20 Kasım 2012 Salı Reyting Sonuçları

Maça yeniden tebrikler.Total grubunda Benim İçin Üzülme Ab grubunda Öyle Bir Geçer Zaman Ki zirvede.Bence haftaya Öyle Bir Geçer Zaman Ki totali ele geçirir yeniden.

8 ESRA EROL'DA EVLEN BENIMLE 4,24 16,99 esrada tns de kendi rekorunu kırmış

Biu, obgzk gecmis neden cunku hem reklamsiz gittigi icin ortalamasi hep yuksek cikti hemde macla karsilasmadan bitti. Obgzk reklami birak son 1.25 dk mac la karsi karsiya geldi e dogal olarak dustu dizi yeni bolumle baslasaydi, hem mactan etkilenmiycekti. Biu ozetsiz girdi herkezi topladi reklama da girmedigi icin, herkez onda kaldi. Obgzk'de onla aynanda baslasaydi biu'ye o kadar kisi kaptirmiycakti. Haftaya alir zirveyi...

[TABLE="class: cms_table, width: 1253"]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]GALATASARAY - MANCHESTER UNITED (2.DEVRE)[/TD]
[TD="align: center"]STAR TV[/TD]
[TD="align: center"]20.11.2012[/TD]
[TD="align: center"]22:44:49[/TD]
[TD="align: center"]23:35:43[/TD]
[TD="align: center"]21,53[/TD]
[TD="align: center"]55,84[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

süper :D dizi program farketmez aslan affetmez :d

Maça yeniden tebrikler.Total grubunda Benim İçin Üzülme Ab grubunda Öyle Bir Geçer Zaman Ki zirvede.Bence haftaya Öyle Bir Geçer Zaman Ki totali ele geçirir yeniden.

Kesinlikle geciricek. Dizi nin karsisinda 17 r bi mac vardi, biu ozetsiz baslayarak erken basladi akillik yapti. Obgzk haftya alir zirveyi.

mahsunun neden diziye benim için üzülme kanal d yi fena üzmüş. maç olmasa totalde 10 reytinge ulaşırdı ve tns de yeni başlyan dizilerde ilk defa bu kadar yüksek reyting alan dizi oldu yanılmıyorsam. kanal d ci arkadaşlar nirde acaba :)))))) yazık dün tns de sonuçlar farklı çıkabülür diye avunuyorlardı :))))))

Öbgzk de özetsizdi bahaneye bak :d hatta biü bitince yükseldi

mahsunun neden diziye benim için üzülme kanal d yi fena üzmüş. maç olmasa totalde 10 reytinge ulaşırdı ve tns de yeni başlyan dizilerde ilk defa bu kadar yüksek reyting alan dizi oldu yanılmıyorsam. kanal d ci arkadaşlar nirde acaba :)))))) yazık dün tns de sonuçlar farklı çıkabülür diye avunuyorlardı :))))))

ne 10 uçma :d :d :d özetsiz ve reklamsız gittigini unutma :d :d

Biü yerleyeksan etmiş öbgzk yi hahaha :d

Obgzk 21 reytinglik macin karsisindaydi ,

- - - Ekleme - - -

haftaya ezicek rahat olun siz :d

- - - Ekleme - - -

Doğru diyo özet olsa daha yüksek alırdı

Tabi ozet olsa 21 reytinglik macin karsisina gelip kesin yukselirdi :d :d

Maç 21 reytingi geçerek Star Tv'yi çok mutlu etmise benziyor. Dün zaten Twitter'da da çok konusuldu.

Gs maci rekor reytingle iki grubtada ilk ikiyi kapatmış.

Benim icin üzülme Atv nin taktigi ile Total de en fazla izlenen dizi olmuş. Dizi 8 Reytingi gecerek ÖBGZK ya gözdağı vermiş. AB de de yükselerek kanalını memnun etmiş.

ÖBGZK çok güçlü bir macin karşısında iyi direnmiş ve AB de 9 Reytinge dayanmış, buda önemli bir başarıdır. Bu arada şunuda unutmamak lazım bu dizi ilk sezonunda ne maçları 3 e katladı, şimdiki durumunun sorumlusu senaristlerdir.

Ustura Kemal cok güclü rakiplerinin karşısında direnmeye çalışıyor ama onun içinde artık tehlike çanları çalmaya başladı

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]35[/TD]
[TD="align: center"]MERHABA HAYAT[/TD]
[TD="align: center"]FOX TV[/TD]
[TD="align: center"]20.11.2012[/TD]
[TD="align: center"]21:04:21[/TD]
[TD="align: center"]23:00:28[/TD]
[TD="align: center"]1,97[/TD]
[TD="align: center"]4,73[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

fox farkı :d :d

Ne karşısı be öbgzk de özet mi vardı maç yokken 7 alıyodu zaten :d maç 17 yi geçerek tns rekoru kırdı gs farkı

- - - Ekleme - - -

Öbgzk 10 dk özet vermiş maç yokkende biü geçiyodu zaten