Sende tam bi atv nefretcisisin ve tam bi kanal D fanısın o zaman. Sen atv'nin bu sezon en iyi yapımı olan KARADAYI O ses'i geçemiyor diye kahkah gülersen, objektifliğini belli etmek için Arka Sokakları eleştiriyorum dersen bil ki sen kanal D'cisin.Kanal D'nin en kötü yapımı zaten Arka Sokaklar önune gelen o diziyi kötülüyor.Ellimi sallasam 50 bin tane böyle yorum yapabilen insan bulurum.Kanal D'ci değilsen neden Yalan Dünya'yı eleştiremiyorsun? (bildiğim kadarıyla sende izliyorsun onu).Yada Kuzey Guney'i eleştiremiyorsun? Objektiflik bilindik şeyi hala savunmak değil.
Yazdıklarında bana uyan en ufak bir durum yok.
1.si Ben Karadayı ve O Ses'i yarıştırmadım. Bazıları her hafta Karadayı haftaya geçer haftaya geçer deyip duruyordu
🙂D) ve ben de buna dayanarak yine geçememiş yorumunu yaptım, o kişilerle dalga geçtim. Ayrıca 2 haftadır yorumlarıma bakarsan Karadayı lehine yorum yaptığımı, total'de zirveyi alacağını yazdığımı da görürsün.
O Ses'in seviyesi gerçekten düştü son haftalarda goygoy yarışmasına döndü.
2.si Cuma günleri Yalan Dünya ve Dila Hanım'ı izlemeye çalışıyorum. Bunu her cuma yazıyorum zaten. Ve yine eski yorumlarıma bakarsan Yalan Dünya yine bozdu Dila Hanım'a ağırlık vermeye başladım demiştim. Hatta endgame bana kızmıştı Yalan Dünya'yı kötülediğim için. Yalan Dünya eleştirilerim de var işine gelen kişi her şeyi görür.
3.sü Kuzey Güney'i hiç izlemedim.
Hiç izlemediğim diziler hakkında sadece reytingini yorumluyorum.(bkz.Vadi, Öbgzk, Kuzey Güney) İstersen haftaya Kuzey Güney'in bir bölümünü izleyip de dibine kadar eleştiririm Kıvanç berbat oynuyor diye, sorun olmaz.
Ayrıca hafta sonları Bbeb hakkında yorumlarımı görmedin galiba? Veda hakkındaki yorumlarımı? Kayıp Şehir hakkındaki yorumlarımı? Bbeb'e Ben Bilmem Rtük Bilir diye, Kayıp Şehir'e Tipi Kayık Şehir diye dalga geçme yorumlarımı??
Yani işine gelen şeyleri görüp işine gelenleri görmezsen tabi ki gözünde Kanal D fanı olurum.
Hiçbir zaman kanal tutmam bunu her seferinde söylerim. Her kanalda takdir ettiğim ve nefret ettiğim yapımlar var ve bunları açıkça belirtiyorum.
Ama bazı arkadaşların koyu Atv fanı olduğu yadsınamaz yani apaçık ortada.
))))))) (seni kastetmedim.)
- - - Ekleme - - -
Gerekli ayar verildi galiba.
)))))