20 Eylül 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

20 Eylül 2012 Perşembe Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Evet 90+7de Allahtan kaçırdı yoksa işimiz zora girebilirdi

deniz yaldızı 2 reytingle sepetlenmiyor ama kötü yol 5 reytingle sepetleniyor mantığın süper emre:))

kötü yol bu hafta tns de çok iyi oranlar almış her iki gruptada ilk beşte helal olsun diyelim veda gelince pt2 ye kaydırırlar..
o Fox, bu Kanal D deso :) kanal d bu reytingle devam ettirmez hem deniz yıldızı maçın ilk 30 dakikasına denk geldiği için düstü normalde 3-4-5 arası gidip geliyo

o Fox, bu Kanal D deso :) kanal d bu reytingle devam ettirmez hem deniz yıldızı maçın ilk 30 dakikasına denk geldiği için düstü normalde 3-4-5 arası gidip geliyo

4 veya 5 reytingle pt1 de olmaz ama pt2 de süper gider... 5 reyting alanı kaldırırlarsa kanaladan bundan sonra sinek avlar:))

Ben yorgundum

Sadece kvpnin sonunda uykuya girmisim

Acaba noldu kvpnin sonunda

- - - Ekleme - - -

Ben yorgundum

Sadece kvpnin sonunda uykuya girmisim

Acaba noldu kvpnin sonunda

akşm atv kvp yanlış başlatarak reytinglerde düşük oldu biraz 9-45 olaçağına 9-15 başlatarak yanlış yaptı o nedenle reytinglerde biraz düştü ama bu çok normal haftaya veda ile ağır roman yeni dünya başlıyaçak bu dizilerin vadiyi etkiliyeçeğini düşünmüyorum , ağır roman ve veda gördüğüm kadarıyla merak uyandıran dizler değiller. Suskunlara gelince tambir 15-40 yaş arası erkeklere hitap eden dizi, çoğunlukla int üzerinden izleniyor (tıpkı benimkimi bende int izliyom)o nedenle hiç bir zaman aldığı reyting üstüüne çıkamaz.Zengin kız fakir oğlan kılasik mint yapım dizisi , trtnin tns ile anlaşma yapmatığı için tns de yok bu da en çok ona yarıyaçak çünkü devlet kanalı olduğu için uzun süre devam eder.Tns en çok müge anlıya yardaı gerçek reytinglerini almaya başladı gündüz kuşaklarında en çok izlenn program böyle devam eder ve dahada artırır büyük olasılıkla kış geldikçe. Bu arada reyting denekleri şehir merkezlerinde olduğu için köylerdeki insanların ne izlediği hiçbir zaman bilinemiyeçek. şu dizlerin tekrarlarnı yayınlamaktan artık vazgeçsinler örn: arka sokaklar yeter artık yenisinden vazgeçtim bari tekrarları yayınlamsın

yıldırım yüzünü görünmeyen adam tarafdıan öldürüldü tam polat yakalarken

vadinin reytingleri ortalama 8 dir dediğim gibi üstü ödünç reytinglerdir demekki insanlar izleyecek bişey bulamıyor vadi izliyor ilk haftaki reytingleri hiç sayma çoğu insan merak edip ilk bölüme baktı sbt de bile ab grubu geçen hafta izlenme oranı 14 bu hafta 9 perşembeye kaliteli bir dizi gelirse vadi tekrar standart izleyici kitlesine ulaşacaktır rakamlar seni yanıltmasın yaz yağmuru gibi vadinin izleyci sayısındaki artış tık diye kesilince ortalama total 8 ab grubu 6 olarak devam edecek ...

- - - Ekleme - - -

aynen :)) yaş ilerleyince artık eskisi gibi izlemek hoş olmuyor hazım güçleşiyor eskiden yayınlanıp hayranlıkla baktığım bir çok dizi şimdi bana boş geliyor :))) sadece vadi için geçerli değil bu :))

dediğin doğru ergenekoncu yada psikolojik harp unsuru olarak kullanılması ama izlerken izleyicideki birincil amaç düşmana duydugu nefret duygusunun törpülenmiş olması bu diziyle... bir bakıyoruz haberlerde 10 şehit vermişiz kinimiz nefretimiz doruğa çıkıyor.. sonra akşam polat yalandanda olsa 50 terörist öldürüyor rahatlıyoruz bu psikolojide bir yere kadar inandırıcılığını yitirince senaryo artık izlemek mümkün olmuyor..

zanetmiyorum kurtlar boşluktan izlenecek dizi değil . dizinin başını sonu yakalamak zor . tabi mematinin ölümü diziye olan ilgiyi artırdı 14 reytingi yakalyamaz ama 11 civarında takılacaktır. daha önce yazdım kurtların konjöktör olarak çok iyi bir dönemde kurtları 4 yıldır döven beren yok. üstüne süriye olaylayrın patlaması pkk ya israil- iran- süriyenin hat safaya çıkması pkk nı strajedi değiştirmesi. hakan fidana yapılan operasyon . yani konu olarak çok geniş konu alanı var. ama hala eski basit çekim tekniklerini kulanıyor olması bu fırsatı fazla degerlendiremiyecek anlamına geliyor.

yaw psikolojik harp öle bişey değil destere o adam öldürünce rahatlama değil o her filimde dizide olan klasik söylemdir. her dizide kötüle ve iyi olur yoksa dizi olmaz. şimdi yaprak dökümünde ferhunde dayak yese başına kötü şey gelince millet rahatlamıyormuydu yani. kurtlarda da kötü adam ölünce insan raahtlıyor

ama psikolojik harp başka bişey. toplumları bazı şeylere hazır etmek. mesela kurtlardaki psikolojik harplerden bazıları:

kıbrıs refarandumunda aslında amerikanın evet denilmesini istediğini evet denirlirse kıbrasa üst kurup suriyeye saldıracagı tezi iişlendi. denktaş çıktı 2 saat boyunca neden hayır denilmesi gerektiği sanlattı.( görüldüğü üzere kurtların kıbrıs psikolojik harbi ergenokomum bir oyunu oldugu şimdi daha iyi anlaşılıyor çünkü baştan aşagı fos çıktı :)))) )

diğr bir psikolojik harp misyoneler ülkeyi ele geçirmişti parayla milleti hiristiyan yapıyor. misyon evleri pıtır pıtır fışkırıyordu. ( bunu tek kurtlar değil ozaman ergenokona baglı gazete ve tvlerde vbas bas bagırdı) sora rahip cinayetleri hırant dink cinayetleri oldu. bu rahipleri vuranlar hep 17 yaşındaki kurtlar vadisi izleyicisi çocuklardı. burdaki psikolojik harp sonucu batıya ergenokoncular çıkıp görüyorsunuz başta islamcı bir hükümet var hiristiyanlar bir bir öldürülüyor demek. yani akpye ye darbe yapın deniliyordu. şimdi misyonerleri duyan gören varmı . bu bir psikolojik harpti ve buda fos çıktı. bir ara durmadan rahipler öldürülken birden vazgeçildi

yukardaki psikolojik harp ergenekon opersaynonu kadar devam etti ve birden kurtlar showla anşlaşamaz oldu ayrıldı. önce stara geçti aydın dogan pürüpak oldu sonra atv serüveni başladı . kurtların reytingi yavaş yavaş düşütü ve agb de 7 reytinge bile düştü. bu arada kurtlar artık ulusalcı çizgiden daha hükümet yanlısı politikaya geldi.

bu sene kurtlar vadisi araplar üzerine psikolojik harp başlatacak özelikle esadın yezid oldugu fikri işlenecek. bu bölümde hz ali kıklıcı dövmeli adamlar çıktı. birde arap memati mini etegini çıkarıp türkiye geliyor. mekedonyadan adam türkiye gelecek kısacsı kurtlar türkiye vizyonundan çıkıp hükümetin politikası olan araplardan- mekodanya kadar tüm müslümanları yaşadıkları ülkere hükümet politikasını taşıyacak işte psikolojik harp bu. bu kadar çok adamın öldürülme sebebi bu kurtlar başka kulara geçecek

Son düzenleme:
KVP'ye bakın yarı yarıya düşmüş yine :)
Birde maçtan sonra yayınlandı ha. :)
Maçla beraber olsa artık düşünemiyorum olacakları. :)

yanlış, 21.15 de basladı

Olabilir sonuçta maçın son 30dk'sına yakalandı.
atv akıllı bir iş yaptı diyenler utansın.
21.00'da başlasaydı maç devre arasına girdiğinde daha fazla reyting alacaktı.
Ayrıca son dk.larına baktım Vadininde full reklam çakıyo atv

herkes 21.45 die biliyodu sonradan 21.15 baslayınca basladılar sövmeye :)

zanetmiyorum kurtlar boşluktan izlenecek dizi değil . dizinin başını sonu yakalamak zor . tabi mematinin ölümü diziye olan ilgiyi artırdı 14 reytingi yakalyamaz ama 11 civarında takılacaktır. daha önce yazdım kurtların konjöktör olarak çok iyi bir dönemde kurtları 4 yıldır döven beren yok. üstüne süriye olaylayrın patlaması pkk ya israil- iran- süriyenin hat safaya çıkması pkk nı strajedi değiştirmesi. hakan fidana yapılan operasyon . yani konu olarak çok geniş konu alanı var. ama hala eski basit çekim tekniklerini kulanıyor olması bu fırsatı fazla degerlendiremiyecek anlamına geliyor.

yaw psikolojik harp öle bişey değil destere o adam öldürünce rahatlama değil o her filimde dizide olan klasik söylemdir. her dizide kötüle ve iyi olur yoksa dizi olmaz. şimdi yaprak dökümünde ferhunde dayak yese başına kötü şey gelince millet rahatlamıyormuydu yani. kurtlarda da kötü adam ölünce insan raahtlıyor

ama psikolojik harp başka bişey. toplumları bazı şeylere hazır etmek. mesela kurtlardaki psikolojik harplerden bazıları:

kıbrıs refarandumunda aslında amerikanın evet denilmesini istediğini evet denirlirse kıbrasa üst kurup suriyeye saldıracagı tezi iişlendi. denktaş çıktı 2 saat boyunca neden hayır denilmesi gerektiği sanlattı.( görüldüğü üzere kurtların kıbrıs psikolojik harbi ergenokomum bir oyunu oldugu şimdi daha iyi anlaşılıyor çünkü baştan aşagı fos çıktı :)))) )

diğr bir psikolojik harp misyoneler ülkeyi ele geçirmişti parayla milleti hiristiyan yapıyor. misyon evleri pıtır pıtır fışkırıyordu. ( bunu tek kurtlar değil ozaman ergenokona baglı gazete ve tvlerde vbas bas bagırdı) sora rahip cinayetleri hırant dink cinayetleri oldu. bu rahipleri vuranlar hep 17 yaşındaki kurtlar vadisi izleyicisi çocuklardı. burdaki psikolojik harp sonucu batıya ergenokoncular çıkıp görüyorsunuz başta islamcı bir hükümet var hiristiyanlar bir bir öldürülüyor demek. yani akpye ye darbe yapın deniliyordu. şimdi misyonerleri duyan gören varmı . bu bir psikolojik harpti ve buda fos çıktı. bir ara durmadan rahipler öldürülken birden vazgeçildi

yukardaki psikolojik harp ergenekon opersaynonu kadar devam etti ve birden kurtlar showla anşlaşamaz oldu ayrıldı. önce stara geçti aydın dogan pürüpak oldu sonra atv serüveni başladı . kurtların reytingi yavaş yavaş düşütü ve agb de 7 reytinge bile düştü. bu arada kurtlar artık ulusalcı çizgiden daha hükümet yanlısı politikaya geldi.

bu sene kurtlar vadisi araplar üzerine psikolojik harp başlatacak özelikle esadın yezid oldugu fikri işlenecek. bu bölümde hz ali kıklıcı dövmeli adamlar çıktı. birde arap memati mini etegini çıkarıp türkiye geliyor. mekedonyadan adam türkiye gelecek kısacsı kurtlar türkiye vizyonundan çıkıp hükümetin politikası olan araplardan- mekodanya kadar tüm müslümanları yaşadıkları ülkere hükümet politikasını taşıyacak işte psikolojik harp bu. bu kadar çok adamın öldürülme sebebi bu kurtlar başka kulara geçecek

zaten psikolojik harp kötülerin öldürülmesidir demedim izlenmesinin sebebi her akşam 50 kişinin öldürülmesidir dedim diyorsunki tüm dizilerde kötüler cezalandırılır evet ama o diziler 10 yıl boyu aynı hikayeyi ısıtıp ısıtıp önümüze koymuyor bir yerden sonra inandırıcılık kalmaz..

diğer söylediklerinde hak veriyorum.. ama vadinin bundan sonra hükümetin suriye politikasını halka aktarmasının tutmayacağını düşünuyorum o gün kamuoyu yoklamasında hükümetin suriye politikalarına destek yüzde 30 da kalmıştı dahada düşecektir .. vadi hükümeti kurtaramaz bu senaryoyla ..

- - - Ekleme - - -

NE ALAKAYA :) elestirilerinin hepsi yanlıs beyazsoy
bazı yerleri hariç hepsi doğru kreys :)))

aynen katılıyorum atv bi iş yapalım derken eline yüzüne bulaştırdı gitti maçın tavan yaptığı anda başlattı bi de reklam koyuyo delirdim resmen iyi oldu bu reytingler akıllansınlar biraz full reklam adamlar paranın peşinde vadiyi taktıkları yok reklamdan köşeyi dönüyolar 21.00 da başlasa daha fazla reyting alırdı kesinlikle devre arası özet bile 8 reyting aldı ya 21.00 yapacaksın ya 21.45 saçmalığa bak 21.15 te maçın ortasında vadiyi başlatıyo bi de 5-10 dk reklamla hey Allah ım ya

- - - Ekleme - - -

vadi haftaya artar orası kesin ama maç varken atv ya 21.00 da başlatsın ya da maç 8 deyse 21.45 yapsın yoksa 3 reyting düşmekle yırttık bu sefer bi dahakinde daha kötü olabilir ki sbt de yine haftanın en çok izlenen dizisiyiz tns de muhteşemle aynı galiba haftaya rahat 1.oluruz özet beni çok şaşırttı vadinin özeti bu sene yüksek çıkıyo maça rağmen full reklama rağmen özet 5 i geçmiş haftaya bence veda özeti geçemeyecek özet 7 falan alır

zaten psikolojik harp kötülerin öldürülmesidir demedim izlenmesinin sebebi her akşam 50 kişinin öldürülmesidir dedim diyorsunki tüm dizilerde kötüler cezalandırılır evet ama o diziler 10 yıl boyu aynı hikayeyi ısıtıp ısıtıp önümüze koymuyor bir yerden sonra inandırıcılık kalmaz..

diğer söylediklerinde hak veriyorum.. ama vadinin bundan sonra hükümetin suriye politikasını halka aktarmasının tutmayacağını düşünuyorum o gün kamuoyu yoklamasında hükümetin suriye politikalarına destek yüzde 30 da kalmıştı dahada düşecektir .. vadi hükümeti kurtaramaz bu senaryoyla ..

- - - Ekleme - - -

bazı yerleri hariç hepsi doğru kreys :)))

süriye politikası şimdilik böyle ilerde ne olur ona bakmak lazım. kurtlar vasisi yeni başladı. ayrıca türk halkına süriye politikası anlatılacak demedim. artık kurtlar vadisi dünya markası mekadonya ve arap mematiler geldi yani o bölgelere karşı psikolojik harp üretilecek.

vadi haftaya sbt de 14-12 tns de 13-11 alır gibi fragmana da bağlı tabi maç en çok vadiyi etkiler çünkü erkeklerin en çok izlediği şey vadi bu çok doğal atv biraz akıllılık yaptı dedik içine etti maçla çakıştığımız sırada reklam koyuyo bi de o arada kim reklamı izler ya akıl var mantık var ulan atv :D

Evet gelelim reyting yorumuma
Bana çekemiyorlar 15 reyting alacağımızı diyenler şimdi ne diyecekler kim bilir
Şimdi büyük lokma ye büyük konuşma demişler. ÖBGZK 3 reyting düşünce şike var diyenler, Vadi de 3 reyting düşünce hemen kılıf uydurdular. Bir az objektif olsaydınız şimdi de savunma şansınız olurdu. Şimdi bizim de şike deme hakkımız var mı?
Bu arada dün maçlar vadiyi etkilemez diyen takas şimdi maç doğal olarak etkilemiş diyor. Dün o kadar sevinçliydi ki, 15i geçeceğiz diye dediğine kendi de inanıyordu. Geçen hafta 14 alan Vadi bu hafta TNS'de AB'de 8 almış. 6 reyting düşünce şike mi var yani?
Neyse, bu arada Kötü Yol TNS'de yükselmiş. Kanal D'ye şikeci diyenler buna da bir kılıf uydurur ama