20 Eylül 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

20 Eylül 2012 Perşembe Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Fb maçını izledim.Bir Gsli olarak yenilmelerine üzüldüm ama Aykut Hoca haketti.
Maçın 1. olacağı belliydi ama bazı arkadaşlara anlatamadık bunu.
Kvp iyi direnmiş gerçekten de.Artık Abde Muhteşem Yüzyıl ile yarışmaz.Totalde ise birbirlerine çok yakın oranlar alırlar.
Kötü Yol yayından kaldırılır bence.Aslında iyi reytingler alıyor.Belki perşembe pt-2 de devam edebilir.
Suskunlar oranlarını korur.Show için yeterli oranlar alıyor.
Müge Anlı coşmuş. :D

Evet ama MY böyle bi maçın gelişiyle 3-4 reyting düşmez , ve de 65.bölüm boyunca totalde 2 kez , abde 1 kez zirvede indi 10 reytingten aşağı almadi , güvenmememe hiç bir sebep yok

- - - Ekleme - - -

İsterse olmasın ama geçmiş yinede

o zaman fark atmış demeyeceksin

Fb maçını izledim.Bir Gsli olarak yenilmelerine üzüldüm ama Aykut Hoca haketti.
Maçın 1. olacağı belliydi ama bazı arkadaşlara anlatamadık bunu.
Kvp iyi direnmiş gerçekten de.Artık Abde Muhteşem Yüzyıl ile yarışmaz.Totalde ise birbirlerine çok yakın oranlar alırlar.
Kötü Yol yayından kaldırılır bence.Aslında iyi reytingler alıyor.Belki perşembe pt-2 de devam edebilir.
Suskunlar oranlarını korur.Show için yeterli oranlar alıyor.
Müge Anlı coşmuş. :D
Aaa fener yenildi mi ? ne kadar güzel ne kadar iyi :)

- - - Ekleme - - -

kvpnin iyi oranlar almasını bekleyip her gün kutlama yapan sizlersiniz. sizden başka bir de mahoni var :D
Vadi hep 1 buu reytingleri 2000 kişiyle ölçüyorlar 2000 kişiyle ölçülen reytinglere inanmayız biz :)

Takas , sizinle tartışacak değilim sonuçlar ortada , ama şöyle bi şey ,,Ne oldum deği ne olacağm demeli,, MY 17 oldu , ama şimdi 10 yani çok değil , ama Vadi yanılmıyosam 23 oldu şimdi 10 şimdiye bakın geçmişe değil , ve 65.bölüm nedir ki demişsin ÇD ama şimdi bile özeti 2.sırada , yani daha 65.bölüm zirvede ineceğine benzemiyo

Aaa fener yenildi mi ? ne kadar güzel ne kadar iyi :)

- - - Ekleme - - -

Vadi hep 1 buu reytingleri 2000 kişiyle ölçüyorlar 2000 kişiyle ölçülen reytinglere inanmayız biz :)

hayır yenilmedi berabere kaldı :D hz.muhammedin karikatürünü yapıp gülen fransızların puan almasına sevindiysen, sorun sendedir. ben de değil.
inanmayın o zaman reytinglere. vadi 40 reyting alsa nasıl da inanırsınız ama :D
Ve şunu anlamakta zorlanıyorsun galiba. oradaki 2000 kişi türkiyeyi temsil ediyor. doktoru da var işçisi de memuru da var. fakiri de genci de var. doğulusu da batılısı da var. 70 milyonun ölçülmesi çok saçma olur. mesela ben izin vermem ne izlediğimi bilmelerine.

Son düzenleme:
Takas , sizinle tartışacak değilim sonuçlar ortada , ama şöyle bi şey ,,Ne oldum deği ne olacağm demeli,, MY 17 oldu , ama şimdi 10 yani çok değil , ama Vadi yanılmıyosam 23 oldu şimdi 10 şimdiye bakın geçmişe değil , ve 65.bölüm nedir ki demişsin ÇD ama şimdi bile özeti 2.sırada , yani daha 65.bölüm zirvede ineceğine benzemiyo

vadi 10 sene geçti ama hala 14 alabiliyor my totalde 14 ü sezon finalinde bile alamıyo daha 3.sezonu kıyaslamaya bak dur vadinin 65.bölüm reytinglerini bulmaya çalışacam bekle :D

Kurtlar Vadisi Kaç Bölüm Zirveden İnmedi.My nin aldığı reytingleri 2 katından daha fazlasını aldı.

hala maçla vadi kıyaslanıyor maç canlı yayınlanıo tkr yok ama vadi nete düsüo hemen dogal olarak geçikmeli ve atv reklam bombardımanı diziyi düsürdü dizi bölüm bası 1 trilyon harcanıyor reklamlar normal öle suskunlarmıs kötü yolmus sermayede vadininin yarisi etmez polat bölüm bası servet aliyor birde helikopter sahneleri oluyor çatısma sahnelerinde acayip bütce istiyor reklam vermesi dogal karsılıgını da aliyor atv :) ayrica reklam verenler tamam ab bakar ama ab 25 share azmı :) &25 gayet iyi maç olmadigi zaman ab 11 12 yükselise geçeçektir

vadi 10 sene geçti ama hala 14 alabiliyor my totalde 14 ü sezon finalinde bile alamıyo daha 3.sezonu kıyaslamaya bak dur vadinin 65.bölüm reytinglerini bulmaya çalışacam bekle :D
Takas , MYın izleyici kitlesi çabuk vazgeçmiyo 10 - 17 reytimg arasında fazla oynamıyo , hem sen Vadinin 65.bölüm reytinglerini bulursan bul belki MYdan daha yükses , ama dediği gibi MY bu istikrarını korursa 100.bölümde bile 10dan asaağı almaz

hala maçla vadi kıyaslanıyor maç canlı yayınlanıo tkr yok ama vadi nete düsüo hemen dogal olarak geçikmeli ve atv reklam bombardımanı diziyi düsürdü dizi bölüm bası 1 trilyon harcanıyor reklamlar normal öle suskunlarmıs kötü yolmus sermayede vadininin yarisi etmez polat bölüm bası servet aliyor birde helikopter sahneleri oluyor çatısma sahnelerinde acayip bütce istiyor reklam vermesi dogal karsılıgını da aliyor atv :) ayrica reklam verenler tamam ab bakar ama ab 25 share azmı :) &25 gayet iyi maç olmadigi zaman ab 11 12 yükselise geçeçektir

maçında tekrarı var.:))

kötü yol vadiden 10 gömlek daha üstün kalite olarak:)))

hayır yenilmedi berabere kaldı :D hz.muhammedin karikatürünü yapıp gülen fransızların puan almasına sevindiysen, sorun sendedir. ben de değil.
inanmayın o zaman reytinglere. vadi 40 reyting alsa nasıl da inanırsınız ama :D
Ve şunu anlamakta zorlanıyorsun galiba. oradaki 2000 kişi türkiyeyi temsil ediyor. doktoru da var işçisi de memuru da var. fakiri de genci de var. doğulusu da batılısı da var. 70.000.000 milyonun ölçülmesi çok saçma olur. mesela ben izin vermem ne izlediğimi bilmelerine.
Hayır ben manyak mıyım ? niye sevineyim onların puan aldığına fenerin yenilmediğine üzüldüm yenilseydi yine kötü olacaktı böyle bir takımın kazanması benim için iki takımda kazanmayı hak etmiyor. Allah'a şükürler olsun hiç bir sorunum yok inanmıyorum vadi 1.olursa inanırım reytinglere Türkiye'nin yarısından fazlası izliyo vadiyi

vadi maçı geçecek diyen vadiseverlerdi mahoni
ne 1 trilyonundan bahsediyosun:D pana film tek dizİyle 10 yıl geçinebildiğine şükretsin :D

TNS Reytinglerine göre yorumum:

FB maci iki grubtada cok iyi oranlarlarla zirvede yer almayi basarmis ama keske FB de reytingler kadar iyi olsaydida kazansaydi.

Kurtlar Vadisi Pusu TNS deki ilk Reytingleri ile bence iyi bir Baslangic yaparak Total de 10.5 AB de 8.5 Reyting alarak zirvede yer almayi basarmis ve bence mac azda olsa KVP yi etkiledi cünkü macin 60. dakikasinda KVP basladi yani yarim saat kadar cakisti bence mac olmasa iki grubtada 1 Reyting daha fazla alirdi.

Suskunlar hangi sirket gelirse gelsin 4 Reytingi gecemiyor ve bence show tv bu dizi ye sosyal medya sayesinde katlaniyor.

Kötü Yol ise Kanal D nin beklentisini karsilayamiyor.

SBT Reytinglerine göre yorumum:

FB maci bu Sirkette TNS ye göre 2 Reyting daha fazla alarak tahminlerin üstüne bir oranla zirvede yer almis ama söyle bir durum var bu sirkette mac ikiye bölünmüs eger bölünme olmasaydi TNS ile hemen hemen ayni oranlari alirdi.

KVP gecen haftaya göre düsüs yasamis ama yinede Total de haftalik zirveyi kimseye birakmadi yani MY ve ÖBGZK yi gecti! AB de ise maca ragmen 10 Reyting alarak beni sasirtti. Yukarda belirttigim gibi mac azda olsa Vadi yi etkiledi ve bence mac olmasa bu hafta Total de yine 12-13 AB de 11 Reyting alirdi.

Suskunlar ve Kötü Yol TNS de de oldugu gibi beklentileri karsilayamamis.

Veeee yine geldik Fasülye nin faydalarina :) bazi arkadaslar SBT Vadi nin oranlarini sisiriyor demisler ya bunu neye dayanarak söylüyorlar anlamiyorum, Vadi nin SBT ile ne gibi bir anlasmasi olabilir? Adamlar Reytinglerle oynamis olsalar TRT nin dizisi Zengin kiz Fakir oglani gecen haftaya göre düsürürlermiydi??? Bu arkadaslari 1 dakikalik mantikli düsünmeye davet ediyorum :)

maçında tekrarı var.:))

kötü yol vadiden 10 gömlek daha üstün kalite olarak:)))

kötü yol oyuncularin kalitesini topla bir polat etmez objektif olun biraz maç olmasına ragmen total grubunda 31 %31 share almıs :) maçla arasında ciddi bir fark yok ama ab var ona tamam diyecek bisiy yok ab maç fark atmıs ab totalin bir kısmı sonucta o kısma göre hareket ediliyor ama maça ragmen 9 reyting iyi bir rakam

Hayır ben manyak mıyım ? niye sevineyim onların puan aldığına fenerin yenilmediğine üzüldüm yenilseydi yine kötü olacaktı böyle bir takımın kazanması benim için iki takımda kazanmayı hak etmiyor. Allah'a şükürler olsun hiç bir sorunum yok inanmıyorum vadi 1.olursa inanırım reytinglere Türkiye'nin yarısından fazlası izliyo vadiyi
bir insanı kaç olarak görüyorsun sen? türkiyenin yarısıymış.:D sokaklar boş kalıyormuş falan filan :D
eski vadi yok artık. belki çoğunuz söylemeye çekiniyor ama eski tadını vermediğine o kadar eminim ki. merak etmeyin bu her dizide olur. my de bile :D

kötü yol oyuncularin kalitesini topla bir polat etmez objektif olun biraz maç olmasına ragmen total grubunda 31 %31 share almıs :) maçla arasında ciddi bir fark yok ama ab var ona tamam diyecek bisiy yok ab maç fark atmıs ab totalin bir kısmı sonucta o kısma göre hareket ediliyor ama maça ragmen 9 reyting iyi bir rakam

maça rağmen i geçelim maç ilk 15 dakikasını etkiledi reklamların bolluğu vadiyi etkilemiş olabilir ama maçın etkisi o kadar çok olmadı

kötü yolda sadece reşat karakterini canlandıran ilker aksum polatı ona katlar sekizle bölüp karekökünü çıkarır ..:))

necati şaşmazda oyunculuk sıfır izliyoruzda görüyoruz ..

KURTLAR VADİSİ 65.BÖLÜM REYTİNGİ

total
[TABLE="class: rating"]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]KURTLAR VADISI [NET] [/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]22,50[/TD]
[TD]54,40[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]KURTLAR VADISI (OZET) [NET] [/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]12,90[/TD]
[TD]31,50[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ab
[TABLE="class: rating"]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]KURTLAR VADISI [NET] [/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]19,90[/TD]
[TD]51,80[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]KURTLAR VADISI (OZET) [NET] [/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]11,10[/TD]
[TD]30,00[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

gözünü sevim 10 yıllık diziyle 3 yıllık diziyi kıyaslama 10.yılında zirveyi alıyo hala 65 bölüm falan filan diyon

- - - Ekleme - - -

maça rağmen i geçelim maç ilk 15 dakikasını etkiledi reklamların bolluğu vadiyi etkilemiş olabilir ama maçın etkisi o kadar çok olmadı

kötü yolda sadece reşat karakterini canlandıran ilker aksum polatı ona katlar sekizle bölüp karekökünü çıkarır ..:))

necati şaşmazda oyunculuk sıfır izliyoruzda görüyoruz ..

dalga mı geçiyon 162.böümde polat oyunculuk dersi verdi cümle aleme kendimize gelelim çok gelişti muhteşem bi oyuncu oldu hep aynı klişe lafları bırak 0 mış ne 0 ından bahsediyon