20 Kasım 2012 Salı Reyting Sonuçları

Benim İçin Üzülme çok iyi gidiyor. Reklamsız ve özetsiz

Öyle Bir Geçer Zaman Ki A/B`de zirveyi alır, ama totalde daha belli değil. Ama Mahsunun dizisi bu 5-6 haftaya çöküverir. Geçen sene de Hayat Devam Ediyor bi ara geldi Ferihayı geçti, düşürdü, sonra Feriha tokat attı.

Fazla acitasyon ve kalitesizlikle totali ele geçirmek kolay tabii :)

Öyle Bir Geçer Zaman Ki A/B`de zirveyi alır, ama totalde daha belli değil. Ama Mahsunun dizisi bu 5-6 haftaya çöküverir. Geçen sene de Hayat Devam Ediyor bi ara geldi Ferihayı geçti, düşürdü, sonra Feriha tokat attı.

öbgz nereye aliyor maç var :d :d

kalitesizlik :d :d :d sen bi diziyi izle bakim öbgzk nin 100 gömlek üstü kalitede şaka mı yaptın naaptın :d geçemez imkansız diyodun ezdi geçti biçdi sektiriyo :d

Yaa reklamsiz yayinda napacak ben onu cok merak ediyom.

maçlar tns de yüksek çıkıyo aşağı yukarı aynılar sbt ile

kalitesizlik :d :d :d sen bi diziyi izle bakim öbgzk nin 100 gömlek üstü kalitede şaka mı yaptın naaptın :d geçemez imkansız diyodun ezdi geçti biçdi sektiriyo :d
Öyle Bir Geçer Zaman Ki gereksiz uzatılmasının cezasını çekiyor. Tıpkı geçen sene Fatmagül tarafından Vadiye verilen ceza gibi.

3.bölümü oynayan dizinin reklamlı olmasını bekliyolar rahat olun reklamlı da ezer reklamsız da :d vee maç başlar son 2 dk

- - - Ekleme - - -

Öyle Bir Geçer Zaman Ki gereksiz uzatılmasının cezasını çekiyor. Tıpkı geçen sene Fatmagül tarafından Vadiye verilen ceza gibi.

tabi canım :d :d

vadi 10.yılında öbgzk yi 2.ye katlıyo efsane olmak kolay değil :d

şimdiden 17 ye ulaşmış sayfa ...ama konuların çoğu gs fb vadi....öbgç gerçekten bitmiş haa.. ağlayanı yok.... bu arada uzatmaylailgili yazmışın revan.... peki bu yıl aşırı yükselmesi ne oluyor.... seyircinin mükafatı mı oluyor revan....

RatingKurdu'na göre:

Benim İçin Üzülme total grubunda Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin haftalar süren zirve keyfini sonunda bitirdi Şu an 9 ratingte, rakibi 8 rating

Tabii bu oranların SBT'ye göre değerlendirildiğini söyleyelim.

şimdiden 17 ye ulaşmış sayfa ...ama konuların çoğu gs fb vadi....öbgç gerçekten bitmiş haa.. ağlayanı yok.... bu arada uzatmaylailgili yazmışın revan.... peki bu yıl aşırı yükselmesi ne oluyor.... seyircinin mükafatı mı oluyor revan....

Berenin olmamasi oluyo :d

- - - Ekleme - - -

Obgzk reklam.