20 Eylül 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

20 Eylül 2012 Perşembe Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
ben atv yi severdim ama dün biraz sinir etti dakka başı reklam dedem sinirlendi son reklamlarda bi de maçın ortasında başlatıyo :d :d

- - - Ekleme - - -

Bilmiyom Aga 4-5 bölüm bakamadım Büyük İskenderli Bölüm AGA:D

of be :D eve gidince bakarım akşam şubatı izlicem aga trt1 de süper gerçekten orda da iskender oynuyo :d

- - - Ekleme - - -

aga yakup09 un mesajını beğenelim fazla üstüne gittik sanki :d

ben atv yi severdim ama dün biraz sinir etti dakka başı reklam dedem sinirlendi son reklamlarda bi de maçın ortasında başlatıyo :d :d

- - - Ekleme - - -

of be :D eve gidince bakarım akşam şubatı izlicem aga trt1 de süper gerçekten orda da iskender oynuyo :d

- - - Ekleme - - -

aga yakup09 un mesajını beğenelim fazla üstüne gittik sanki :d
Aga Bende İzliyorum Şubatı ama Huzur Sokağı İzliyom Daha Çok.Şubatı Oynayan Adam Maraz Alinin Adamlarından Biriydi Unuttum Adını:D

ne yazabilir değil.. ben sizin gibi tüm günümü burda boş laf ederek geçirmiyorumm :d :d :d
taki olum unvlı olmusun.. tabi senin unıv ın kesın meslek yuksekokulu dur :d gıt kutuphaneye oku , sertfıka yap , konferanslara katıl copceo ya katıl bu ne olum butun gun burda kvp afişi gibi dolaşıyosun :D :d :d

Offf Ya.Yokmuş.Sabahları Vardı Eskiden.Pardon Be Aga Oynamıyormuş Boşuna Sevindik:(

- - - Ekleme - - -

ne yazabilir değil.. ben sizin gibi tüm günümü burda boş laf ederek geçirmiyorumm :d :d :d
taki olum unvlı olmusun.. tabi senin unıv ın kesın meslek yuksekokulu dur :d gıt kutuphaneye oku , sertfıka yap , konferanslara katıl copceo ya katıl bu ne olum butun gun burda kvp afişi gibi dolaşıyosun :D :d :d
Sanane İstediğimizi Yaparız Sana Mı Soracaz😉

bana sormıycaksınız ama boş konuştuğunuzuda inkar etmiyceksiniz :d
Senin Bu Yaptığın Boş Konuşmadan Başka Birşey Değil.Sen Ne Dersen De Ne Kadar Vadiyi Kıskanırsan Kıskan Ne Kadar Çatlıyacaksan Çatla Ama Bizim Vadi Sevgimiz Bitmeyecek.Yüreğimizde Var Vadi Sevgisi.Her Yerede Koyarım Fotoğrafını.Benim Telefonum Full Vadi.Duvar Kağıdı,Tema,ARAMA Müziği.Sanane Olm İstediğim Herşeyi Yaparım.

arkadaş bi saattir ne yazsam diye düşündü en sonunda bu kötü espriyi yaptı bari gülelim :d :d :d

Senin Bu Yaptığın Boş Konuşmadan Başka Birşey Değil.Sen Ne Dersen De Ne Kadar Vadiyi Kıskanırsan Kıskan Ne Kadar Çatlıyacaksan Çatla Ama Bizim Vadi Sevgimiz Bitmeyecek.Yüreğimizde Var Vadi Sevgisi.Her Yerede Koyarım Fotoğrafını.Benim Telefonum Full Vadi.Duvar Kağıdı,Tema,ARAMA Müziği.Sanane Olm İstediğim Herşeyi Yaparım.

benimde aga aynen öyle zil sesi mete aymar müziği benim :d

:D 1.Bölümüne Baktım.Ama Biraz Sıkıcı Gibi Ama Bakarım Reklam ARalarında:D

aga cuma bişey yok sıkılıyom geçen huzur sokağına baktım hoşuma gitmedi ama fena değil dila hanıma baktım fena değil ama sarmadı şubatın tekrarını izledim hepsine bin çeker valla çok güzel çok değişik bişey trt1 deki diziler çok güzel hangisini izlesem hoşuma gidiyo

TNS reytinglerini çok sevdim , nede olsa resmi şirket gerçek reytingler
İlk önce Muhteşem Yüzyıl haftalıklarda her 2.gruptada zirvede çok sevindim , abde ise yanına yaklaşan dizi yok , en yakın rakibine 4 reyting fark atmış , ama nede olsa nekadar izlendiğni total gösteriyo , vadi ile aralında 0.02 reyting fark var , ama yinede en çok izlenen dizi olmuş.

Yorumum;
FB maçı her 2.gruptada zirvede yer almış , totalde 11.44 , abde 13.43 reytingle açık farkla zirvede oldu.

Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta haftalıklarda totalde zirveyi kabederek 2.sıraya , abde ise 3.sıraya geriledi , total 10.56 , ab totalde aldığı orandar 2 reyting daha düşük yani 8.57 reytingle , bu hafta totalde 4 , abde 5.5 reyting kaybetti.

Kötü Yol totalde 3.77 reytingle 5.sırada , abde 4.17 reytingle 4.sırada yer aldı , aslında dizi çok güzel bence 2-3 hafta sonra her 2.gruptada 6üstü reytinglerde alacaktı , ama Veda çok daha iyi gider.

Suskunlar 3.02 reytingle 9.sırada yer aldı , abde 4.31 reytingle 3.sırada yer aldı.

Son düzenleme: