Star 20 Dakika - Dizi Yorumları

Dizinin ilk bölümü:

Moderatörün son düzenlenenleri:
Jenriğide çok başarılı buldum :)
Eklemek istedim
<strong><em>

Rüya Günay Karaca 1.bölümde varmiydi?

Hayır birinci bölümde bir çok oyuncu yoktu zaten yanılmıyorsam Günay Karaca 3.bölümde dahil olacakmış
Müjde Uzman'da 2.bölümde

- - - Ekleme - - -

Buda dizimizin bir diğer müziği bunuda çok sevdim :D

reytingler tahminler gibi çıktı süper ötesi bişey yok zaten kerem derenin bütün dizileri ab reytingli ve bu dizi için genelde 5 reyting bekleniyordu. çogunlugun tahmini bu yöndeydi

reytingler tahminler gibi çıktı süper ötesi bişey yok zaten kerem derenin bütün dizileri ab reytingli ve bu dizi için genelde 5 reyting bekleniyordu. çogunlugun tahmini bu yöndeydi

Beklenildiği gibi hani dizi uçurum gibi sözlük dizisi olurdu reytinglerde fazla başarı elde edemezdi ben Uçurum'un Ab gurubunda birinci olduğunu hiç hatırlamıyorum aynı şekilde ilk bölümü ile bu kadar iyi bir başlangıç yaptığını
Ayrıca senin hata olarak açtığın şu kazağı ters giyme konusuda bilerek yapılmış bir durummuş diziyi izlemeden demeğini bırakmamıştın bu konuda da :)

Beklenildiği gibi hani dizi uçurum gibi sözlük dizisi olurdu reytinglerde fazla başarı elde edemezdi ben Uçurum'un Ab gurubunda birinci olduğunu hiç hatırlamıyorum aynı şekilde ilk bölümü ile bu kadar iyi bir başlangıç yaptığını
Ayrıca senin hata olarak açtığın şu kazağı ters giyme konusuda bilerek yapılmış bir durummuş diziyi izlemeden demeğini bırakmamıştın bu konuda da :)

Evet Dogru Bende Hatırlıyorum Totali de Ele Geçirdiginde Beyazsoy Yorumlarını Simdiden Tahmin Ediyorum Senaryo çok iyi oyunculuklar süper falan filan :D bu tarz yorumlar yapicak

aç bak reyting tahminlerine ne yazmışım ne yazmışız . uçuruma benzetiğim zamanlar fragman yoktu dizi izleyince uçurum gibi sosyal medyayada etkili olmaz dedim uçurum yarı kalitesi yok bu dizide sosyal medyada bu yüzden başarılı olmaz

https://fav10.net/f580/01-ocak-2013-sali-reyting-tahminleri-buyuk-gun-175788/

[h=1]20 Dakika Dizi Muzik Action - Piano (Toygar Isikli)[/h]

[h=1]20 Dakika Dizi Muzik - Piano (Toygar Isikli)[/h]

Bu sahneyi çok merak ediyorum
tun.jpg

- - - Ekleme - - -

image.jpg

643401january214943ts000007.jpg

Bu çiftte çok güzel oldu.Ozan Meleğe aşık olduktan sonraki sahnelerini çok merak ediyorum
2501.jpg