaçık ortada. :)))))))) (seni kastetmedim.)

- - - Ekleme - - -

Gerekli ayar verildi galiba. :))))))

Dün akşam uzun süreden sonra Öyle Bir Geçer Zaman Ki izleyeyim dedim, o kadar bir kötü hale gelmiş ki, diziye üzüldüm. Nerede 1. ve 2. sezondaki bölümler...

Maç çok iyi gitmiş, A/B'de uçuşa geçmiş, uzun süreden sonra 20'li reytingleri gördük.

Benim İçin Üzülme'nin Cumartesi, Pazar tekrarları verildi, Pazartesi ve Salı'da verildi. Bu tekrar diziye olumlu yansımış gözüküyor. Umarız sonu Hayat Devam Ediyor gibi olmaz.

Nizama Adanmış Ruhlar: Ekip 1 bu hafta yükselişe geçmiş, inşallah bu yükselişi devam ettirir.

Seksenler SBT verilerine göre, A/B'de Öyle Bir Geçer Zaman Ki'yi geçmeyi başarmış.

Dün akşam uzun süreden sonra Öyle Bir Geçer Zaman Ki izleyeyim dedim, o kadar bir kötü hale gelmiş ki, diziye üzüldüm. Nerede 1. ve 2. sezondaki bölümler...

Maç çok iyi gitmiş, A/B'de uçuşa geçmiş, uzun süreden sonra 20'li reytingleri gördük.

Benim İçin Üzülme'nin Cumartesi, Pazar tekrarları verildi, Pazartesi ve Salı'da verildi. Bu tekrar diziye olumlu yansımış gözüküyor. Umarız sonu Hayat Devam Ediyor gibi olmaz.

Nizama Adanmış Ruhlar: Ekip 1
Konu senin atv hayranligin degil..herseyin nedenlerini ince beleyip yorumlar yardirirsin, nedense bu tablonun GERCEK nedenlerini ortuluyon.. Neyse sen bildigini yap en sonunda biyerde tikanip gidemeyince, anlarsin neyin ne oldugunu.. bu hafta yükselişe geçmiş, inşallah bu yükselişi devam ettirir.

Seksenler SBT verilerine göre, A/B'de Öyle Bir Geçer Zaman Ki'yi geçmeyi başarmış.

Obgzk bu bolumune eksi sozluktekiker bile ovgu yamuruna tuttu dusun orasi bile ovuyosa artik.. Dizi dun superdi.

[TR]
[TD="align: center"]94[/TD]
[TD="align: center"]ARKA SIRADAKILER (TKR)[/TD]
[TD="align: center"]FOX TV[/TD]
[TD="align: center"]10:29:07[/TD]
[TD="align: center"]12:19:39[/TD]
[TD="align: center"]0,65[/TD]
[TD="align: center"]4,31[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Öğrencilere hitap eden bir dizi, o saatte alayı okulda oluyor ben öğlenci olduğum için izliyordum o saatte hatta bazen uyanmam 11.30 u bile buluyor ama alarmımı kurup 10 30 da kalkıp izliyodum ama FOX kaldırdı yine yayın akışından :(

benim için üzülme akşam muhteşem bir bölümle karşımıza geldi ve hakettiği gibi baya yükselmiş ve öbgzkyi geçmiş.

YORUMUM;
galatasaray maçı adeta rekor kırmış maç totalde 17 reyting ve 47share almış ab grubunda ise 21 reytingle 55share alarak adeta ezmiş.
benim için üzülme totalde 8.5 reyting alarak 3. , abde 6.72 reyting alarak çok iyi gitti.
öyle bir geçer zaman ki totalde 6.83 reytingle 16share alarak 4. , abde 8.42 reytingle 3.sırada yer aldı dizi her geçen hafta düşüyo.
ustura kemal totalde 3.43 reytingle 19. , abde 2.41 reytingle 25. sırada yer aldı.
merhaba hayat totalde 35. abde 23. sırada yer alarak kötü gitti.

benim için üzülme akşam muhteşem bir bölümle karşımıza geldi ve hakettiği gibi baya yükselmiş ve öbgzkyi geçmiş.

YORUMUM;
galatasaray maçı adeta rekor kırmış maç totalde 17 reyting ve 47share almış ab grubunda ise 21 reytingle 55share alarak adeta ezmiş.
benim için üzülme totalde 8.5 reyting alarak 3. , abde 6.72 reyting alarak çok iyi gitti.
öyle bir geçer zaman ki totalde 6.83 reytingle 16share alarak 4. , abde 8.42 reytingle 3.sırada yer aldı dizi her geçen hafta düşüyo.
ustura kemal totalde 3.43 reytingle 19. , abde 2.41 reytingle 25. sırada yer aldı.
merhaba hayat totalde 35. abde 23. sırada yer alarak kötü gitti.

Obgzk'nin niye bu kadar dustugunu ve biu'nin de nie bu kadar yikseldignide yazsaydin o OBJEGTİf :d yorumuna.. Zaten gercekleri arka sayfalara yazdim.. İster okursun ister inanmaca oynarsin...

Obgzk'nin niye bu kadar dustugunu ve biu'nin de nie bu kadar yikseldignide yazsaydin o OBJEGTİf :d yorumuna.. Zaten gercekleri arka sayfalara yazdim.. İster okursun ister inanmaca oynarsin...
yakup benim için üzülme reklam vermedi doğru ama henüz 3.bölüm , öbgzk devri bitti artık bunu kabullensen iyi olur et biü 1.5 reyting fark atmış zaten gelecek haftalarda merak etme ozaman görürüz hangi dizi nekadar izlenir hem öbgzk maç başlamadan biüyle baya çakıştı mesela 20.30 - 20.45 , 20.45 - 21.00 , 21.15 - 21.30 , 21.30 - 20.45 bu aralıklarda reklam yokmuş şimdi baktım tvarsivinden neden geçemedi hiç biüyi

yakup benim için üzülme reklam vermedi doğru ama henüz 3.bölüm , öbgzk devri bitti artık bunu kabullensen iyi olur et biü 1.5 reyting fark atmış zaten gelecek haftalarda merak etme ozaman görürüz hangi dizi nekadar izlenir hem öbgzk maç başlamadan biüyle baya çakıştı mesela 20.30 - 20.45 , 20.45 - 21.00 , 21.15 - 21.30 , 21.30 - 20.45 bu aralıklarda reklam yokmuş şimdi baktım tvarsivinden neden geçemedi hiç biüyi

Obgzk devri bitmez. O araliklarda neden gecti biliyomusun, biu yeni bolum basladi, obgzk hala ozetdi... Yani biu 20.10 da basladi taaa ki bitene kadar, ama obgzk yeni bolum 17 gece basladi ve reklama girdi ve tam olarak 27 gece basladi... Gordugun gibi bu 17 dk da biu topladi herkezi.. Ki korkusundan da reklama girmedi o yuzden takili kaldi.. Zaten macla bi 15 dk falan denk geldi..eger haftaya biraz cesaret gosterip reklamli baslarda anya konya belli olur.. Obgzk sonlari macin 2. Ve artik sonlara dogru denk geldigi icin dusus yasadi normal olarak.. Kosullar esit degilken esitmis gibi yorum atmalar cok basitce. Eger haftaya mac olmazsa ve iki dizide ozetle baslayip ve ikiside reklam verdigi an tam degerlendirmek mumkun.

Obgzk devri bitmez. O araliklarda neden gecti biliyomusun, biu yeni bolum basladi, obgzk hala ozetdi... Yani biu 20.10 da basladi taaa ki bitene kadar, ama obgzk yeni bolum 17 gece basladi ve reklama girdi ve tam olarak 27 gece basladi... Gordugun gibi bu 17 dk da biu topladi herkezi.. Ki korkusundan da reklama girmedi o yuzden takili kaldi.. Zaten macla bi 15 dk falan denk geldi..eger haftaya biraz cesaret gosterip reklamli baslarda anya konya belli olur.. Obgzk sonlari macin 2. Ve artik sonlara dogru denk geldigi icin dusus yasadi normal olarak.. Kosullar esit degilken esitmis gibi yorum atmalar cok basitce. Eger haftaya mac olmazsa ve iki dizide ozetle baslayip ve ikiside reklam verdigi an tam degerlendirmek mumkun.
sallamanın bukadarı biü ne var topladıysa öbzgkyi izleyenler hiç bakmazlarmı başlamadı mı diye ben sana 4 tane verdim o aralıklarda her 2 dizide yeni bölüm ve reklamsızmış öbgzk izleyicisini toplayamamışmı 1 saattir