Star 20 Dakika - Dizi Yorumları

20dakikaafisibyonur.jpg

tuba.jpg

20DAKKA.jpg

h074v.jpg

Tuğba Büyüküstün kim ya :D

Bunlar resmi afişler değil herhalde fanı olduğu kişinin adını bilmeyenlerin hazırladığı afişler olsa gerek :):)

Ozan Meleğe aşık olacak fiziksel olarak bu çiftti çok yakıştırdım ama Ali'nin Melek için yapacaklarıda görmezden gelinecek gibi değil dizi bir başlasın favori çifttim o zaman belli olur :D

Bu resim güzel olmuş:X Tuba'nin o fotodaki çatlat surat şeklini bende başka bi foto uzerinde denemiştim:F:F yapması kolay onu:F:F

İsme takılmayın zaten afişlerde by bilmem ne kişi olarak imzalarini atmişlar:X Ama güzel olmuş shopcularmiş....

20DAKKA.jpg

Şimdiden Melek&Ozan gurubu oluşmaya başlamış bile
Ben henüz hangi çifti destekliyceğime karar veremedim :D

h9yf7.png

h9yfu.png

h9ygq.png

- - - Ekleme - - -

A_HviCGCIAA3SvD.jpg:large

- - - Ekleme - - -

149715_460116964024462_356643655_n.png

- - - Ekleme - - -

hakim_bey.jpg

Ve İlk Özetimiz Aksiyon ilk bölümden başlayacak :D

1.Bölüm Özeti
Hayatları ellerinden kayıp giderken...

Ali ve Melek hayatları boyunca bugün ellerinde tuttukları tapu için çalışırlar. Ancak evlerinin en mutlu gecesinde, polisler Melek Halaskar için gelir ve Melek'in hapishaneye varacak yolculuğu başlar. Ali içinse başlayan, hayatının aşkını kurtarma mücadelesidir...

Diğer tarafta ise eski belediye başkanı, komadaki oğlunun başında, cinayet zanlısı Melek Halaskar'ın peşini bırakmamaya yemin eder. Acımasız cezaevi muavini, dört duvar arasında Melek'in ensesinden ayrılmaz.

İki küçük çocuk, annelerinin yokluğunda babalarından cevap beklerken Ali ise çıkış yolu aramaktadır...

Bugüne kadar elleri bile ayrılmayan Ali ve Melek, birbirlerinden uzakta uzun bir yola çıkacaklar. Melek için 20 yıl, Ali için 20 dakika...

Yayın Günü: 1 Ocak Salı
Yayın Saati: 20.00

Dizideki diğer isimler

Süreyya Güzel
Sureyya-Guzel-0.jpg

Begüm Akkaya
begumakkayawebokur1.jpg

Gökçe Özyol (Bayan)
1b3d277_o.jpg

Enis Aybar
201_1144_02.jpg

Son düzenleme:
Çok iyi bir bölüm olacak gibi duruyor, aksiyon dolu olacak yani, orası belli. :)

Bir yanlış anlama olmuş kusura bakmayın arkadaşlar Gökçe Özyol yahşi cazibedeki adamın karısıymış adaş olunca böyle bir karşıklık olmuş :D dizideki bayan gökçe özyol

1b3d277_o.jpg

Aslında bu olay biraz komik. Karı kocanın ismi Gökçe olunca, böyle karışıklık olması normâl. :D

Son düzenleme: