adam4 dediklerinin hiçbirine katilmiyorum startv durumu gayet iyi pazartesi koyu kırmızı tutmati persembede kalbim 4 mevsim bu iki dizi yakında yayindan kaldırılır beni affet gelince öglen kusagina göre ucus yasayacaktir startv
öle bi sallamıssınki birader Pazar gecesi sinamasi iyi gidiyor cumartesi iffet iyi çarsamba günü m.yüzyil eyvah düsüyorum kanalin gücüne güc katiyor
benim Yorumum
Kanald Dizileri Reytingleri Gayet İyi
Star tv Koyu Kırmızı Kalbim 4 Mevsim Dısındaki Projelerde İyi Ve kanal hergecen gün iyiye gidiyor
Reyting Anlamında Beni Affet'le Oranlarini Daha'da Çok Yükselcektir Dogus Grubunun Bi Açıklaması Vardi Star'tv Alarak 0 Geliştik diye kesinlikle karlı bir kanal yakında hababam sınıfı ve bir iki dizi transfer ederse ortalıgı yıkar
atv durumu cumartesi yahsi cazibe cuma hayat devam ediyor ve kim milyoner ister sayesinde iyi ama haftalık sıralamada çok çok gerilde
Fox tv günlük dizileri tuttu focus film yapıyor tutar tabi Deniz Yıldızı beni Affet Unutma beni focus grubunun
Show Tv Acun Programlari Sayesinde Reyting Saltanati Sürdürüyor Suskunlar Tims Prudiksyon yapimi iyi basladi ve durumu gayet iyi
Yalan Dünya yayından kalkacakmış galiba. Ciddi ciddi kulislerde konuşuluyormuş.
Oyuncuların hepsi pahalı oyuncular olduğu için paraları ödemekte zorlanıyorlarmış. :S
- - - Ekleme - - -
Koskoca Kanal D nasıl ödeyemiyorsa...
Konuyu niye gündeme getirmişler bilmiyorum ama foruma eskiden ne kadar cok adam takılıyormus ya su anket sonucuna bak. Noldu da bu kadar azaldı şaşırdım dogrusu..
Yalan Dünya yayından kalkacakmış galiba. Ciddi ciddi kulislerde konuşuluyormuş.
Oyuncuların hepsi pahalı oyuncular olduğu için paraları ödemekte zorlanıyorlarmış. :S
- - - Ekleme - - -
Koskoca Kanal D nasıl ödeyemiyorsa...