2021 2.Tur | Düello | Hilal Altınbilek ⚔️ Eda Ece ⚔️ Öykü Karayel (2 Oy Hakkınız Var)

Hangi 2 (İKİ) güzel üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    36
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eda Ece olacaktı tabii ki ama çok da bir şeyi değiştirmeyecekmiş ona vereceğim oy, o yüzden senden tekrar oy kullanmak için ricada bulunmadım.
3lü düello olduğu için oylamana müsade etmezdim
sonucu görüp 1 oy daha vermek zaten olmazdı

En güzel estetik yaptıranı seçiyoruz bu etkinlikte, hala anlayamadın.

Öykü Karayel 》 Eda Ece + Hilal Altınbilek
Böyle bir yorum yaptığına göre durumun gerçekten vahim. Zaten Farah'a çirkin deyip Ezgi ve Merve'ye güzel demenden belliydi de yaptığın yorumlar durumun vehametini gitgide arttırıyor.

Oy verdiklerinin yarısından çoğu estetikliyken hala estetik üzerinden gidebilmene şaşırıyorum. Kendinle çelişme konusunda cidden herkesi geçtin.
Hayır bir de Eda Ece buradaki en doğal güzelken böyle bir yorum yapıyorsun. Çocukluk resmine bakarak bile doğal güzel olduğunu anlayabilirsin.

Öykü Karayel aralarında net bir şekilde en az güzel kadın bu arada. Oy verenlerin sırf sevdiği dizilerde oynadığı için oy verdiğine eminim.

Kendisi Kuzey Güney'in de en az güzel kadın oyuncusuydu zaten. Zeynep, Simay, Banu gibi karakterler varken herkesin donuk Cemre'ye aşık olmasını saçma bulmuşumdur her zaman.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...