2 Mart 2012 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yalan Dünya (Kanal D)

Oy: 18 58.1%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 9 29.0%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 3 9.7%
  • Hayat Devam Ediyor (ATV)

Oy: 6 19.4%
  • Bir Çocuk Sevdim (Star)

Oy: 2 6.5%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 4 12.9%
  • Terra Nova (Fox)

Oy: 3 9.7%
  • Babam İçin (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Mor Menekşeler (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 1 3.2%
  • TV İzlemedim

• Suskunlar - Tekrar (Show)

• Çocuklar Duymasın - Tekrar (ATV)

• Küçük Hanımefendi (TRT 1)

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .
Ankette ilk defa yalan dünyayi önde gördüm :)

adam4 dediklerinin hiçbirine katilmiyorum startv durumu gayet iyi pazartesi koyu kırmızı tutmati persembede kalbim 4 mevsim bu iki dizi yakında yayindan kaldırılır beni affet gelince öglen kusagina göre ucus yasayacaktir startv

öle bi sallamıssınki birader Pazar gecesi sinamasi iyi gidiyor cumartesi iffet iyi çarsamba günü m.yüzyil eyvah düsüyorum kanalin gücüne güc katiyor

benim Yorumum

Kanald Dizileri Reytingleri Gayet İyi

Star tv Koyu Kırmızı Kalbim 4 Mevsim Dısındaki Projelerde İyi Ve kanal hergecen gün iyiye gidiyor

Reyting Anlamında Beni Affet'le Oranlarini Daha'da Çok Yükselcektir Dogus Grubunun Bi Açıklaması Vardi Star'tv Alarak 0 Geliştik diye kesinlikle karlı bir kanal yakında hababam sınıfı ve bir iki dizi transfer ederse ortalıgı yıkar

atv durumu cumartesi yahsi cazibe cuma hayat devam ediyor ve kim milyoner ister sayesinde iyi ama haftalık sıralamada çok çok gerilde

Fox tv günlük dizileri tuttu focus film yapıyor tutar tabi Deniz Yıldızı beni Affet Unutma beni focus grubunun

Show Tv Acun Programlari Sayesinde Reyting Saltanati Sürdürüyor Suskunlar Tims Prudiksyon yapimi iyi basladi ve durumu gayet iyi

ya ne sallaması.nereye iyi gidiyor.zirveyi altıgı tek gün var oda çarşamba.diğer günleri nereye iyi.diğer yapımlarının hepsi ilk 10 zor grio.bazıları 100e bile giremio.tamam doğrudur geliştirdikleri ama bırakta geliştirsinler önceden doğan grubunun izlenmeyen dandik dizilerini alıyolardı.yaptıkları tek iyi şey eyvah düşüyorum ve muhteşem yüzyıl.

Tesadüfen rastladım. Ne reytinglerdi be. :D Yalan Dünya acil Cumaya dönmeli. :D Eski düzen.

Arka Sokaklar Pazartesi 22.30, Merhamet 20.00 olmalı.

Yalan Dünya yayından kalkacakmış galiba. Ciddi ciddi kulislerde konuşuluyormuş.

Oyuncuların hepsi pahalı oyuncular olduğu için paraları ödemekte zorlanıyorlarmış. :S

- - - Ekleme - - -

Koskoca Kanal D nasıl ödeyemiyorsa...

Oyuncuların hepsi pahalı oyuncular olduğu için paraları ödemekte zorlanıyorlarmış. :S

- - - Ekleme - - -

Yok artık :( Kalkmaz bence

Konuyu niye gündeme getirmişler bilmiyorum ama foruma eskiden ne kadar cok adam takılıyormus ya su anket sonucuna bak. Noldu da bu kadar azaldı şaşırdım dogrusu..

Konuyu niye gündeme getirmişler bilmiyorum ama foruma eskiden ne kadar cok adam takılıyormus ya su anket sonucuna bak. Noldu da bu kadar azaldı şaşırdım dogrusu..

Zİyaretçilerde dahil olduğu için o kadar yüksek. :)

- - - Ekleme - - -

Acil Cuma`ya alınmalı tekrar. A/B`de zirve istiyoruz biz eskisi gibi. :D Ardından da Beyaz Show. Cumanın tadı böyle çıkıyordu.

RevaN Cuma gününe çok hasret kalmış galiba :)

Neyse bence de en iyisi Cuma YD için.

Eskis igib şu anket reyting konusuna eklense daha güzel olur :T