2 Mart 2012 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yalan Dünya (Kanal D)

Oy: 18 58.1%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 9 29.0%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 3 9.7%
  • Hayat Devam Ediyor (ATV)

Oy: 6 19.4%
  • Bir Çocuk Sevdim (Star)

Oy: 2 6.5%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 4 12.9%
  • Terra Nova (Fox)

Oy: 3 9.7%
  • Babam İçin (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Mor Menekşeler (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 1 3.2%
  • TV İzlemedim

• Suskunlar - Tekrar (Show)

• Çocuklar Duymasın - Tekrar (ATV)

• Küçük Hanımefendi (TRT 1)

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .
terra nova ilk 50 ye girmiş ama yeterli değil bence o saate göre...

suskunlar tekrarı da iyi gitmiş..

pamela anderson'un gelişiyle yalan dünya ÖBGZ'nın reytingine ulaşabilir :D

Beyaz show bu hafta çok iyi haftayada alessandra ambrosio nun gelişiyle daha da iyi oalcaktır :)

tablo beklediğim gibi hayat devam ediyor zirveyi almış yine. totale 1.olmaya devam ettiği ve ab de 6 reytingin altına düşmediği sürece süper :D yalan dünya ab de şov yapmış helal olsun :D total oranları da çok iyi

Şimdi reytinglere baktıgımızda;

Kanal D;
Bence yalan dünya rakiğlerine karşı çok iyi direniyor.Cuma günü gerçekten zor bir gün ve bence çok iyi gidiyor.Bir komedi dizisi olarak.
Beyaz Show Betül Demir ve Yalan Dünya ekibiyle iyi gitmiş.

Show TV;
AFK her zamanki gibi iyi gidiyor.Total'de az farkla kaçırmış zirveyi.
Suskunlar gerçekten sağlam bir yapım bence iyi gider gibime geliyor.

ATV
HDE bence zirveyi haketmiyor..

FOX TV
Babam İçin düşüş yaşamış.

STARTV;gerçekten içler acısı bir durumu var.Tamam ATV ve FOX ondan iyi durumda değil ama benc Doğuş grubuna yakışmıyor bu reytingler..
Bir Çocuk Sevdim ne kadar yükselebilirki zaten düşük reyting alan bir diziydi.Gitti Star TV onu transfer etti.Bence Star'ın toplayabilmesi için şu adımları izlemesi şart.Doğu grubunda paradan bol bişey yok zaten..

Pazartesi:Yer Gök Aşk Bu diziyi transfer edebilir bence.Arkasındanda Eyvah Düşüyorumu Koyabilir.
Salı😛is Yedi transfer edebilir.Arkasından 1E1K bence iyi gider iki komedi.
Çarşamba:Muhteşem Yüzyıl,Eyvah Düşüyorum.Zaten bence bu ikili böyle iyi.
Perşembe:KVP kesinlikle almalı bence TNT'den
Cuma:AFK alabilir.Bu sezon büyük ihtimal Bitecek ama AFK,HDE olabilir.1E1K arkasından iyi gider.
C.tesi:Bence İFFET cumartesi günü zirveyi hakediyor ama.İffeti özetsiz koyup arkasında Behzat Ç.'yi koyabilir.Her iki dizide yükselecektir.Behzat Ç. çok kaliteli bir dizi.Pazar PT2'de o reytingleri alması bile şaşırtıcı bence.
Pazar😛azar Gecesi Sineması...

Gündüz Kuşağına Gelince;
Bence o Meleği bitirmeli.Programın sunucusunda iş yok.Napacaksın.bence Saat 08:00-10:00 arası bir doktor programı koyabilir.Melek yerine TRT1'de Gülbeni alabilir.Gülben Ergen bence sunuculukta harika.10:00-12:00 arası alabilir.Bence 12:00-13:00 arası Öğle Haberleri koyabilir.Arkasından Geniş Aile gelebilir.Onun arkasın Akasya Duragı daha sonra Beni Affet iyi gidecektir.Benim görüşüm Star hakkında böle transfer etmeden o kanalı adam etmek çok zor.Bence bu yolla kesinlikle 1. kanala bile aday olabilir.

...

yalan dünyada bu hafta pamela anderson yoktu

pardon ya ben bir ara açtım irem sak ı arkadan pamela anderson a benzettim:).. neyse önümüzdeki hafta dahada artar demekki bu tamamen gülse birselin başarısı seviyorum bu kazurat kadını:)

Küçük hanimefendi final ♥♥♥♥ telekkrler trt 1 ve de bir çocuk sevdim izledim.haftaya da eve düşen yildirim izlicem ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

hocam bir cocuk sevdim bu reytingler götürür zaten oyunculari tiyatrodan bir tane yasli adam ünlü o kadar para saymiolar zaten reklam gelirlerinden yeni bölüm gelirleri hertürlü çıkar

beni affet süper reytingler aliyor tam star tv olacak bu dizi focus film yaptıgı günlük dizilerin hepsi tuttu beni affet star yaricak

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]SPARTACUS: BLOOD AND SAND[/TD]
[TD] STAR TV[/TD]
[TD] 02:00:00[/TD]
[TD] 02:21:44[/TD]
[TD] 00:21:44[/TD]
[TD] 1,34[/TD]
[TD] 15,86[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

15 Share Spartacus Blood And Sand

tiyatrocu yaşlı adam dediğin çetin tekindor onu anladımda , filmde bülent inal var adam star çok iyi para alıyordur ..
bir çocuk sevdimi kaldırıp yerine ne koysunlar adamlar kanal d den kaptı diziyi.. şimdi bıraksalar ayıp olur:)

Hayat devam ediyor dün superdi. Gercekten başarılılar Heleki haftayaki fragmanını gördüm iyicene heycanlandim haftaya güzel bı bolumle fark acicaktir. Bu arada yalan dunyanın ab deki reytinglerine ne olmuş öyle baya yükselmiş neyse sbt zaten haftaya 2.50 reyting düşürür :)) isine sbt nin :)

Şimdi reytinglere baktıgımızda;

Kanal D;
Bence yalan dünya rakiğlerine karşı çok iyi direniyor.Cuma günü gerçekten zor bir gün ve bence çok iyi gidiyor.Bir komedi dizisi olarak.
Beyaz Show Betül Demir ve Yalan Dünya ekibiyle iyi gitmiş.

Show TV;
AFK her zamanki gibi iyi gidiyor.Total'de az farkla kaçırmış zirveyi.
Suskunlar gerçekten sağlam bir yapım bence iyi gider gibime geliyor.

ATV
HDE bence zirveyi haketmiyor..

FOX TV
Babam İçin düşüş yaşamış.

STARTV;gerçekten içler acısı bir durumu var.Tamam ATV ve FOX ondan iyi durumda değil ama benc Doğuş grubuna yakışmıyor bu reytingler..
Bir Çocuk Sevdim ne kadar yükselebilirki zaten düşük reyting alan bir diziydi.Gitti Star TV onu transfer etti.Bence Star'ın toplayabilmesi için şu adımları izlemesi şart.Doğu grubunda paradan bol bişey yok zaten..

Pazartesi:Yer Gök Aşk Bu diziyi transfer edebilir bence.Arkasındanda Eyvah Düşüyorumu Koyabilir.
Salı😛is Yedi transfer edebilir.Arkasından 1E1K bence iyi gider iki komedi.
Çarşamba:Muhteşem Yüzyıl,Eyvah Düşüyorum.Zaten bence bu ikili böyle iyi.
Perşembe:KVP kesinlikle almalı bence TNT'den
Cuma:AFK alabilir.Bu sezon büyük ihtimal Bitecek ama AFK,HDE olabilir.1E1K arkasından iyi gider.
C.tesi:Bence İFFET cumartesi günü zirveyi hakediyor ama.İffeti özetsiz koyup arkasında Behzat Ç.'yi koyabilir.Her iki dizide yükselecektir.Behzat Ç. çok kaliteli bir dizi.Pazar PT2'de o reytingleri alması bile şaşırtıcı bence.
Pazar😛azar Gecesi Sineması...

Gündüz Kuşağına Gelince;
Bence o Meleği bitirmeli.Programın sunucusunda iş yok.Napacaksın.bence Saat 08:00-10:00 arası bir doktor programı koyabilir.Melek yerine TRT1'de Gülbeni alabilir.Gülben Ergen bence sunuculukta harika.10:00-12:00 arası alabilir.Bence 12:00-13:00 arası Öğle Haberleri koyabilir.Arkasından Geniş Aile gelebilir.Onun arkasın Akasya Duragı daha sonra Beni Affet iyi gidecektir.Benim görüşüm Star hakkında böle transfer etmeden o kanalı adam etmek çok zor.Bence bu yolla kesinlikle 1. kanala bile aday olabilir.

...

saçmalama yer gök aşk FOX'a yakışıyor. hiç bir yere gitmez! star'da izlenmez zaten odizi :)

saçmalama yer gök aşk FOX'a yakışıyor. hiç bir yere gitmez! star'da izlenmez zaten odizi :)

asıl sen saçmalama yakışıyor ne demek oluyo.parayı basan alır her türlü.ayrıca izlenmez ne demek.kol bakayım nasıl izleniyo.foxta izleniyosa starda her türlü gider.

Pamela anderson yoktu ama dizinin basinda isminden bahsedildi. dogal olarak beklenildi... ama beni yine ilk yarim saat sonrasi uyku basti. sonradan izledigimde gulse birsel cok iyi baglamis konulari.. birde orcunu bayagi one cikararak dogru yapmis. orcun nekadar gaffurun modifiye edilmis hali olsada en iyi karekter. digerleri vasatin ustune cikamiyor..

asil onemli olan suskunlarin basarisi. tekrari 4reytinge cikmis. bas karakterlerin maduriyetlerini bir kenara birakirsak ezelin bire bire kopyasi olsada persembe gunu kurtlarin korkulu ruyasi olacak gibi :)))))))))

adam4 tum kanalların en ıyı dızılerını toplamıs turkıye karması yapmıssın hayalden oteye gıtmez

Pamela anderson yoktu ama dizinin basinda isminden bahsedildi. dogal olarak beklenildi... ama beni yine ilk yarim saat sonrasi uyku basti. sonradan izledigimde gulse birsel cok iyi baglamis konulari.. birde orcunu bayagi one cikararak dogru yapmis. orcun nekadar gaffurun modifiye edilmis hali olsada en iyi karekter. digerleri vasatin ustune cikamiyor..

asil onemli olan suskunlarin basarisi. tekrari 4reytinge cikmis. bas karakterlerin maduriyetlerini bir kenara birakirsak ezelin bire bire kopyasi olsada persembe gunu kurtlarin korkulu ruyasi olacak gibi :)))))))))

aynen öye beyazsoy çok iyi bir yapım :)

Bana göre yalan dünya bu reytinkleri hatta daha fazlasini hak ediyor afk eski heyecan yok hayat devam ediyor totalde super gitmiw ab vasat bir çocuk sevdim final yapmali babam icin cok kötü günlük dizilerden foxun unutma beni deniz yildizi stara gececek olan beni affet super terra nova vasat

adam4 tum kanalların en ıyı dızılerını toplamıs turkıye karması yapmıssın hayalden oteye gıtmez

en iyi dizileri derken topu topu 3tane dizi.Yer Gök Aşk,Pis Yedili,KVP,HDEbence bunda bisi yok yapılmıcak bisi değil.yani.istese doğu grubu her türlü yapar.bence 1.liğe aday olmak istiyorsa yapmalıda.

adam4 dediklerinin hiçbirine katilmiyorum startv durumu gayet iyi pazartesi koyu kırmızı tutmati persembede kalbim 4 mevsim bu iki dizi yakında yayindan kaldırılır beni affet gelince öglen kusagina göre ucus yasayacaktir startv

öle bi sallamıssınki birader Pazar gecesi sinamasi iyi gidiyor cumartesi iffet iyi çarsamba günü m.yüzyil eyvah düsüyorum kanalin gücüne güc katiyor

benim Yorumum

Kanald Dizileri Reytingleri Gayet İyi

Star tv Koyu Kırmızı Kalbim 4 Mevsim Dısındaki Projelerde İyi Ve kanal hergecen gün iyiye gidiyor

Reyting Anlamında Beni Affet'le Oranlarini Daha'da Çok Yükselcektir Dogus Grubunun Bi Açıklaması Vardi Star'tv Alarak %100 Geliştik diye kesinlikle karlı bir kanal yakında hababam sınıfı ve bir iki dizi transfer ederse ortalıgı yıkar

atv durumu cumartesi yahsi cazibe cuma hayat devam ediyor ve kim milyoner ister sayesinde iyi ama haftalık sıralamada çok çok gerilde

Fox tv günlük dizileri tuttu focus film yapıyor tutar tabi Deniz Yıldızı beni Affet Unutma beni focus grubunun

Show Tv Acun Programlari Sayesinde Reyting Saltanati Sürdürüyor Suskunlar Tims Prudiksyon yapimi iyi basladi ve durumu gayet iyi