Star 20 Dakika - Dizi Yorumları

8.bölüm 2.fragmanı yarın yayınlanacakmış :)

8.Bölümden
Untitled_1.png

Untitled_2.png

Untitled_4.png

521305_516540225065552_1181412506_n.png

20 Dakika 8. Bölüm 2. Fragman

- - - Ekleme - - -

20 Dakika 8. Bölüm 3. Fragman

Moderatörün son düzenlenenleri:
Fragmanlar bomba Kuzgun'un Melek'i ziyareti Melek Kuzgun'un Ali'ye olan duygularını fark edecek ve ondan sonra kaçmak isteyecek gibi :)

İster misiniz bu Melek'in hapisten kaçmaya ikna olması için bir oyun olsun ama sanmam..
Ne ters köşeler olacak kim bilir bu hafta.. :)

- - - Ekleme - - -

Bu arada diziyi çekemeyenler düşük puan verince böyle kaliteli bir dizi hemen 7.1 puana düştü..
Ne diyeyim..

ben izlemeye çalıştımda Tuğba yüzünden izlenmiyo boşver :D

Öncelikle TuĞba değil TUBA :)
Ayrıca hangi gözle hangi fikirlerle izliyorsunuz bilemiycem ama Tuba bu dizide inanılmaz başarılı :)
Bunu profesyonel gözler görüyor çok şükür
Bu başlığa gelip dizinin başrol oyuncusu hakkında böyle bir yorum yapmakda ne derece doğru

ben izlemeye çalıştımda Tuğba yüzünden izlenmiyo boşver :D

*Dream*'in de dediği gibi "Tuba"
Siz şu an izlemediğiniz bir dizinin başrol oyuncusunu nasıl karalayabiliyorsunuz ben de anlamadım.
Performansı ve sergilediği performanstan bihaber olduğunuz apaçık ortada.
Tuba'nın performansı gün geçtikçe gelişiyor ve otoriteler tarafından da beğeniliyor..
Zaten internette bir karalama kampanyasıdır aldı başını gidiyor..
Kaliteli dizi, oyunculuklar tavan derecesinde, çekimler, müzikler harika..
Meyveli ağacı taşlarlar tabi.. :)

Bazı arkadaşların 'İYİ OYUNCU' kriteri çok farklı arkadaşlar o yüzden Tuba ağzıyla kuş tutsa boş :)
Ama allahdan objektif olan hakkını teslim eden PROFESYONEL insanlarda hala var ve onlar kimin ne yaptığını ne kadar yol katettiğini açık açık söyleyebiliyor :)
Tuba'nın tek eksisi ki bence bu büyük bir fark ve iyiki öyle yalaka ve onu sürekli alkışlayan şakşakçıları yok

Bazı arkadaşların 'İYİ OYUNCU' kriteri çok farklı arkadaşlar o yüzden Tuba ağzıyla kuş tutsa boş :)
Ama allahdan objektif olan hakkını teslim eden PROFESYONEL insanlarda hala var ve onlar kimin ne yaptığını ne kadar yol katettiğini açık açık söyleyebiliyor :)
Tuba'nın tek eksisi ki bence bu büyük bir fark ve iyiki öyle yalaka ve onu sürekli alkışlayan şakşakçıları yok

Onlar da olmasın, böylesi daha güzel..
Öyle olanlar umarım bir gün sonu görürler..
Tuba her geçen gün güzelliğine güzellik oyunculuğuna oyunculuk katarak öylelerine zaten en güzel cevabı veriyor.. :)

Tuba'ya laf atanlar ortaligi kiskirtmak icin yapiyor. Takmayin.

20 Dakika'da Reytingler bu hafta cikar gibi.

aman tuğba yazdım kıyamet koptu zaten :D bu kadar taraftar olmanıza gerek yok aside bende severek izliyordum ama bu rol ona fazla geldi ben beğenmiyorum dizinin konusu iyi olsa da gözüme çok battığından izleyemiyorum fikrimi de arkadaşıma söyledim sizin bu kadar tepki vermenize gerek yok siz seviyorsanız sevin benim sevmemem de sizin derdiniz olmasın

Herkesin fikri kendine ama bu başlığa gelip dizinin başrol oyuncusu hakkında o var diye izleyemiyorum demek çok yanlış üslup çok hatalı bir kere
Tuba'yı oyunculuk servüninin ilk gününden bugüne kadar takip eden sevenleri oyunculuğundaki gelişmenin farkında :) ara ara takip eden insanların yorumunu ben fazla takılmıyorum :)

Fazla takılmıyosan aksi bi yorum geldiğinde bu kadar yorulmana gerek yok. Bu diziyi izlememe nedenimi başka bir dizinin sayfasında yazcak değilim heralde

Fazla takılmıyosan aksi bi yorum geldiğinde bu kadar yorulmana gerek yok. Bu diziyi izlememe nedenimi başka bir dizinin sayfasında yazcak değilim heralde

Eleştirini yada beğenmediğin bir konuyu daha düzgün bir şekilde dile getirirsen sorun olmaz ama alaycı bir şekilde dillendirirsen yorumunu o zaman bende karşılığını veririm

Forum İstatistikleri

Konular
176,547
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy