o Fox, bu Kanal D desodeniz yaldızı 2 reytingle sepetlenmiyor ama kötü yol 5 reytingle sepetleniyor mantığın süper emre)
kötü yol bu hafta tns de çok iyi oranlar almış her iki gruptada ilk beşte helal olsun diyelim veda gelince pt2 ye kaydırırlar..
o Fox, bu Kanal D desokanal d bu reytingle devam ettirmez hem deniz yıldızı maçın ilk 30 dakikasına denk geldiği için düstü normalde 3-4-5 arası gidip geliyo
3 almıs [v]4 veya 5 reytingle pt1 de olmaz ama pt2 de süper gider... 5 reyting alanı kaldırırlarsa kanaladan bundan sonra sinek avlar)
vadinin reytingleri ortalama 8 dir dediğim gibi üstü ödünç reytinglerdir demekki insanlar izleyecek bişey bulamıyor vadi izliyor ilk haftaki reytingleri hiç sayma çoğu insan merak edip ilk bölüme baktı sbt de bile ab grubu geçen hafta izlenme oranı 14 bu hafta 9 perşembeye kaliteli bir dizi gelirse vadi tekrar standart izleyici kitlesine ulaşacaktır rakamlar seni yanıltmasın yaz yağmuru gibi vadinin izleyci sayısındaki artış tık diye kesilince ortalama total 8 ab grubu 6 olarak devam edecek ...
- - - Ekleme - - -
aynen) yaş ilerleyince artık eskisi gibi izlemek hoş olmuyor hazım güçleşiyor eskiden yayınlanıp hayranlıkla baktığım bir çok dizi şimdi bana boş geliyor)) sadece vadi için geçerli değil bu)
dediğin doğru ergenekoncu yada psikolojik harp unsuru olarak kullanılması ama izlerken izleyicideki birincil amaç düşmana duydugu nefret duygusunun törpülenmiş olması bu diziyle... bir bakıyoruz haberlerde 10 şehit vermişiz kinimiz nefretimiz doruğa çıkıyor.. sonra akşam polat yalandanda olsa 50 terörist öldürüyor rahatlıyoruz bu psikolojide bir yere kadar inandırıcılığını yitirince senaryo artık izlemek mümkün olmuyor..
yanlış, 21.15 de basladıKVP'ye bakın yarı yarıya düşmüş yine
Birde maçtan sonra yayınlandı ha.
Maçla beraber olsa artık düşünemiyorum olacakları.
yanlış, 21.15 de basladı
herkes 21.45 die biliyodu sonradan 21.15 baslayınca basladılar sövmeyeOlabilir sonuçta maçın son 30dk'sına yakalandı.
atv akıllı bir iş yaptı diyenler utansın.
21.00'da başlasaydı maç devre arasına girdiğinde daha fazla reyting alacaktı.
Ayrıca son dk.larına baktım Vadininde full reklam çakıyo atv
zanetmiyorum kurtlar boşluktan izlenecek dizi değil . dizinin başını sonu yakalamak zor . tabi mematinin ölümü diziye olan ilgiyi artırdı 14 reytingi yakalyamaz ama 11 civarında takılacaktır. daha önce yazdım kurtların konjöktör olarak çok iyi bir dönemde kurtları 4 yıldır döven beren yok. üstüne süriye olaylayrın patlaması pkk ya israil- iran- süriyenin hat safaya çıkması pkk nı strajedi değiştirmesi. hakan fidana yapılan operasyon . yani konu olarak çok geniş konu alanı var. ama hala eski basit çekim tekniklerini kulanıyor olması bu fırsatı fazla degerlendiremiyecek anlamına geliyor.
yaw psikolojik harp öle bişey değil destere o adam öldürünce rahatlama değil o her filimde dizide olan klasik söylemdir. her dizide kötüle ve iyi olur yoksa dizi olmaz. şimdi yaprak dökümünde ferhunde dayak yese başına kötü şey gelince millet rahatlamıyormuydu yani. kurtlarda da kötü adam ölünce insan raahtlıyor
ama psikolojik harp başka bişey. toplumları bazı şeylere hazır etmek. mesela kurtlardaki psikolojik harplerden bazıları:
kıbrıs refarandumunda aslında amerikanın evet denilmesini istediğini evet denirlirse kıbrasa üst kurup suriyeye saldıracagı tezi iişlendi. denktaş çıktı 2 saat boyunca neden hayır denilmesi gerektiği sanlattı.( görüldüğü üzere kurtların kıbrıs psikolojik harbi ergenokomum bir oyunu oldugu şimdi daha iyi anlaşılıyor çünkü baştan aşagı fos çıktı))) )
diğr bir psikolojik harp misyoneler ülkeyi ele geçirmişti parayla milleti hiristiyan yapıyor. misyon evleri pıtır pıtır fışkırıyordu. ( bunu tek kurtlar değil ozaman ergenokona baglı gazete ve tvlerde vbas bas bagırdı) sora rahip cinayetleri hırant dink cinayetleri oldu. bu rahipleri vuranlar hep 17 yaşındaki kurtlar vadisi izleyicisi çocuklardı. burdaki psikolojik harp sonucu batıya ergenokoncular çıkıp görüyorsunuz başta islamcı bir hükümet var hiristiyanlar bir bir öldürülüyor demek. yani akpye ye darbe yapın deniliyordu. şimdi misyonerleri duyan gören varmı . bu bir psikolojik harpti ve buda fos çıktı. bir ara durmadan rahipler öldürülken birden vazgeçildi
yukardaki psikolojik harp ergenekon opersaynonu kadar devam etti ve birden kurtlar showla anşlaşamaz oldu ayrıldı. önce stara geçti aydın dogan pürüpak oldu sonra atv serüveni başladı . kurtların reytingi yavaş yavaş düşütü ve agb de 7 reytinge bile düştü. bu arada kurtlar artık ulusalcı çizgiden daha hükümet yanlısı politikaya geldi.
bu sene kurtlar vadisi araplar üzerine psikolojik harp başlatacak özelikle esadın yezid oldugu fikri işlenecek. bu bölümde hz ali kıklıcı dövmeli adamlar çıktı. birde arap memati mini etegini çıkarıp türkiye geliyor. mekedonyadan adam türkiye gelecek kısacsı kurtlar türkiye vizyonundan çıkıp hükümetin politikası olan araplardan- mekodanya kadar tüm müslümanları yaşadıkları ülkere hükümet politikasını taşıyacak işte psikolojik harp bu. bu kadar çok adamın öldürülme sebebi bu kurtlar başka kulara geçecek
bazı yerleri hariç hepsi doğru kreysNE ALAKAYAelestirilerinin hepsi yanlıs beyazsoy
Olabilir sonuçta maçın son 30dk'sına yakalandı.
atv akıllı bir iş yaptı diyenler utansın.
21.00'da başlasaydı maç devre arasına girdiğinde daha fazla reyting alacaktı.
Ayrıca son dk.larına baktım Vadininde full reklam çakıyo atv
zaten psikolojik harp kötülerin öldürülmesidir demedim izlenmesinin sebebi her akşam 50 kişinin öldürülmesidir dedim diyorsunki tüm dizilerde kötüler cezalandırılır evet ama o diziler 10 yıl boyu aynı hikayeyi ısıtıp ısıtıp önümüze koymuyor bir yerden sonra inandırıcılık kalmaz..
diğer söylediklerinde hak veriyorum.. ama vadinin bundan sonra hükümetin suriye politikasını halka aktarmasının tutmayacağını düşünuyorum o gün kamuoyu yoklamasında hükümetin suriye politikalarına destek yüzde 30 da kalmıştı dahada düşecektir .. vadi hükümeti kurtaramaz bu senaryoyla ..
- - - Ekleme - - -
bazı yerleri hariç hepsi doğru kreys))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?