Star 20 Dakika - Dizi Yorumları

Bir yanlış anlama olmuş kusura bakmayın arkadaşlar Gökçe Özyol yahşi cazibedeki adamın karısıymış adaş olunca böyle bir karşıklık olmuş :D dizideki bayan gökçe özyol

1b3d277_o.jpg

İki tane Gökçe Özyol ilginç tabii. :D

Karısı da oyuncu muymuş ya? Yoksa ilk deneyimi mi? :)

- - - Ekleme - - -

Aslında bu olay biraz komik. Her iki kocanın ismi Gökçe olunca, böyle karışıklık olması normâl. :D

Bu mesaj da komik olmuş. Her iki koca nedir :D

Etkileyici ve karmaşık bir başlangıç. Tam bir A/B dizisi olduğu belli. Totalde hiç reyting beklenmesin bu diziden. En azından başlangıç için yorumum bu. :)

Sebnem Bozoklu:

Ilker aksum karakterini etlendirmis canlandirmis,olaganustu! Tugba Buyukustun cok basarili! Genel olarak her sey cok iyi gorunuyor.Tebrikler

Veee biraz aci lazim sanirim bu sahnede ama pek mutluluk var?

İlker Aksum çok iyi oynuyor.

Yalnız mahkeme kararı falan çok aceleye gelmiş. Hukuki olarak büyük hatalar varmış ekşi yorumlarına göre...

Oya Dogan:

Emel'e katılıyorum #20dakika da İlker senaryoyu,yönetmeni,müziği,Tuba Büyüküstün'ü yan rol yapmış ilk bölüm tek kişilik performans gibi

Güzel dizi hakkaten. Twitter'da çakma diyorlar bu dizi için. Buna çok benzer bir film varmış.

Şimdi Tubacı olduğum için yorumlarım belki taraflı bulunacak ama 20 Dakika muhteşem bir başlangıç yaptı bence bir kere görüntüler muazzamdı.Sanki sinema filmi izliyormuşsun havasını veriyor.Hikaye çok iyi oyunculuklar mükemmel İlker Aksum zaten çok iyi bir oyuncuydu ama Tuba Büyüküstün'de oyunculuğunu geliştirmiş en son gönülçelendeki performansı ile bu dizi arasında dağlar kadar fark var bence :) ben diziye bayıldım twitter'da hem 20 dakika hemde Tuba en çok konuşulanlar listesinde dizi ilerledikçe reytingleri ve etkisi artacaktır :)

- - - Ekleme - - -

Oya Dogan:

Emel'e katılıyorum #20dakika da İlker senaryoyu,yönetmeni,müziği,Tuba Büyüküstün'ü yan rol yapmış ilk bölüm tek kişilik performans gibi

Beren Saat'in baş yıkama yağcılarından Oya Doğan'ın bu yorumları beni hiç şaşırtmadı nedense :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,515
Üyeler
8,564
Son Üye
gorkem