20 Kasım 2012 Salı Reyting Sonuçları

Ben hem vadiyi hem maçı izlemek için dedim yoksa vadi geçer bence

o biraz da yapımla ilgili olan da birşey.... perşembe vadi var... salıları vadi kadar güçlü bir yapım yok... gs uefa ligine düşsün maçları perşembe yayınlanacak... o zaman o anlıkları zor görür biraz...

Bende vadiyi izlerim ama maçıda izlemek isterim yani keşke vadi erken başlasa

ahhahaha hiç güleceğim yoktu ÖBGZK göçüyo.. BİÜ için helal olsun demekten başka bişey yok
))

valla ben bugün kimle konuştuysam akşam maç var diyo bu maçın gerçek reytingi 30 üstü ama reyting sistemi işte

eski reyting sisteminde olaydı ahhhh... ne maçlar ne reytingler alıyordu....ah şikeciler ah manipilasyoncular.... sistemi batırınca artık 20 yi bilr görmeye hasret kaldık...

Kazım Koyuncu gibi şarkı söyleyen oğlan harbiden iyi söyluyor...

daha 2.bölümde ensesine yapıştığında geçeceği kesin dedim bazıları imkansız geçmesi falan diyodu görüldüğü gibi geçti

sen rahat ol kreys vadici

ben bile koyu fenerliyken maçları nı izlemeyi bıraktım fenerin....vadiyi izleyeceğim sadece... çoğu taraftar alex için izliyordu maçları....şimdi hıyar gibi hıyar gibi oynuyor takım zevksiz ruhsuz... takip edilecek oyuncu yok takımda.... vadi bir güzel tokatlayacak maçı görün bak hem oranlarını artıracak hem fark atacak totalde maça....

polatın ezdiğini kabul etti

inşallah aga zaten eğer bu hafta artarsa oranlar maça rağmen bu iş bitmiştir daha kimse duramaz önünde