Aaaa.. Geçen gün sen değilmiydin biri Behzatla alay edince diziyle alay etmeye hakkin yok diyen. Tabiii, O Behzattı değilmi? Behzat=Starobgz ucuncu olacak
Aaaa.. Geçen gün sen değilmiydin biri Behzatla alay edince diziyle alay etmeye hakkin yok diyen. Tabiii, O Behzattı değilmi? Behzat=Starobgz ucuncu olacak
Bu dizi başlamdan önce sen BİÜ yok olur, hiç bir şey alamaz demiyor muydun ?
Aaaa.. Geçen gün sen değilmiydin biri Behzatla alay edince diziyle alay etmeye hakkin yok diyen. Tabiii, O Behzattı değilmi? Behzat=Star
mac başlınca mahsun cokecek
aga en fazla taraftarı olmayan gs demedim ben ....elbette gs dir.... bir fenerli olarak kabul okey.....herkes gs li değildir dedim...elbette yüksek reyting alacakta fazla şişirmemeli reytingleri....aga bu ülkenin reyting rekorları hep gs maçına ait ülkede en fazla taraftarı olan takım GALATASARAY şişirme falan yok maç coşacak gs miz coşacak reytingler coşacak gör bak
yakup vadi 10 dk geç başlayınca korkak korkak diyodu perşembe atv yi aç ta erkeklik gör
10 dk mi?? Sen iyimisin dizinin ozeti 20.45 bitiyodu mac varken 21.35 de bitti senin 10dk'larin neymis ole
Ya vadi erkeklik taslamasın bence erken başlasın biraz kvp
vadi farkı taktik bu öbgz yapsin
Bence maçlar az bile alıyo bi araştırma yapsak sizce 6 kişiden 1i mi gs maçını izler yoksa daha mı fazla
21:00 - 21:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 8.79 , 2) KANALD: 5.66 , 3) TRT1: 4.24 , 4) STAR: 3.46 , 5) STV: 3.3
Obgzk onun seviyesine inmez .
öbgz çökü vermis