Saygısızlık.Phobe'nin gitarı eline alıp şarkı söylediği sahnelerde ileri sarıyorum...
Saygısızlık.Phobe'nin gitarı eline alıp şarkı söylediği sahnelerde ileri sarıyorum...
Tespit...Ronaldo, Meesi denen loseri rekabette ezip geçti.. Messi küçük takımın küçük oyuncusudur artık..
1 dakka bile sürmüyor o sahnelerYok aslında dizinin normal sahnelerini beğenmiştim de bölüm başlarındaki stand up mı denir konuşma mı denir her neyse o sahneleri hiç beğenmemiştim.
Tanı, tedavi....Tespit...
Ronaldo Messi mi yine gözlerim kanadı Maç kupa kaybetmesi adamın en iyi oyuncu olduğu gerçeğini ne yazık kı değiştirmiyor Adamın boyu uzun olmaması tam forvet olmamasına ve bir yaş genç olmasına rağmen gol sayısında çok yakın. Asisti söylemeye gerek yoktur zatenRonaldo, Meesi denen loseri rekabette ezip geçti.. Messi küçük takımın küçük oyuncusudur artık..
Gidip Saygı'ya başlayayım o halde madem saygı'sız kaldık..Saygısızlık.
İroniler..Ronaldo Messi mi yine gözlerim kanadı Maç kupa kaybetmesi adamın en iyi oyuncu olduğu gerçeğini ne yazık kı değiştirmiyor Adamın boyu uzun olmaması tam forvet olmamasına ve bir yaş genç olmasına rağmen gol sayısında çok yakın. Asisti söylemeye gerek yoktur zaten
Ben nostaljik şeyleri severim, seinfeld'i de seveceğimi düşünüyorum zaten. Ama Friends kadar sevip bağ kurmam mümkün değil. Şu an Friends'i Ingilizce geliştirme bahanesiyle Ingilizce altyazılı 4.kez izliyorum ve hala gülüyorum.1 dakka bile sürmüyor o sahneler
Ayrıca bir süreden sonra onlar da eğlenceli geliyor
Beşiktaş'ın şampiyonluk sayısı daha az ve taraftarı daha az diye GS FB birliğinden başka bir düşünce değildir bu. Şampiyonluk sayısı da 90lara kadar hemen hemen diğer takımlarla eşitti. Çünkü her üç takımda benzer tarihlerde kurulup büyük taraftar kitlesine ulaşmıştır. GS FB arasında özel bir rekabet olabilir buna bir şey diyemem. İtalya'da da Inter Milan var örneğin. Bu ligde bu üç takımdan biri olmasın lig eksik kalır.Beşiktaş ne yaparsa yapsın üçüncü büyüktür.. Asla bir GS-FB arasındaki rekabete ulaşamayacaktır.. @Gerekli24
------
İroniler..
Konudan gitmemişmiydinBen nostaljik şeyleri severim, seinfeld'i de seveceğimi düşünüyorum zaten. Ama Friends kadar sevip bağ kurmam mümkün değil. Şu an Friends'i Ingilizce geliştirme bahanesiyle Ingilizce altyazılı 4.kez izliyorum ve hala gülüyorum.
Gidicem dedim ama gidemedim evet. Ödev de yapmam gerek halbuki.@xdragxx neyseki bu konu Cevapsız Sorular zamanına denk gelmedi @Tolstoyevski
Hangi konuda olacağımıza şaşırırdık
------
Konudan gitmemişmiydin
Bu konu bağımlılık yapıyor bende tüm işi gücü bıraktımGidicem gerek ama gidemedim evet. Ödev de yapmam gerek halbuki.
Neyseki daha önceden demişim konuda...Gidicem gerek ama gidemedim evet. Ödev de yapmam gerek halbuki.
------
La La Land 2000'lerin en iyi filmidir.
Not : İroni değildir.
LA LA LAND tüm zamanların en destansı "overrated" yapıtıdır. Oxford sözlüğündeki Overrated tanımına örnek olarak bu film verilmiştir... Oscar'da yaşadığı o malum olay zevkten dört köşe yapmıştır zamanında.
Konuda zaten tepkiler abartılı bir de ironi mi ayıraramıyorumBiz işin boyutunu biraz değiştirdik çünkü ama doğru pek tanımadığın için ciddiye almakta haklı olabilirsin...
La La Land Oxford sözlüğünde sanat tanımına örnek olarak verilebilecek bir filmdir.LA LA LAND tüm zamanların en destansı "overrated" yapıtıdır. Oxford sözlüğündeki Overrated tanımına örnek olarak bu film verilmiştir... Oscar'da yaşadığı o malum olay zevkten dört köşe yapmıştır zamanında.
Bizlere diss atman gerekirdi
Buna diss atamıyorum ki her okuduğumda kahkaha atıyorumHocam bu ne saçma konu?
Bensiz bir sofra demek...Duble Disssss2020'ye veda ederken gerçekleşen Olmamış Atma Şenlikleri:
Ekli dosyayı görüntüle 96771
@Dosi @phoebebuffay @12.Adam @xdragxx @MEnes @Gerekli24 @Sherlock @Maskeli Fedai @dreamy @Emre Ozansoy