@EveN'e dedim ama istemiyor. Ben FOX'la konuşurum alır hemen.Kanal D'nin hedefi o olsa bile olmaz.
Yalan Dünya direk Fox'a geçsin.Kalite kaliteli'de olur.
Kanal D bir türlü totale hitap edemiyor, FOX ise maşallah artık her iki gruba da hitap ediyor. @gözlemci @sokak sanati
@EveN'e dedim ama istemiyor. Ben FOX'la konuşurum alır hemen.
Maşallah Haluk.Her iki grubuda hitap ediyor. Dur @xBUGRAx 'yıda tebrik edelim.
Bu akşam Fox'ta benim dizim var.İnşallah Fatih Harbiye etkisi olur.
İlk Gülse'yi çiğnemen gerek.
Aman batmasın kanal.Pis gülse git kış kış.Aman uzak dursun Gülse bizden. Sevmiyorum o kadını. Yalan Dünya, FOX'u batırır.
Aman batmasın kanal.Pis gülse git kış kış.
Bu akşam Sana Bir Sır Vereceğim'in artık iki grupta da en az 3.50 alması şart.
Bu akşam Sana Bir Sır Vereceğim'in artık iki grupta da en az 3.50 alması şart.
Reyting sonuçları eklendi.
STV ve FOX yeni AB kanallarımız.Yetenek Sizsiniz iki grupta da sert bir düşüş yaşamış. Bugün de düşüp Güneşi Beklerken'e geçilir inşallah.
Şefkat Tepe iyi bir yükseliş yakalamış. Ab'de 4 görüp Arka Sokaklar'ı geçmiş. 😱
Fatih Harbiye iki grupta da çok iyi gitmiş. Ayrıca ab dizisi olmuş. 😱
Arka Sokaklar düşmüş. Şefkat Tepe'ye geçilmesi tam komedi. Günü değişmeli bence. Boşluk dizisi çünkü.
Kayıp kaybolmuş. Total dizisi olmuş. Bakalım Kanal D sezon sonuna kadar diziye tahammül edecek mi?
3 Adam hak ettiği oranları almış sonunda.
Adını Kalbime Yazdım'ı sbt'nin şişirebileceğini söylemiştim. Öyle de olmuş. Yine de yeni saatiyle birlikte yükselişe geçmesi umut verici.
Peki Esra ne zaman diziye dönüyor.
Neden ilk 20 Çağlar.
@sokak sanati ; Esra Ronabar'ın diziye dönmesine daha var. Evet valla Sana Bir Sır Vereceğim, AB'de daha iyi gidecek bence bu akşam.
@gözlemci ; Sana Bir Sır Vereceğim, 22:45'te bitecek bugün. FOX'ta gösterdi. Fakat internette halen daha 21:15'te bitecek deniyor. Ama 21:15'de bitmesi imkansız ki?
Ya normalde ben reyting konularının moderatörü değilim fazla ilgilenmediğim içinde nerden alıyorlar listeyi bilmiyorum. Reyting listesi de eklenmemiş bugün bende bulabildiğimi koydum şimdilik.
Yakında Kanal D'yi geçerler aylıklarda rahat bir şekilde. Bugün Güneşi Beklerken bir düşüş yaşasın. Sorarım ben onlara. Zaten tns'ye olan güvenip sarsıldı. Bugün gb en heyecanlı bölümlerinden biriyle düşerse artık güvenim kalmayacak tns'ye.STV ve FOX yeni AB kanallarımız.
Ne hallere düştük....
@sokak sanati Tamam şimdi eklerim tam listeyi. Linki sildim bu arada.
Tamam teşekkürler.
Yasak mı link vermek.
Yakında Kanal D'yi geçerler aylıklarda rahat bir şekilde. Bugün Güneşi Beklerken bir düşüş yaşasın. Sorarım ben onlara. Zaten tns'ye olan güvenip sarsıldı. Bugün gb en heyecanlı bölümlerinden biriyle düşerse artık güvenim kalmayacak tns'ye.