2 Mart 2012 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yalan Dünya (Kanal D)

Oy: 18 58.1%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 9 29.0%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 3 9.7%
  • Hayat Devam Ediyor (ATV)

Oy: 6 19.4%
  • Bir Çocuk Sevdim (Star)

Oy: 2 6.5%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 4 12.9%
  • Terra Nova (Fox)

Oy: 3 9.7%
  • Babam İçin (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Mor Menekşeler (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 1 3.2%
  • TV İzlemedim

• Suskunlar - Tekrar (Show)

• Çocuklar Duymasın - Tekrar (ATV)

• Küçük Hanımefendi (TRT 1)

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,783
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Yalan Dünya mı ? Adını Feriha Koydum mu ? Hayat Devam Ediyor mu ? Günün en çok izleneni hangisi oldu ?

Sonuçlar belli oldu.

Totalde Hayat Devam Ediyor, A/B'de Yalan Dünya zirvede.

Hayat Devam Ediyor, totalde az farkla da olsa zirveyi almayı başardı. A/B'de ise Beyaz Show'un gerisinde kalarak 5.sıraya geriledi.

Adını Feriha Koydum iki grupta da zirve takibini sürdürdü. Dizi, totalde 2. A/B'de 3. sıranın sahibi oldu.

Yalan Dünya, yükselişini sürdürdü. Özellikle A/B'de 2.5 reyting birden yükseldi ve 14'e yakın reytingle açık ara zirvede yer aldı. Uzun yıllardır bu oranları almayı başaran bir komedi dizisi olmamıştı. Dizi, totalde de yükselişini sürdürdü ve 8 reytingi geçti.

Yalan Dünya oyuncuları ve Betül Demir'i ağırlayan Beyaz Show çıkışa geçti ve A/B'de 4. oldu.

Bir Çocuk Sevdim bu hafta biraz yükselse de hala çok gerilerde.

Fox'un dizisi "Babam İçin" bu hafta düşüş yaşadı ve çok gerilerde kaldı. Dizi öncesi yayınlanan yabancı dizi Terra Nova ise 4 share alabildi.

Star'da yayınlanan Bir Erkek Bir Kadın, eski günlerini arıyor. Dizi bu hafta 5 sharede kaldı.

Son düzenleme:
yalan dünya ve hayat devam ediyoru izledim.reytinglerle ilgili yorumları yarın yapacağım :)

bugün hayat devam ediyoru ve hayat devam ediyoru izledim:) başkada bişey izlemedim..

hayat devam ediyoru izledim süperdi.totalde 1.hayat devam ediyor 2.adını feriha koydum 3.yalan dünya
ab 1.yalan dünya 2.adını feriha koydum 3.hayat devam ediyor

Adini Feriha Koydum ve Beyaz Show.

Suskunlar'in tekrari veriliyor Show Tv'de, ankete ekledi.

HDE reytinglerini yukseltti diye dusunuyorum, dizi sehir hayatina gecti, artik A/B'ye de hitap ediyor bence, orada da yukselecektir reytingleri, onumuzdeki haftalarda gorecez. Feriha her iki grupta da ikinci olur, Yalan Dunya alisildigi gibi A/B'de alir birinciligi.

ADINI FERIHA KOYDUMuu izledimm :DD Hazal Kayaaa <3333

bugün trt 1 de küçük hanımefendi finali vardı ve atv de çocuklar duymasının tekrarı vardı bence ikiside çok iyiydi ikinisi de ankete eklerseniz çok memnun olurum

cuma günleri güzel dizi olmadiği için

hiç birşey izlemiyorum cuma akşamlari daha iyi diziler olabilir

benim şahsi düşüncem

ben her zamanki gibi yalan dünya yı izledim.bu sezon afk bitince zirveye oturacagını ve uzun yıllar inmeyeceğini düşünüyüorum.çok kaliteli bir dizi.aralarda çok ince espriler olan bir senaryo.rakiplerinden çok üst sıraları hakkeden bir senaryo.gerçekten gülse birsel hakkını vermiş.