- Reaksiyon puanı
- 114,364
- Puanı
- 1,060
Tebrikler sanada400.mesaj olmuş seninki, 400 kere maşallah
Tebrikler sanada400.mesaj olmuş seninki, 400 kere maşallah
Asıl vurgunu kanal yaptı bu ay, 2020'nin son ayında vurgunu yaptı geçti..Tebrikler sanada
İyi çalıştıkAsıl vurgunu kanal yaptı bu ay, 2020'nin son ayında vurgunu yaptı geçti..
Flood olduğu için geri çektim olmamışı, sonra yine bastım.Bu mesaja olmamış atan beni sevmiyordurssssssssss
------
Ben de seni sevmiyorum Tolsto hocam
Yok hocam kalsınFlood olduğu için geri çektim olmamışı, sonra yine bastım.
23.59'dan sonra geri çekeceğim onu ama.
Sana diss atmak acayip zevkli ya.O kadar mesaj yazılmış ki bir yerden sonra ipin ucunu tamamen kaçırdım o yüzden bu üşengeçliğim için de bol bol diss istiyorum son kez.
Bu mesaj gerçek anlamda diss'i hak ediyor.ssAsıl vurgunu kanal yaptı bu ay, 2020'nin son ayında vurgunu yaptı geçti..
Dizi-hikaye senaryolarım da Zey TV'de yayınlanacak gibi kanalın @Dosi ile birlikte sahibi durumunda olduğumuz için Acun'un Survivor'u Kanal D'de yayınlaması gibi bir şey olurdu şimdi ETV'de yayınlamak...Bu mesaj gerçek anlamda diss'i hak ediyor.ss
Aynen canım duygularımız karşılıklı.Sana diss atmak acayip zevkli ya.
Hayır yıllar önce eTV için içerik anlaşması yapmıştık o konu tartışmaya kapalı.Dizi-hikaye senaryolarım da Zey TV'de yayınlanacak gibi kanalın @Dosi ile birlikte sahibi durumunda olduğumuz için Acun'un Survivor'u Kanal D'de yayınlaması gibi bir şey olurdu şimdi ETV'de yayınlamak...
Hadi kırmayalım senibir an kendime diss atasım geldi