2 Mart 2012 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yalan Dünya (Kanal D)

Oy: 18 58.1%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 9 29.0%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 3 9.7%
  • Hayat Devam Ediyor (ATV)

Oy: 6 19.4%
  • Bir Çocuk Sevdim (Star)

Oy: 2 6.5%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 4 12.9%
  • Terra Nova (Fox)

Oy: 3 9.7%
  • Babam İçin (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Mor Menekşeler (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 1 3.2%
  • TV İzlemedim

• Suskunlar - Tekrar (Show)

• Çocuklar Duymasın - Tekrar (ATV)

• Küçük Hanımefendi (TRT 1)

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .
Yalan dunya dusecek beyazshow bayagi bir yuksek cikacak Ab de ozelikle ilk 3 te kesin gibi

yalan dunya yukselmeye devam etmıs. A/bde ılk 2ye krallıgını kurmus dıyebılırız :).ardından yayınlanan beyaz showda çok ıyı gıtmıs

Totalde hde ve afk arasındakı kapısmayı hde kazanmıs fakat cok az bır farkla. Cuma aksamları rekabet baya ıyı.

Terra nova totalde ılk 50 a/bde ılk 40a gırmıs..

Hayat Devam Ediyor zirveyi korumus cok sevindim insallah hep boyle gider hemde iki dizide 20:45 basayip 23:18'de bitmis.

Adını Feriha Koydum güzel bir bölümdü ama eski heyecan yok gibi. Totalde 0.04%lik bir oranla zirveyi kaçırmış ama yine de güzel oranlar alarak kanalını sevindirmiş
Hayat Devam Ediyor totalde süper AB`de totale göre vasat
Yalan Dünya AB`de resmen 14 reyting almış. Sadece 0.05%lik oranla kaçırmış 14 reytingi. 13.95 harika bir oran.
Beni Affet güzel gidiyor. Umarım Starda da böyle gider
Bir Çocuk Sevdim artık 3 reytinge ulaşamıyor
1 erkek 1 kadın eskilere göre düşmüş. Ama yine de sosyal medyada fırtına gibi esiyor

dun bır cocuk sevdıme denk geldım bı bakayım dedım. Dızının senaryosu bıtmıs. Konu tıkanmıs ve ılerlemıyor,akmıyor

Yalan Dünya süper oranlar almış. Her hafta yükselmeye devam ediyor. Haftaya daha da yükselebilir.

Hayat Devam Ediyor Totalde çok az farkla zirvede olurken A/B'de 5. sıraya gerilemiş.

Adını Feriha Koydum Totalde zirveye yaklaşırken A/B'de zirveden uzaklaşmış durumda.

Beyaz Show A/B'de 4. olmayı başarmış.

Terra Nova PT-1'de yayınlanınca kötü oranlar almış. Bence dizi 22.30'da yayınlanmalıydı.

Babam İçin bu hafta daha da düşmüş. FOX diziyi Pazar gününden alarak sonunu hazırladı diyebiliriz.

Mor Menekşeler kötü oranlar almış.

Küçük Hanımefendi Final bölümüyle gerilerde kalmış.

Hayat Devam Ediyor TOTAL grubunda zirvede yer alirken, A/B grubunda 5.oldu.

Adini Feriha Koydum TOTAL grubunda kilpayi zirveyi kaçirmis ama gelecek haftalarda zirveyi tekrardan alacagini düsünüyorum.

Altan Erkekli, Füsun Demirel, Olgun Simsek, Beyazit ve Gülse Birsel gibi basarili oyunculari kadrosunda bulunduran Yalan Dünya dizisi A/B grubunu fethetti! Dizi yaklasik 14 reyting alarak, yayin hayatinin en yüksek reytingi almayi basarmis.

Bir Çocuk Sevdim, Hababam Sinifi'nin gelisiyle bitecektir muhtemelen.

HDE total deki liderligini korumus ama arada cok az bir fark var. AB de ise total e göre vasat

AFK Total de bu hafta yükselmesine ragmen zirveyi alamamis ama hala cok basarili, AB de ise 3. Siraya düsmüs bundan sonra AB de birincilik cok zor.

Yalan Dünya yükselisini her iki grubtada sürdürmüs bir komedi dizisi olarak tarih yaziyor resmen helal olsun.

Bir cocuk sevdim bu reytinglerle hala nasil devam ediyor anlayamadim.

Beyaz Show da bu hafta yalan Dünya oyuncularindan faydalanarak baya yükselmis.

Suskunlar tekrari ile bence yine basarili olmus iki grubtada ilk 20 de

HDE total deki liderligini korumus ama arada cok az bir fark var. AB de ise total e göre vasat

AFK Total de bu hafta yükselmesine ragmen zirveyi alamamis ama hala cok basarili, AB de ise 3. Siraya düsmüs bundan sonra AB de birincilik cok zor.

Yalan Dünya yükselisini her iki grubtada sürdürmüs bir komedi dizisi olarak tarih yaziyor resmen helal olsun.

Bir cocuk sevdim bu reytinglerle hala nasil devam ediyor anlayamadim.

Beyaz Show da bu hafta yalan Dünya oyuncularindan faydalanarak baya yükselmis.

Suskunlar tekrari ile bence yine basarili olmus iki grubtada ilk 20 de

hocam bir cocuk sevdim bu reytingler götürür zaten oyunculari tiyatrodan bir tane yasli adam ünlü o kadar para saymiolar zaten reklam gelirlerinden yeni bölüm gelirleri hertürlü çıkar

beni affet süper reytingler aliyor tam star tv olacak bu dizi focus film yaptıgı günlük dizilerin hepsi tuttu beni affet star yaricak

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]SPARTACUS: BLOOD AND SAND[/TD]
[TD] STAR TV[/TD]
[TD] 02:00:00[/TD]
[TD] 02:21:44[/TD]
[TD] 00:21:44[/TD]
[TD] 1,34[/TD]
[TD] 15,86[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

15 Share Spartacus Blood And Sand

Son düzenleme:
Yalan Dünya ve birazda Beyaz Show'u izledim.

Yalan Dünya'da Orçun öpüşme çabasında ama daha hiç öpüşemedi maalesef. Deniz'i görenler ezdi geçti. Rıza nişanlanyordu. Selahattin ve Ahmet'in sahneleri çok komikti ki zaten onları aynı kişi canlandırıyor yani Olgun Şimşek. Çok güzel ve çok komik bir bölümdü.

Beyaz Show'a Yalan Dünya dizisi ekibi konuk oldu ama ben fazla izleyemedim uyudum.

Son düzenleme:
Ben doğru anladım da yanlış belirttiğin için anlamamızlıktan geldim :) Muhteşem Yüzyıl A/B'de açık ara zirvede yazınca Cuma günü konusuna anlamsız duruyor. :)

Suskunlar hakkındaki düşüncelerim git gide olumlulasiyor ama haftaya maç var tekrari çok iyi gitmis ama maç ocagina incir agaci dikebilir

eveeettt demekki nolmuş nolmuş, hayat devam ediyor birinciliği kapmış..
ben demiştim feriha bozdu diye her iki grupta ikinci
yalan dünya sanırım pamela anderson u çağırmıştı ondan arttı. yalnız her hafta birini çağıracaklarsa önümüzdeki hafta angelina jolie yi görmek isteriz seyircinin beklentisi artıyor çıta yükseliyor:)
terra nova böyle bir günde çok iyi oranlar almış..

eveeettt demekki nolmuş nolmuş, hayat devam ediyor birinciliği kapmış..
ben demiştim feriha bozdu diye her iki grupta ikinci
yalan dünya sanırım pamela anderson u çağırmıştı ondan arttı. yalnız her hafta birini çağıracaklarsa önümüzdeki hafta angelina jolie yi görmek isteriz seyircinin beklentisi artıyor çıta yükseliyor:)
terra nova böyle bir günde çok iyi oranlar almış..
yalan dünyada bu hafta pamela anderson yoktu