Arkadaslar az önce oturdum ve birinci sayfadam son sayfaya kadar bütün mesajlari okudum ve kendimi cevab yazma zorunda hissettim.
- Revan birincisi sen hayatinda bence en fazla 2 defa Vadi izlemissin cünkü: Bir Necati Sasmaz kendi sesi ile oynamiyor, iki Memati kitaba el bastiginda ölmeyecegiz diye yemin etmedi, Cakir öldükten sonra ekib kahvede toplanmisti ve Polat ekibe Mazlumun hakkini zalimden almak icin savasacagiz diye yemin ettirmisti!
- Muhtesemyüzyil nickli arkadas sanada birkac lafim olacak. Bence Vadi ile MY yi karsilastirmak cok ama cok yanlis cünkü: birincisi cok farkli iki dizi, ikincisi Vadi 10. Sezonunda 10 Reyting aliyor MY ise 3. Sezonunda 10 Reyting aliyor (Bir dizi nin ne kadar izlendigini Total belirledigi icin Total Reytinglerini yazdim). MY ye lafim yok su anda gercekten cok iyi reytingler aliyor ve Carsamba nin vazgecilmez dizisi.
Simdi asil konumuza gelelim. Bazi arkadaslar gercekten KVP yi cok acimasizca elestiriyor, ya bu dizi 10. Yilinda 10 Reyting veya 11 Reyting aliyorsa bu ancak tebrik edilir. Mesela bir örnek vereyim yeni baslayan bir dizi 10 Reyting alinca, yada Vadi haric herhangi bir dizi 10 Reyting alinca yere göge sigdiramiyorsunuz ama Vadi 10 Reyting alinca hemen Vadi dibi gördü diyorsunuz bu nasil bir mantik?
Burda biz KVP izlemiyoruz diyenler, Bölümlerde neler oldugunu bizden daha iyi biliyorlar nedense
Son olarakta sunu söylemek istiyorum bence Revan ve diger arkadaslar aslinda Vadi yi bu kadar elestirmezdi ama kendileri Forum da Vadiciler ile zit olduklari icin ve resmen düsman olduklari icin böyle yapiyorlar.
Buda benim görüsüm