20 Eylül 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

20 Eylül 2012 Perşembe Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
mesaj sayısı 630 ha gayret 700 sınırımız 700 ü geçmemiz lazım :)))

west e demiştim 700 ü geçeriz diye :))

ben gidiyom revan bak yazıyosan şimdi yaz mobilden senle uğraşamam :D

- - - Ekleme - - -

Aga sen okuldan kaçta çıkıyon.Benim Pazartesi 10 ders,Salı 5 ders,Çarşamba 6 ders,Perşembe 10 Ders,Cuma 9 ders:D Bugün Okula Gitmedim:D

bizim cuma günleri ders yok ünide :D 3 gün boşum 4 gün full :D

- - - Ekleme - - -

Aga sen okuldan kaçta çıkıyon.Benim Pazartesi 10 ders,Salı 5 ders,Çarşamba 6 ders,Perşembe 10 Ders,Cuma 9 ders:D Bugün Okula Gitmedim:D

bizim cuma günleri ders yok ünide :D 3 gün boşum 4 gün full :D

KURTLAR VADİSİ 65.BÖLÜM REYTİNGİ

total
[TABLE="class: rating"]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]KURTLAR VADISI [NET][/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]22,50[/TD]
[TD]54,40[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]KURTLAR VADISI (OZET) [NET][/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]12,90[/TD]
[TD]31,50[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ab
[TABLE="class: rating"]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]KURTLAR VADISI [NET][/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]19,90[/TD]
[TD]51,80[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]KURTLAR VADISI (OZET) [NET][/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]11,10[/TD]
[TD]30,00[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

gözünü sevim 10 yıllık diziyle 3 yıllık diziyi kıyaslama 10.yılında zirveyi alıyo hala 65 bölüm falan filan diyon

- - - Ekleme - - -

dalga mı geçiyon 162.böümde polat oyunculuk dersi verdi cümle aleme kendimize gelelim çok gelişti muhteşem bi oyuncu oldu hep aynı klişe lafları bırak 0 mış ne 0 ından bahsediyon

şu reytingleri yayımlayan şirkete hileci diyodun.. o zaman hemen bu msjı sil bakalım..

şu reytingleri yayımlayan şirkete hileci diyodun.. o zaman hemen bu msjı sil bakalım..

yakup ben bu durumu açıkladım ozamnda şikeciydi kurtları yüksek gözsteriliyordu. show tv den kopup ergenekon davasıyla kurtlar ulusalcı çizgiden hükümet yanlısı olunca reytingleri yavaş yavaş düşmeye başladı. en son agb 7 reytingi gördü aradan 1 sezon geçti kurtların gerçek reytingi 11

Ne yükseği be 20 çok azdı eski vadiye hayal mi kuruyon 30 üstüdür eski vadinin gerçek reytingi izlemeyen yoktu