Rüya Günay Karaca 1.bölümde varmiydi?
Hayır birinci bölümde bir çok oyuncu yoktu zaten yanılmıyorsam Günay Karaca 3.bölümde dahil olacakmış
Müjde Uzman'da 2.bölümde
Bu arada Günay Karacaoglu degil mi, jenerikte Günay Karaca yazmislarda![]()
reytingler süper.
reytingler tahminler gibi çıktı süper ötesi bişey yok zaten kerem derenin bütün dizileri ab reytingli ve bu dizi için genelde 5 reyting bekleniyordu. çogunlugun tahmini bu yöndeydi
Beklenildiği gibi hani dizi uçurum gibi sözlük dizisi olurdu reytinglerde fazla başarı elde edemezdi ben Uçurum'un Ab gurubunda birinci olduğunu hiç hatırlamıyorum aynı şekilde ilk bölümü ile bu kadar iyi bir başlangıç yaptığını
Ayrıca senin hata olarak açtığın şu kazağı ters giyme konusuda bilerek yapılmış bir durummuş diziyi izlemeden demeğini bırakmamıştın bu konuda da
Beklenildiği gibi hani dizi uçurum gibi sözlük dizisi olurdu reytinglerde fazla başarı elde edemezdi ben Uçurum'un Ab gurubunda birinci olduğunu hiç hatırlamıyorum aynı şekilde ilk bölümü ile bu kadar iyi bir başlangıç yaptığını
Ayrıca senin hata olarak açtığın şu kazağı ters giyme konusuda bilerek yapılmış bir durummuş diziyi izlemeden demeğini bırakmamıştın bu konuda da
İlker Aksum @ilker_aksum
İlker Aksum @ilker_aksum