Bencede Finisshbence de daha şimdi son yaz maç falan yokken 7 alıyosa maç ve son ya gelince finish
Yazacak Birşey Bulamadı Lafı Başka Tarafa Çekiyorhee çok komiksiniz atv sponsorları
Vadi Başladı Beyaz Tv De
Ben Demiyorum Ki Atv yi Sevmiyorum.Tamam Benim En Sevdiğim Kanal Atv Ama Fanatik Değilimhee çok komiksiniz atv sponsorları
Bilmiyom Aga 4-5 bölüm bakamadım Büyük İskenderli Bölüm AGAkaçıncı bölüm aga
Bilmiyom Aga 4-5 bölüm bakamadım Büyük İskenderli Bölüm AGA
Aga Bende İzliyorum Şubatı ama Huzur Sokağı İzliyom Daha Çok.Şubatı Oynayan Adam Maraz Alinin Adamlarından Biriydi Unuttum Adınıben atv yi severdim ama dün biraz sinir etti dakka başı reklam dedem sinirlendi son reklamlarda bi de maçın ortasında başlatıyo
- - - Ekleme - - -
of be eve gidince bakarım akşam şubatı izlicem aga trt1 de süper gerçekten orda da iskender oynuyo
- - - Ekleme - - -
aga yakup09 un mesajını beğenelim fazla üstüne gittik sanki
Sanane İstediğimizi Yaparız Sana Mı Soracaz😉ne yazabilir değil.. ben sizin gibi tüm günümü burda boş laf ederek geçirmiyorumm
taki olum unvlı olmusun.. tabi senin unıv ın kesın meslek yuksekokulu dur gıt kutuphaneye oku , sertfıka yap , konferanslara katıl copceo ya katıl bu ne olum butun gun burda kvp afişi gibi dolaşıyosun
Offf Ya.Yokmuş.Sabahları Vardı Eskiden.Pardon Be Aga Oynamıyormuş Boşuna Sevindik
- - - Ekleme - - -
Sanane İstediğimizi Yaparız Sana Mı Soracaz😉
Aga Bende İzliyorum Şubatı ama Huzur Sokağı İzliyom Daha Çok.Şubatı Oynayan Adam Maraz Alinin Adamlarından Biriydi Unuttum Adını
Senin Bu Yaptığın Boş Konuşmadan Başka Birşey Değil.Sen Ne Dersen De Ne Kadar Vadiyi Kıskanırsan Kıskan Ne Kadar Çatlıyacaksan Çatla Ama Bizim Vadi Sevgimiz Bitmeyecek.Yüreğimizde Var Vadi Sevgisi.Her Yerede Koyarım Fotoğrafını.Benim Telefonum Full Vadi.Duvar Kağıdı,Tema,ARAMA Müziği.Sanane Olm İstediğim Herşeyi Yaparım.bana sormıycaksınız ama boş konuştuğunuzuda inkar etmiyceksiniz
ne yazabilir değil.. ben sizin gibi tüm günümü burda boş laf ederek geçirmiyorumm
taki olum unvlı olmusun.. tabi senin unıv ın kesın meslek yuksekokulu dur gıt kutuphaneye oku , sertfıka yap , konferanslara katıl copceo ya katıl bu ne olum butun gun burda kvp afişi gibi dolaşıyosun
1.Bölümüne Baktım.Ama Biraz Sıkıcı Gibi Ama Bakarım Reklam ARalarındaalican yücesoy oynuyo çok güçlenmiş fena olmuş
Senin Bu Yaptığın Boş Konuşmadan Başka Birşey Değil.Sen Ne Dersen De Ne Kadar Vadiyi Kıskanırsan Kıskan Ne Kadar Çatlıyacaksan Çatla Ama Bizim Vadi Sevgimiz Bitmeyecek.Yüreğimizde Var Vadi Sevgisi.Her Yerede Koyarım Fotoğrafını.Benim Telefonum Full Vadi.Duvar Kağıdı,Tema,ARAMA Müziği.Sanane Olm İstediğim Herşeyi Yaparım.
Benim Geri Sayımbenimde aga aynen öyle zil sesi mete aymar müziği benim
1.Bölümüne Baktım.Ama Biraz Sıkıcı Gibi Ama Bakarım Reklam ARalarında
Benim Geri Sayım