Star 20 Dakika - Dizi Yorumları

Ver karşılık sadece kendini yorarsın :)

Bu tür yorumlarin dizi ile alakasi nedir anlamis degilim. Uzatmayin bence artik. Özelden devam edin. Yoksa bu konuya her girdigimde yeni Fragman, Özet, Fotograf veya Tüyo var zannediyorum.

Tesekkürler.

Uzatmasaydınız konuyu cevap vermek zorunda kalmazdım sende boşu boşuna konuya girmek zorunda kalmazdın

ne uzamış konu ya herkes tubayı begenmek zorunda mi ayrica bu dizisi begenilmemiş ki en kötu başlayan tuba dizisi

İlker Aksum'un performansını çok beğeniyorum. Canlandırdığı karakteri bize inandırıyor bir kere. Aslında biraz kendime benzetiyorum canlandırdığı karakteri. :)

@dream açtigin haberlere bak çogu tuba haberi arada ilker war mujde uzman ya da g.karaca wb.bahsediyon mu yoksnngbi diziyi kaçirmadn izleyen biri hep tubada bzm gbi ara ara izleyenler napsin. i.aksum,g.karaca begendigimi söyledm mudur olmams ddm daha napayım ayrıntılı mı anlataym her olayı

Muavin, Ali ile Kedi'nin suç ortağı olduğundan şüpheleniyor.

BDfe4NKCIAEpNZX.jpg

Dün akşamki bölümü çok beğenmedim durağan bir bölümdü son sahnelere doğru heycanlı olmaya başladı
Hapishane sahneleri azdı.Bu dizide en keyif alarak izlediğim sahneler hapishane sahneleri
Ali ağırlıklı sahneler olunca sıkılıyorum nedense :D

20 Dakika şu an ekrandaki çamur atılacak en son dizilerden biri..
Diziyle alakalı yorumlar yapsak biraz da? :)

20 Dakika 9. Bölüm 2. Fragmanı bu akşam(cumartesi) yayınlanacakmış, yarın bir fragman daha gelecekmiş.

Forum İstatistikleri

Konular
176,554
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy