20 Kasım 2012 Salı Reyting Sonuçları

Ne karşısı be öbgzk de özet mi vardı maç yokken 7 alıyodu zaten :d maç 17 yi geçerek tns rekoru kırdı gs farkı

- - - Ekleme - - -

Öbgzk 10 dk özet vermiş maç yokkende biü geçiyodu zaten

Biu obgzk ozetteyken yeni bolume girdi, ve reklamsiz olsugu icin cogu kisi orda kaldi.. Ve yine reklamsiz oldugu icin ortalasi dusmedigi icin ve macla bi 20 dk o da1. Yari oldugu icin etkilenmedi... Sen neyin ne oldugunu daha iyi biliyosun, anlatmama gerek yok benim.

- - - Ekleme - - -

ibretlik bir mesaj maç sonucu gs 1 m.united 0 dünya devi ezildi gs karsısında :d :d

tamam tebrikler, nediyim ki :)

Ben de diyorum Büi nasıl Öbgzk'yi geçmiş.

Reklamsız yayınlanmış meğer. :D

Asıl performans reklamlıda görülür. O zaman da Öbgzk'yi geçerse sonuna kadar helâl.

- - - Ekleme - - -

Reklamsız yayına kılım biliyosunuz, Ben Bilmem Eşim Bilir'den hatırlarsınız. :D

Biri reklamsızken karşısında reklamlı yayın yapıyorsa bu ikisini kıyaslamak yanlış geliyor bana...

vallahi kanal d cilerede bahane bitmez yok maçtan kaçtı yok relmasız yayınlandı bakalım daha ne gibi bahaneler bulacaklar. öbzg çoktandır bitti aslında kabul edin arakdaşlar senaryo menoryo yok esli yeşilçam senaryolarını millete izlettirip izlettirp durdular yüksek reytinginden dolayı karşısına güçlü rakipler yerine uyduruktan rakipler gelince dizinin reytingi düüşmedi. şimdi güçlü bir rakip gelince dagıldı dizi :))))))))))))

Yok arkadaşım emin ol sen dibine kadar Atvcisin ama ben asla Kanal Dci değilim. Hele Öbgzk ile hiç işim olmaz izlemedim bile hayatımda. :))))))

Neyse sen haftalarca Karadayı için Hayat Devam Ediyor için sürekli bahane ürettin. Azıcık bizim de hakkımız değil mi canım çok görme bunu bize. :))))))))

vallahi kanal d cilerede bahane bitmez yok maçtan kaçtı yok relmasız yayınlandı bakalım daha ne gibi bahaneler bulacaklar. öbzg çoktandır bitti aslında kabul edin arakdaşlar senaryo menoryo yok esli yeşilçam senaryolarını millete izlettirip izlettirp durdular yüksek reytinginden dolayı karşısına güçlü rakipler yerine uyduruktan rakipler gelince dizinin reytingi düüşmedi. şimdi güçlü bir rakip gelince dagıldı dizi :))))))))))))

Ne yani 21 reyting alan mac etkilemedimi simdi, reklamsiz yayinin hic bi avantaji yok mu reyting arttirmada?? Lutfen cvp yazmak icin yazmayalim, dusunup olcup tartip oyle konusalim. Hele sen iki kere dusun :d :d

- - - Ekleme - - -

Yok arkadaşım emin ol sen dibine kadar Atvcisin ama ben asla Kanal Dci değilim. Hele Öbgzk ile hiç işim olmaz izlemedim bile hayatımda. :))))))

Neyse sen haftalarca Karadayı için Hayat Devam Ediyor için sürekli bahane ürettin. Azıcık bizim de hakkımız değil mi canım çok görme bunu bize. :))))))))

Bilindik beyazsoy replikleri herkezin bir yerinde hata bulmak icin yirtinir ama kendisine bakmak icin hic bi caba gostermez... Kendisi koyu atv'ci, bide bize kanal d'ci demiyomu.. Hic bir zaman boyle cocuksu bi taraftarlik taslamadim.. İsin garibi bi yerden bi kusur ve nedenleri sayan beyazsoy , biu'nin obgzk niye gectigini soylemektan acizz.

Karşılaştırmalı Reyting Tablosu

Total

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table, width: 600"]
[TR]
[TD]DİZİ, PROGRAM[/TD]
[TD]Geçen Hafta Reytingi[/TD]
[TD]Bu Hafta Reytingi[/TD]
[TD]FARK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Öyle Bir Geçer Zaman Ki[/TD]
[TD]7.66[/TD]
[TD]6.83[/TD]
[TD]-0.83[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Benim İçin Üzülme[/TD]
[TD]6.93
[/TD]
[TD]8.50[/TD]
[TD]+1.57[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ustura Kemal[/TD]
[TD]3.85[/TD]
[TD]3.43[/TD]
[TD]-0.42[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kazanmak İçin 1 Dakika[/TD]
[TD]2.47[/TD]
[TD]2.29[/TD]
[TD]-0.18[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Merhaba Hayat[/TD]
[TD]2.09[/TD]
[TD]1.97[/TD]
[TD]-0.12[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İşler Güçler[/TD]
[TD]2.02[/TD]
[TD]TEKRAR[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

A/B

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table, width: 600"]
[TR]
[TD]DİZİ, PROGRAM[/TD]
[TD]Geçen Hafta Reytingi[/TD]
[TD]Bu Hafta Reytingi[/TD]
[TD]FARK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Öyle Bir Geçer Zaman Ki[/TD]
[TD]9.18[/TD]
[TD]8.42[/TD]
[TD]-0.76[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Benim İçin Üzülme[/TD]
[TD]4.63[/TD]
[TD]6.72[/TD]
[TD]+2.09[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ustura Kemal[/TD]
[TD]2.74[/TD]
[TD]2.41[/TD]
[TD]-0.33[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kazanmak İçin 1 Dakika[/TD]
[TD]2.03[/TD]
[TD]2.59[/TD]
[TD]+0.56[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Merhaba Hayat[/TD]
[TD]2.35[/TD]
[TD]2.56[/TD]
[TD]+0.21[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İşler Güçler[/TD]
[TD]3.02[/TD]
[TD]TEKRAR[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Galatasaray - M.United maçı iki grupta da ilk ikiyi kapattı ve TNS reyting rekorunu kırdı. Özellikle A/B`de 21 reytingi geçmeyi başardı

Öyle Bir Geçer ZAMAN Ki bu hafta maç nedeniyle iki grupta da düşüş yaşadı. Totalde 4. , A/B`de 3. oldu

Benim İçin Üzülme özetsiz ve reklamsız yayınlanarak iki grupta da ciddi şekilde yükselişe geçti. Totalde 3. , A/B`de 4. olan dizi totalde Öyle Bir Geçer Zaman Ki`yi geçen ilk dizi oldu

Ustura Kemal iki grupta da düşüş yaşadı ve gerilerde kaldı

Kazanmak İçin 1 Dakika totalde düşüş, A/B`de yükseliş yaşayarak geceyi tamamladı

Merhaba Hayat totalde düşüş, A/B`de yükseliş yaşadı. Ancak yine gerilerde kaldı

karadayıyı ilk başlarda en çok ben eleştiren .. taki 3 bölüm önceye kadar. ozaman yazdım dizi çok heycanlı oldu diye ( o bölüm tns de düşük çıktı karadayı) hatta geçen bölümdeki mantık hatalarını foruma yazan benim .forumdasa sor istersen :)))) siz benim atv yi eleştirdiğim kadar kanal dyi eleştirin ozaman konuşalım :)))) hde yide geçen sezon öbzg gibi yeşilçam senayolarına döndüğü için yerdeden yere vurdum (baba kızının fakir çocuktan ayrılması için kendine kızın eski sevgilisini şirkete ortak alır) hde yi bu sezon çok az izledim eskiye göre düzelme var ama millet kopmuş diziden yapacak bişey yok :)))) bu kadar atv dizilerini eleştiren var mı bu forumda yahuu :)))) ki izlediğim tek dizi işler güçler o da starda( oda bozdu ama elde tek o var yapacak bişey yok :)))) )

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]7[/TD]
[TD="align: center"]BEN EFSANEYIM (Y.S)[/TD]
[TD="align: center"]STAR TV[/TD]
[TD="align: center"]20.11.2012[/TD]
[TD="align: center"]19:41:20[/TD]
[TD="align: center"]21:29:31[/TD]
[TD="align: center"]4,71[/TD]
[TD="align: center"]12,45[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

süper gitmeyi basarmıs

Tabak sevdiği deriyi yerden yere vururmuş. :)))))) Mantık hatalarını yazmak, eleştirmek Atvci olduğunu değiştirmez.

Ben Kanal D'yi eleştiriyorum diyemeyecem çünkü eleştirmekten fazlasını yapıyorum. Hatta Bbeb ve Arka Sokakları rezil etmek için elimden geleni yapıyorum. Her kanal için bunu yaparım. Ama hangisi önde beni bağlamaz. Sen Atv 1. olsun diye ölüyorsun resmen. :)))))

Neyse özet olarak yeme bizi yahu Atvci. :))))))) Reklamsız yayının reytingi artıracağını da daha geçen cuma söyledin. :)))))))

karadayıyı ilk başlarda en çok ben eleştiren .. taki 3 bölüm önceye kadar. ozaman yazdım dizi çok heycanlı oldu diye ( o bölüm tns de düşük çıktı karadayı) hatta geçen bölümdeki mantık hatalarını foruma yazan benim .forumdasa sor istersen :)))) siz benim atv yi eleştirdiğim kadar kanal dyi eleştirin ozaman konuşalım :)))) hde yide geçen sezon öbzg gibi yeşilçam senayolarına döndüğü için yerdeden yere vurdum (baba kızının fakir çocuktan ayrılması için kendine kızın eski sevgilisini şirkete ortak alır) hde yi bu sezon çok az izledim eskiye göre düzelme var ama millet kopmuş diziden yapacak bişey yok :)))) bu kadar atv dizilerini eleştiren var mı bu forumda yahuu :)))) ki izlediğim tek dizi işler güçler o da starda( oda bozdu ama elde tek o var yapacak bişey yok :)))) )

Konu senin atv hayranligin degil..herseyin nedenlerini ince beleyip yorumlar yardirirsin, nedense bu tablonun GERCEK nedenlerini ortuluyon.. Neyse sen bildigini yap en sonunda biyerde tikanip gidemeyince, anlarsin neyin ne oldugunu..

Biü daha 3 bölüm olmuş ne reklamı olcak öbgzk bitmiş haftaya özetle fark atar biü

Tabak sevdiği deriyi yerden yere vururmuş eger bu söz dogruysa ben en büyük muhteşem yuzyıl hastası ve en büyük öbzg fanıyım :))))))))))))))))))))))))) bu forumda öbzgyi sürekli eleştiren tek benim sanırım demekki diziyi aşırı seviyormuşum :)))))) muhteşemde yalnız değilim benim gibi eleştiren çok arkadaş var demekki forum muhteşem hayranlarıyla dolu :))))))

şimdi psikolojide yansıtma sanatınatı dikkate alırsak ve senin sadece kanal d yi eleştirdiğin anlaşıyor başka söze gerek yok hakim bey :)))))

Tabak sevdiği deriyi yerden yere vururmuş eger bu söz dogruysa ben en büyük muhteşem yuzyıl hastası ve en büyük öbzg fanıyım :))))))))))))))))))))))))) bu forumda öbzgyi sürekli eleştiren tek benim sanırım demekki diziyi aşırı seviyormuşum :)))))) muhteşemde yalnız değilim benim gibi eleştiren çok arkadaş var demekki forum muhteşem hayranlarıyla dolu :))))))

şimdi psikolojide yansıtma sanatınatı dikkate alırsak ve senin sadece kanal d yi eleştirdiğin anlaşıyor başka söze gerek yok hakim bey :)))))

kanald saliyida kaybederse hiç birgün zirvede olamaz :d :d :d biü mahsun dizisi

mahsun bir hata yapar çökü verir ama öbgz haftayada kitle kaybederse isi zor haftaya

tahminim öbgz birinci olacagidir