20 Kasım 2012 Salı Reyting Sonuçları

sallamanın bukadarı biü ne var topladıysa öbzgkyi izleyenler hiç bakmazlarmı başlamadı mı diye ben sana 4 tane verdim o aralıklarda her 2 dizide yeni bölüm ve reklamsızmış öbgzk izleyicisini toplayamamışmı 1 saattir

Her ikiside reklam mi bi kez reklama girmis o da bir reklam :d :d kimin salladigi belli, hadi git once bakta neyin ne zaman olduguna sonra gel burda konusmaya calis.. :d

Her ikiside reklam mi bi kez reklama girmis o da bir reklam :d :d kimin salladigi belli, hadi git once bakta neyin ne zaman olduguna sonra gel burda konusmaya calis.. :d
yakup sen ben' anlamadım benim verdiğim örneklerde yani 4 örnekte her 2 dizidede reklam yokmuş o aralıklarda maç da yok öbgzk neden geçemedi biü

BİÜ reklamlı başlasada OBGZ anca BİÜ reklam verdiğinde geçer diziyi.Dizi totalde iyice düştü.AB'si de elle tutulur gözle görülür şekilde düştü aynı şeyi BİÜ AB'si içinde diyebiliriz.AB'side artmiş.Karadeniz bölgesi AB kesimine hitap ediyor.AB'sinide toparlayacaktir.

- - - Ekleme - - -

Yazdıklarında bana uyan en ufak bir durum yok. :)

3.sü Kuzey Güney'i hiç izlemedim. Hiç izlemediğim diziler hakkında sadece reytingini yorumluyorum.(bkz.Vadi, Öbgzk, Kuzey Güney) İstersen haftaya Kuzey Güney'in bir bölümünü izleyip de dibine kadar eleştiririm Kıvanç berbat oynuyor diye, sorun olmaz. :)

Ayrıca hafta sonları Bbeb hakkında yorumlarımı görmedin galiba? Veda hakkındaki yorumlarımı? Kayıp Şehir hakkındaki yorumlarımı? Bbeb'e Ben Bilmem Rtük Bilir diye, Kayıp Şehir'e Tipi Kayık Şehir diye dalga geçme yorumlarımı??

Yani işine gelen şeyleri görüp işine gelenleri görmezsen tabi ki gözünde Kanal D fanı olurum. :) Hiçbir zaman kanal tutmam bunu her seferinde söylerim. Her kanalda takdir ettiğim ve nefret ettiğim yapımlar var ve bunları açıkça belirtiyorum. :)

Ama bazı arkadaşların koyu Atv fanı olduğu yadsınamaz yani apaçık ortada. :)))))))) (seni kastetmedim.)

- - - Ekleme - - -

Gerekli ayar verildi galiba. :))))))

OBGZ'yide izlemiyormuşsun BİÜ'yide ama yorumlarin BİÜ'yü hedef almiş(b)

ayrica KARADAYI'ya takıldıgın kadar diğer dizilerede takılsaydın emin ol görürdüm.Onalarida sayardım.Her pazartesi kim ne yorum yapmiş diye baktiğimda çabana sağlık dedirtecek şekilde KARADAYI'yı "yorumlamişssin".Kanal D fanı olmadiğina inanayım ok ama atv'ye karşi olumsuz düşüncelerin var bunu yorumlarinda belli ediyorsun azda olsa.

Bence diğer dizileri de eleştirdiğimi de görmüşsündür. Ama senin çok sevdiğin dizilere bir laf gelince sanki diğer dizileri hiç eleştirmemişim senin dizileri yerin dibine sokmuşum gibi bir durum oldu.

Sorun senin sevdiğin dizilere yapılan eleştirilere karşı fazla hassas olman.

Ben ne Benim için üzülmeyi izledim ne de Öbgzk'yi. Zaten yazdığım yorum eleştiri bile değildi. Reytinglerde Biü'nin Öbgzk'den 2 puan fazla aldığını görünce şaşırdım sonra yorumlarda reklamsız yayınlandığını okuyunca durum aklıma yattı. Sadece bunu belitmek istemiştim. Zaten yorumumun bitiminde de 'Eğer reklamlı Biü yine Öbgzk'yi geçebilirse işte o zaman sonuna kadar helâl' yazmıştım. Nedense son cümleyi önemsemeden dizine sanki çok kötü bir şey söylemişim gibi hemen savunmaya geçtin.

Sonuç olarak Biü'yi de öbzgk'yi de savunmam. Ben her zaman gerçekleri yazarım. Reklamsız yayın tabi ki reytingleri arttırır. Bu durum neden bu kez battı herkese anlayamadım…

Dipnot: İzlemediğim dizilerin sadece reytinglerini yorumlarım dedim ve Biü için de bu geçerli. Sadece reytingini yorumladım zaten ortada farklı bir şey yok. :)

Dipnot2: Vadi hakkında sürekli olumlu yorumlar yapıyorum. Atv düşmanı olduğumu düşünürken neden o yorumlarımı göze almadın?

Son düzenleme: