Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
20 Dakika çekimleri hastanede gerçekleşiyormuş bugün sanırım Zorba Melek'e zarar verdi.Son bölümde Melek için ölüm emri verilmişti ve en yakının bunu yapması istenmişti
20 Dakika 10.Bölüm Tüyoları
dizinindibi sitesinden ALINTIDIR
''SEVDA TEPESİ''
''Eğer birgün artık beni sevmezsen...Buraya gelicem yanımda bir tabanca olacak''
Ali Melek'den duydukları karşısında yıkılmış durumda yanında Kuzgun ve Ozan
ALİ: Yeter artık yalnız bırakın beni
Melek'in hayatı tehlikede kurtarmak lazım ama diğer taraftan da doğruyu söyleyip söylemediğini bilmek lazım.İşte Ali'nin durumu bu
Kuzgun Ozan işbirliği...Derin ile konuşuyorlar.Bu arada ikiside birbirinin durumlarını anlıyorlar
Ali Başkan ve Muavin'in nasıl bir bağlantısı olduğunu buluyor..Muavin gerçekten Başkan adına mı çalışıyor yoksa oda bir mahkum mu?
Duru hiç beklenmedik bir anda babasına yardım ediyor.Ali sonunda Kerim ile Melek'in bağlantısını ortaya çıkarıyor
- - - Ekleme - - -
dedikoducu çocuk'tan tüyo (twitter)
Bu hafta çekilen flashback sahnelerinde Başkan,Muavinin Meleğe kötü dvranması için onun kocasını öldürtüyormuş.Böylece Muavin kötü davranıyr Yine bu hafta çekilen flashback sahnelerinde Kerim, Meleğin dükkanına gidip ona kitap hediye ediyormuş... Şaşırtıcı...
10.bölüm 2. fragmani cikmis kerim ajandasina melegi kelebek olarak not etmis ve yaptiklari herseyi yazmis ve o ajanda alinin eline geciyo mobil oldugum icin ekleyemiyorum
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.