20 Kasım 2012 Salı Reyting Sonuçları

aga bu ülkenin reyting rekorları hep gs maçına ait ülkede en fazla taraftarı olan takım GALATASARAY şişirme falan yok maç coşacak gs miz coşacak reytingler coşacak gör bak :D

öbgç 10 dakika özet verip yeniye sarıldı... izleyice dalga... ama izleyice de onla dalga geçmiş anlaşılan...

milli maçlar fb maçları gs maçı kadar izlenmiyo avrupa fatihidir galatasaray son yarım saat

yakup vadi 10 dk geç başlayınca korkak korkak diyodu perşembe atv yi aç ta erkeklik gör :D

aga bu ülkenin reyting rekorları hep gs maçına ait ülkede en fazla taraftarı olan takım GALATASARAY şişirme falan yok maç coşacak gs miz coşacak reytingler coşacak gör bak :D
aga en fazla taraftarı olmayan gs demedim ben ....elbette gs dir.... bir fenerli olarak kabul okey.....herkes gs li değildir dedim...elbette yüksek reyting alacakta fazla şişirmemeli reytingleri....

Bence maçlar az bile alıyo bi araştırma yapsak sizce 6 kişiden 1i mi gs maçını izler yoksa daha mı fazla

Ya vadi erkeklik taslamasın bence erken başlasın biraz kvp

aga erkeklik yapsın niye dersen vadi 1.olmak istiyosa maçla olabildiğince çakışmalı yoksa vadi bitince maç uçuyo 1.oluyolar vadi maçı geçiyo hele bu fragmanla maç hüsran yaşar geç başlasın ki maça fırsat vermesin

21:00 - 21:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 8.79 , 2) KANALD: 5.66 , 3) TRT1: 4.24 , 4) STAR: 3.46 , 5) STV: 3.3