- Reaksiyon puanı
- 19,453
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
23.59 da go goBence sen kandiriyon bizi ayrilmazsin bir sinav icin forum mu birakilir la
23.59 da go goBence sen kandiriyon bizi ayrilmazsin bir sinav icin forum mu birakilir la
Forumdan koparsan herkesle organize olup seni yarismadan elicez23.59 da go goYılın favori üyesi şeysinde bana oy vermessen ağzını yamulturum senin
Sus konuşma daha bi foruma darbe yapamadın beni mi eleyecen senForumdan koparsan herkesle organize olup seni yarismadan elicez
Gaz versene laKırgın Çiçekler yorumsuz kalacak şimdi ya yoksa yani umrumda değilsin.
Aman sanki dünyayı sen mi kurtaracan La tirbüşon kulaklı. O kadar ders çalışmayacağını benim kadar sen de biliyorsun.
Bu güne kadar kırdıysam seni affola gerçi dua et kafanı kırmadım seninHiç üzülmüyorum senin için varoş. Kemal'e bu sezon bol bol giydiririm olmamış diyen de çıkmaz Çiğdem dışındaAra ara uğra sana hakaret edeyim deşarj olmam lazım
Bu arada @Billy Kane şimdilik tependeyim
ÜZgünüm Dark bey Çiğdem kendini koruyamıyor ki Kemalimi korusun.Gaz versene laKemal beyi Çiğdem gayet güzel korur bana gerek yok yani
Hadi len ordan cevap veremediğim zaman mı oldu benim sanaÜZgünüm Dark bey Çiğdem kendini koruyamıyor ki Kemalimi korusun.Gitme lan senle uğraşmak eğlenceli. Hani böyle cevap veremiyorsun kalıyon ya öyle ot gibi ortada çok zevk alıyorum o zaman
Dur küfür edeyim sana içimde kalmasın13 dk kaldı la dökün içiniziküfür müfür herşey serbest adminden özel izin aldım
Hadi len ordan cevap veremediğim zaman mı oldu benim sana
Sus pis 10 dakkan kaldi zatenSus konuşma daha bi foruma darbe yapamadın beni mi eleyecen sen
Dur küfür edeyim sana içimde kalmasınulan kereste ulan kalas ulan MeymunSonrası bip bip olurÖzleyeceğim lan seni armut kendine iyi bak
Yok ban yemezsin ama dayak yersin gösteripte yapmıyormuşsun gibi olurŞimdi böyle herkesi gaza getirdim ya sonra çıkıp desem ''Şaka yaptım'' ban yer miyim
Harikaya bogariz seniŞimdi böyle herkesi gaza getirdim ya sonra çıkıp desem ''Şaka yaptım'' ban yer miyim
Kayıt olduğum gün gidiyorum akılda kalıcı olsun istedimYok ban yemezsin ama dayak yersin gösteripte yapmıyormuşsun gibi olur
4 dk kaldı la @takas beyime selamları mı iletHarikaya bogariz seni
Buradan gittikten sonra bir Allah'ın kulu hatırlamayacak seni silineceksin hayatımızdanKayıt olduğum gün gidiyorum akılda kalıcı olsun istedim
Bende ondan korkuyorumBuradan gittikten sonra bir Allah'ın kulu hatırlamayacak seni silineceksin hayatımızdanGeri döndüğünde de eski popülerliğini bulamayacaksın
Sen gel seni sol kolum yapacamKayıt olduğum gün gidiyorum akılda kalıcı olsun istedim
4 dk kaldı la @takas beyime selamları mı iletumarım bi gün sağ kol olmaktan kurtulur da rütben yükselir
1 dk kalmış hala neler diyorsunSen gel seni sol kolum yapacam
3 dakika kaldı bal kabağına dönüşmene hadi naşBende ondan korkuyorum
Çocuğun hevesini kaçırma öyle bir şey yok .ssValla konuyu açtın, zaten YGS'ye de az kaldı herhalde Şubat mıydı Mart mıydı yapılıyor. 4 yılın konusu var, yarın başlasan anca bitirirsin.Git yani bu akşam, geleceğin önemli. Giiit
Sen bakma Yiğit abine4 yıl diyince hevesim kaçtı
59 oldu mu la benim saat yanlış heralde3 dakika kaldı bal kabağına dönüşmene hadi naş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?