20 Eylül 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

20 Eylül 2012 Perşembe Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Esra erol tnsde pekte iyi gidemiyor atvnin tnsde kötü giden nadir programlarından

[TABLE="class: cms_table_rating"]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]KOTU YOL[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]20:45:30[/TD]
[TD]22:43:15[/TD]
[TD]3,77[/TD]
[TD]10,48

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]KÖTÜ YOL[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]20:45:15[/TD]
[TD]01:31:39[/TD]
[TD]3,72[/TD]
[TD]9,29[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

revan baya yükselmiş bu şekil devam ederse 2 sene sonra vadinin özetini geçer :d

- - - Ekleme - - -

[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]KOTU YOL[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]3,77[/TD]
[TD]10,48

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]KÖTÜ YOL[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]3,72[/TD]
[TD]9,29[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

revan baya yükselmiş bu şekil devam ederse 2 sene sonra vadinin özetini geçer :d

Ohh Be Dünyalar Varmış Sonunda Duşumu Yaptım:D

- - - Ekleme - - -

[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]KOTU YOL[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]3,77[/TD]
[TD]10,48
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]KÖTÜ YOL[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]3,72[/TD]
[TD]9,29[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

- - - Ekleme - - -

[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]KOTU YOL[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]3,77[/TD]
[TD]10,48
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]KÖTÜ YOL[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]3,72[/TD]
[TD]9,29[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

😀D Aynen Aga Espri Süper:D

Evet gelelim reyting yorumuma
Bana çekemiyorlar 15 reyting alacağımızı diyenler şimdi ne diyecekler kim bilir
Şimdi büyük lokma ye büyük konuşma demişler. ÖBGZK 3 reyting düşünce şike var diyenler, Vadi de 3 reyting düşünce hemen kılıf uydurdular. Bir az objektif olsaydınız şimdi de savunma şansınız olurdu. Şimdi bizim de şike deme hakkımız var mı?
Bu arada dün maçlar vadiyi etkilemez diyen takas şimdi maç doğal olarak etkilemiş diyor. Dün o kadar sevinçliydi ki, 15i geçeceğiz diye dediğine kendi de inanıyordu. Geçen hafta 14 alan Vadi bu hafta TNS'de AB'de 8 almış. 6 reyting düşünce şike mi var yani?
Neyse, bu arada Kötü Yol TNS'de yükselmiş. Kanal D'ye şikeci diyenler buna da bir kılıf uydurur ama

1.öbgzk maçtan fark yemişti vadi sbt de ilk yarıyı geçmiş tns de 1 reyting bile yok :D ayrıca vadi 21.45 te başlayacak sandık 21.15 de reklam şovla başladı düşmesi için herşey hazır zaten
2.sbt de hala en çok izlenen dizi tns de de muhteşemle aynı galiba maça rağmen haftaya rahat 1.olacağımız kesin :D
3.maç vadiyi etkilemez demem etkiler tabiki 21.45 sandığımız için etkilemez dedik ama atv eline yüzüne bulaştırıp maçın ortasında başllattı buna rağmen çok iyi oranlar almışız
4.vadi 3 reyting düşmüş 6 değil :D 14 ten 10.61 e ve 14.53 ten 11.38 e tns de geçen hafta olmadığı için bilemeyiz ama tns de vadi düşmedi sbt tns arası 1 reyting bile tok öbgzk 3
reyting düştü sbt ye göre :d

- - - Ekleme - - -

Ohh Be Dünyalar Varmış Sonunda Duşumu Yaptım:D

- - - Ekleme - - -

😀D Aynen Aga Espri Süper:D

:D

Evet gelelim reyting yorumuma
Bana çekemiyorlar 15 reyting alacağımızı diyenler şimdi ne diyecekler kim bilir
Şimdi büyük lokma ye büyük konuşma demişler. ÖBGZK 3 reyting düşünce şike var diyenler, Vadi de 3 reyting düşünce hemen kılıf uydurdular. Bir az objektif olsaydınız şimdi de savunma şansınız olurdu. Şimdi bizim de şike deme hakkımız var mı?
Bu arada dün maçlar vadiyi etkilemez diyen takas şimdi maç doğal olarak etkilemiş diyor. Dün o kadar sevinçliydi ki, 15i geçeceğiz diye dediğine kendi de inanıyordu. Geçen hafta 14 alan Vadi bu hafta TNS'de AB'de 8 almış. 6 reyting düşünce şike mi var yani?
Neyse, bu arada Kötü Yol TNS'de yükselmiş. Kanal D'ye şikeci diyenler buna da bir kılıf uydurur ama

revan se iyimisin. ne yükselmesi sen hiç kanal d 3 reytingli diziler gördünmü. kötü yol gidici şimdiden diyeyim.

araka soakalar agb de 15 reyting alıyordu yahuu ele insaf . arak soakalar ezeli darmadagan etti :))) . ezel yükseliyor arka sokalar yükseliyordu :))))) ezel atv ye geçti ufak ufak düşürdüler diziyi.. bundan daha büyük şike va mı :))

şikenin kralını yaptılar hadi veda geçsin de vadiyi görelim iddaa ediyorum vadinin özetini geçemeyecez bu sene özet çok yüksek alıyo maç varken bile o kadar reklama rağmen özet 5 i geçmiş mükemmel veda 5 alsa özet 6-7 ye çıkar haftaya yeni bölüm 12-13 :d

revan se iyimisin. ne yükselmesi sen hiç kanal d 3 reytingli diziler gördünmü. kötü yol gidici şimdiden diyeyim.

araka soakalar agb de 15 reyting alıyordu yahuu ele insaf . arak soakalar ezeli darmadagan etti :))) . ezel yükseliyor arka sokalar yükseliyordu :))))) ezel atv ye geçti ufak ufak düşürdüler diziyi.. bundan daha büyük şike va mı :))
Arka Sokaklar 5 yıl önce 15 reyting alıyordu insaf! Şimdi 7 reytingden 5e düştü. Asıl sen iyi misin? İllia iftira atacağım diye 5 yıl öncenin reytingleri ile karşılaştırıyorsun

- - - Ekleme - - -

@takas bana olayı anlatma. Ben herşeyin farkındayım. Sadece sen 3 reyting dustu diye Obgzk'ye şike dedin, şimdi de aynı düşüşü vadi yapti. Ama sen hatanı kabul etmiyorsun. Sen bana hatanı kabullen dediğinde anlamıştım. Ama 1 kere de sen kabullen yahu

Arka Sokaklar 5 yıl önce 15 reyting alıyordu insaf! Şimdi 7 reytingden 5e düştü. Asıl sen iyi misin? İllia iftira atacağım diye 5 yıl öncenin reytingleri ile karşılaştırıyorsun

agb şikenin babasını yaptı kabul et artık

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

@takas bana olayı anlatma. Ben herşeyin farkındayım. Sadece sen 3 reyting dustu diye Obgzk'ye şike dedin, şimdi de aynı düşüşü vadi yapti. Ama sen hatanı kabul etmiyorsun. Sen bana hatanı kabullen dediğinde anlamıştım. Ama 1 kere de sen kabullen yahu

benim hatam yok vadi 1 reyting bile düşmedi tns de sorun yok tns ile :D

1.öbgzk maçtan fark yemişti vadi sbt de ilk yarıyı geçmiş tns de 1 reyting bile yok :D ayrıca vadi 21.45 te başlayacak sandık 21.15 de reklam şovla başladı düşmesi için herşey hazır zaten
2.sbt de hala en çok izlenen dizi tns de de muhteşemle aynı galiba maça rağmen haftaya rahat 1.olacağımız kesin :D
3.maç vadiyi etkilemez demem etkiler tabiki 21.45 sandığımız için etkilemez dedik ama atv eline yüzüne bulaştırıp maçın ortasında başllattı buna rağmen çok iyi oranlar almışız
4.vadi 3 reyting düşmüş 6 değil :D 14 ten 10.61 e ve 14.53 ten 11.38 e tns de geçen hafta olmadığı için bilemeyiz ama tns de vadi düşmedi sbt tns arası 1 reyting bile tok öbgzk 3
reyting düştü sbt ye göre :d

- - - Ekleme - - -

:D

öbgzk maçtan fark yemişti çünkü maç geç başklamıştı haliylende geç bittiği için öbzgk nin şansı azaldı ama dünkü maç geç bitmedi ve kvp biraz toparladı inan maç 23.50 lerde bitseydi kvp 7 yi zor görürdü!

öbgzk sbt
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]1[/TD]
[TD] ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ[/TD]
[TD] KANAL D[/TD]
[TD] 20:31:36[/TD]
[TD] 23:08:47[/TD]
[TD] 02:00:16[/TD]
[TD] 10,36[/TD]
[TD] 25,99[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

öbgzk tns
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]OYLE BIR GECER ZAMAN KI / 82.BOLUM YENI[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]20:31:48[/TD]
[TD]23:08:43[/TD]
[TD] 7,8[/TD]
[TD] 21,8[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kvp sbt
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]KURTLAR VADİSİ PUSU[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]21:14:39[/TD]
[TD]01:49:44[/TD]
[TD]11,35[/TD]
[TD]30,3[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kvp tns
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]KURTLAR VADISI PUSU[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]21:14:30[/TD]
[TD]23:46:52[/TD]
[TD]10,56[/TD]
[TD]31,75[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

- - - Ekleme - - -

öbgzk maçtan fark yemişti çünkü maç geç başklamıştı haliylende geç bittiği için öbzgk nin şansı azaldı ama dünkü maç geç bitmedi ve kvp biraz toparladı inan maç 23.50 lerde bitseydi kvp 7 yi zor görürdü!

maç varken özet 5 i geçti o nasıl bi mantık :d :d bak 2 ekimde gs nin şl maçı var öbgzk özetsiz başlar büyük ihtimal yoksa varya 5 i geçemez

- - - Ekleme - - -

2 ekim reytinglerini inanılmaz merak ediyorum :D

kvp-tns ab
[TABLE="class: cms_table_rating, width: 100%"]
[TR]
[TD]ATV[/TD]
[TD]8,57[/TD]
[TD]25,33[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

sbt ab
[TABLE="class: cms_table, width: 645"]
[TR]
[TD]ATV[/TD]
[TD]10,61[/TD]
[TD]29,1[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

öbgzk - tns -ab
[TR]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]9,5[/TD]
[TD]25,6[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

sbt - ab
[TABLE="class: cms_table_gridtable, width: 1"]
[TD]ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]20:31:36[/TD]
[TD]23:08:47[/TD]
[TD]02:00:16[/TD]
[TD]12,29[/TD]
[TD]31,01[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

hep işine geleni gösteriyosun birazda işine gelmeyene bak!

tüm kişileri gösteriyom işte banane ab den belli bi kesim sadece vadi çok daha fazla izlenmiş

- - - Ekleme - - -

vadi maç olmasına rağmen ab de gayet iyi haftaya tns de de ab grubu 10 u geçer total zaten her zaman yüksek :D

kvp-tns ab
[TR]
[TD]ATV[/TD]
[TD]8,57[/TD]
[TD]25,33[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

sbt ab
[TABLE="class: cms_table, width: 645"]
[TR]
[TD]ATV[/TD]
[TD]10,61[/TD]
[TD]29,1[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

öbgzk - tns -ab
[TR]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]9,5[/TD]
[TD]25,6[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

sbt - ab
[TABLE="class: cms_table_gridtable, width: 1"]
[TD]ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]20:31:36[/TD]
[TD]23:08:47[/TD]
[TD]02:00:16[/TD]
[TD]12,29[/TD]
[TD]31,01[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

hep işine geleni gösteriyosun birazda işine gelmeyene bak!
Son Yaz Gelince Bu Reytingler Mumla ARANACAK:d

aga son yaz geçer geçmesine de ben özellikle 2 ekimi merak ediyom gs-braga maçı var star gösteriyo o zaman napacak kaçacak yeriniz yok yakupp :d

5 i geçemez bence :d :d :d

- - - Ekleme - - -

maç süper olacak ya heycanla maçı bekliyom şampiyonlar ligi bi başka be aga :D

bence de daha şimdi son yaz maç falan yokken 7 alıyosa maç ve son ya gelince finish :d :d