20 Eylül 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

20 Eylül 2012 Perşembe Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .

şakamısın sen :D saçmalıkları izleyip necati şaşmaz gibi üstadı mı eleştiriyon
Üstad mı ? Bizler genelde Kemal Sunal gibi kariyeri muhteşem filmler ve muhteşem ödüllerle dolu insanlar için o sözü kullanırız.Necati Şaşmaz ise Panadan beslenen, haftanın bazı günleri sete gidip, mafyacılık oynayan biri :D

revan bak çok eski değil 2009 yaprak dökümü yüksek reyting alıyodu(agb şikesinin bi parçası ama örnek veriyom)
[TABLE="class: rating"]
[TR]
[TD="class: XL71, width: 51"]1[/TD]
[TD="class: XL71, width: 269"]YAPRAK DOKUMU[/TD]
[TD="class: XL71, width: 64"]KAND[/TD]
[TD="class: XL72, width: 64"]01:26[/TD]
[TD="class: XL70, width: 64"]19,03%[/TD]
[TD="class: XL70, width: 64"]46,90%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: XL71, width: 51"]2[/TD]
[TD="class: XL71, width: 269"]YAPRAK DOKUMU (OZET)[/TD]
[TD="class: XL72, width: 64"]00:34[/TD]
[TD="class: XL70, width: 64"]11,41%[/TD]
[TD="class: XL70, width: 64"]28,84%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: XL71, width: 51"]3
[/TD]
[TD="class: XL71, width: 269"]SPOR GUNDEMI[/TD]
[TD="class: XL72, width: 64"]00:05[/TD]
[TD="class: XL70, width: 64"]6,46%[/TD]
[TD="class: XL70, width: 64"]17,38%
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]KURTLAR VADISI [NET] [/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]21,20[/TD]
[TD]53,90[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]KURTLAR VADISI (OZET) [NET] [/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]15,50[/TD]
[TD]39,60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3
[/TD]
[TD]SHOW TV ANA HABER BULTENI [/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]8,00[/TD]
[TD]27,20[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4

[/TD]
[TD]SPOR SAYFASI [/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]7,10[/TD]
[TD]20,30[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

spor sayfası falan yüksek reytingli dizilerden önce yüksek alır eskiyle yeniyle alakası yok

Üstad mı ? Bizler genelde Kemal Sunal gibi kariyeri muhteşem filmler ve muhteşem ödüllerle dolu insanlar için o sözü kullanırız.Necati Şaşmaz ise Panadan beslenen, haftanın bazı günleri sete gidip, mafyacılık oynayan biri :D

evet aynen kısaca işin özeti budur :))))

İmzamı atarım. Oyunculuk 0. Ses kendi değil.

Hatta "Varmıydı kaçıp gitmek Memati, el bastık biz kitaba" deiği an gülmekten kırdı geçirdi beni sesiyle :d
Memati kitaba el bastığı için öldü zaten. Ölmeyecem diye kitaba el basarsan Allah da böyle çarpar işte :D

İşine gelince total işine gelince AB. Dizinin kalitesini AB belirler. Benim için önemli olan AB'dir. Çoğu kişi için de. Türkiyenin ücra köşelerinde ne izlendiği umurumda değil. Eğitimli insanların ne izlediğini daha önde tutarım ben. Görmüş geçirmişlik ayrı bu şey anlata bildim mi?

senin umrunda olmaz ama bu ülke 3-5 zenginden oluşmuyo bakkalından memurundan köylüsünden oluşuyo atatürk ne demiş köylü milletin efendisidir demmeiş 3-5 zengin milletin efendisidir totalde ab de vardır zaten tüm kişiler yani anladın :D total hangisi fazla izlenmiş onu gösterir ab ise ufak bi kesimi ayrıntılı gösterir o kadar reyting demek kim daha çok izlenmiş demek yani total yani tüm kişiler anladın mı artık

revan bak çok eski değil 2009 yaprak dökümü yüksek reyting alıyodu(agb şikesinin bi parçası ama örnek veriyom)
[TR]
[TD="class: XL71, width: 51"]1[/TD]
[TD="class: XL71, width: 269"]YAPRAK DOKUMU[/TD]
[TD="class: XL72, width: 64"]01:26[/TD]
[TD="class: XL70, width: 64"]19,03%[/TD]
[TD="class: XL70, width: 64"]46,90%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: XL71, width: 51"]2[/TD]
[TD="class: XL71, width: 269"]YAPRAK DOKUMU (OZET)[/TD]
[TD="class: XL72, width: 64"]00:34[/TD]
[TD="class: XL70, width: 64"]11,41%[/TD]
[TD="class: XL70, width: 64"]28,84%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: XL71, width: 51"]3
[/TD]
[TD="class: XL71, width: 269"]SPOR GUNDEMI[/TD]
[TD="class: XL72, width: 64"]00:05[/TD]
[TD="class: XL70, width: 64"]6,46%[/TD]
[TD="class: XL70, width: 64"]17,38%
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]KURTLAR VADISI [NET] [/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]21,20[/TD]
[TD]53,90[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]KURTLAR VADISI (OZET) [NET] [/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]15,50[/TD]
[TD]39,60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3
[/TD]
[TD]SHOW TV ANA HABER BULTENI [/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]8,00[/TD]
[TD]27,20[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4

[/TD]
[TD]SPOR SAYFASI [/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]7,10[/TD]
[TD]20,30[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

spor sayfası falan yüksek reytingli dizilerden önce yüksek alır eskiyle yeniyle alakası yok
Takas ne dediğinin farkında mısın? İkisi de Agb. Ama Vadide şike yok, Yaprak Dökümünde var oyle degil mi? Yaprak Dökumunun 1 bolumunu bile izlemeden şike var diyorsun pes! Bu nasıl bir düşünce. Vadide baska hic bit dizi 20 reyting alamaz mı? Alanlar şike mi
Oluyor?

İmzamı atarım. Oyunculuk 0. Ses kendi değil.

Hatta "Varmıydı kaçıp gitmek Memati, el bastık biz kitaba" deiği an gülmekten kırdı geçirdi beni sesiyle :d
Memati kitaba el bastığı için öldü zaten. Ölmeyecem diye kitaba el basarsan Allah da böyle çarpar işte :D

vadiyi ezberi biliyosunuz gelip burda laf yapıyosunuz hey Allah ım ya :d senin güldüğün yere milyonlar ağladı sen ne anlarsın izlediğin dizilere bakınca zaten ne olduğun belli oluyo :d :d

- - - Ekleme - - -

Takas ne dediğinin farkında mısın? İkisi de Agb. Ama Vadide şike yok, Yaprak Dökümünde var oyle degil mi? Yaprak Dökumunun 1 bolumunu bile izlemeden şike var diyorsun pes! Bu nasıl bir düşünce. Vadide baska hic bit dizi 20 reyting alamaz mı? Alanlar şike mi
Oluyor?
20 alır diziler ama kanal d 2008 den bu yana şike yapıyo gördük tns de 7 den fazla alan dizisi yok önceden en dandik yapımı tutuyodu şikenin babasını yaptı aydın denen adam hadi şimdi de yapsın da görelim

vadiyi ezberi biliyosunuz gelip burda laf yapıyosunuz hey Allah ım ya :d senin güldüğün yere milyonlar ağladı sen ne anlarsın izlediğin dizilere bakınca zaten ne olduğun belli oluyo :d :d

- - - Ekleme - - -

20 alır diziler ama kanal d 2008 den bu yana şike yapıyo gördük tns de 7 den fazla alan dizisi yok önceden en dandik yapımı tutuyodu şikenin babasını yaptı aydın denen adam hadi şimdi de yapsın da görelim
İftira atma bilmeden. Günah!

bi kerede haklısın demeyi öğren revan emin ol kimse bişey demez herşey bu kadar açık ve netken neyi savunuyon

- - - Ekleme - - -

Oh Be Tamirat İşi Bitti Kapı Sağlam:D

oha 10 dakka dedin aga 2 saat oldu :d iyi iyi halletmişsin helal

- - - Ekleme - - -

revan hadi bişey diyosan de gidecem işim var sonra mobilden cevap yazmak zor oluyo sonra

bi kerede haklısın demeyi öğren revan emin ol kimse bişey demez herşey bu kadar açık ve netken neyi savunuyon

- - - Ekleme - - -

Aga Ya Bu Kadar Yoracağını Bilmiyordum:D Çivi aradım yarım saat.eski çivileri çıkardım.sonra yeni çivileri taktım,sıktım falan 2 saat oldu:D

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

revan hadi bişey diyosan de gidecem işim var sonra mobilden cevap yazmak zor oluyo sonra
Aga Sen Mobilden paket mi aldın yoksa wifi den mi giriyon:d

revan seni bekliyom hadi be 5 milyon oldu ücret işim var batıracakmısın beni ne diyosan de gidecem :D