2021 2.Tur | Düello | Hilal Altınbilek ⚔️ Eda Ece ⚔️ Öykü Karayel (2 Oy Hakkınız Var)

Hangi 2 (İKİ) güzel üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    36
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eda Ece
Öykü Karayel

Hilal estetikli güzel o yüzden kusura bakmasın.

Reactions: 12.Adam
Eda Ece ve Hilal Altınbilek

burada da belirteyim. Eda Ece garanti etmisti ama son oy ile Öykü ve Hilal oy alip o almayinca 3lü düello oldu
Yoksa biz Hilal ve Öykü arasi yapabilirdik

2 oy hakkin vardi.
baya vurgu yaptim baslikta ankette ve konuda, umarim atlayanlar olmaz
2 kisi tur atlayacak. yine esitlik olursa ve ilki acik ara yapip sonrakiler 2 kisi esit olursa 2li düello olur bu kez
@Tolstoyevski
Aslında Öykü Karayel'e de vermek istedim ama özellikle tek oy kullandım

Reactions: 12.Adam and Dosi
Eda Ece ve Öykü Karayel dedim. Eda'yi final turlarında beklerken düelloya kalması şaşırttı.

burada da belirteyim. Eda Ece garanti etmisti ama son oy ile Öykü ve Hilal oy alip o almayinca 3lü düello oldu
Yoksa biz Hilal ve Öykü arasi yapabilirdik

2 oy hakkin vardi.
baya vurgu yaptim baslikta ankette ve konuda, umarim atlayanlar olmaz
2 kisi tur atlayacak. yine esitlik olursa ve ilki acik ara yapip sonrakiler 2 kisi esit olursa 2li düello olur bu kez
@Tolstoyevski

Bu düelloda 3'ü de eşit oy alırsa bir düello daha mı olacak yani ya onda da yine eşitlik bozulmazsa 😱

görüntü güzelliğine bakmıyor muyuz ? 😎 Böyle söyleyince biraz çirkin bir ifade oluyor ama kusura bakmayın. Estetikli veya değil fark etmez o zaman
suanki güncel hallerine bakiyoruz. Biz Instagramda en son fotolarini bulmaya calisiyoruz. Aserat "estetikli diye oy vermedim dedigi icin, diger sevdigi fakat estetik olmasini önemsemeyip oy veriyorsa celistigini vurgulamak istiyorum

herkes istedigi gibi oylamaktada serbest bu arada. kimi sadece yüz, kimi oyunculuga bakiyor.
------

Aslında Öykü Karayel'e de vermek istedim ama özellikle tek oy kullandım
olurda yine esitlik olursa senin yüzunden yeni bir konu gelip 1 gün daha uzatiriz 3. turu bekletip

------

yok ozaman süre uzar sadece
ama sanmam 3 birden ayni oy alsin. biri simdiden acik ara yapmis

Umarım böyle bir şey olmaz, yoksa kendimi suçlu hissederim.

Eda Ece
Öykü Karayel
------

Dosicim beni bu konulara etiketlemesen olur mu ben konuları görüyorum zaten

Görüyorum
. Sağol
çok bildirim birikiyor ondan
tamamdir sildim kayitli listemden

------

Oylamada geride kalan isimden bahsediyorsan eğer o buralara nasıl çıktı anlam veremiyorum
edit yaptim
ben mesajimda isim vermeyip suan oylamada geride kalan isim diyorum, sen gidip direk isim yaziyorsun
kapali oylamada oran veya belirleyici seyler yazmak uygun degil

bence orda suan 2. sirada oylamada olan isimden daha güzel birkere. tabi bu zevk meselesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...