Tebrikler sanada400.mesaj olmuş seninki, 400 kere maşallah![]()
Tebrikler sanada400.mesaj olmuş seninki, 400 kere maşallah![]()
Asıl vurgunu kanal yaptı bu ay, 2020'nin son ayında vurgunu yaptı geçti..Tebrikler sanada![]()
İyi çalıştıkAsıl vurgunu kanal yaptı bu ay, 2020'nin son ayında vurgunu yaptı geçti..![]()
Flood olduğu için geri çektim olmamışı, sonra yine bastım.Bu mesaja olmamış atan beni sevmiyordurssssssssss
------
Ben de seni sevmiyorum Tolsto hocam![]()
Yok hocam kalsınFlood olduğu için geri çektim olmamışı, sonra yine bastım.
23.59'dan sonra geri çekeceğim onu ama.![]()
Sana diss atmak acayip zevkli ya.O kadar mesaj yazılmış ki bir yerden sonra ipin ucunu tamamen kaçırdım o yüzden bu üşengeçliğim için de bol bol diss istiyorum son kez.![]()
Bu mesaj gerçek anlamda diss'i hak ediyor.ssAsıl vurgunu kanal yaptı bu ay, 2020'nin son ayında vurgunu yaptı geçti..![]()
Dizi-hikaye senaryolarım da Zey TV'de yayınlanacak gibi kanalın @Dosi ile birlikte sahibi durumunda olduğumuz içinBu mesaj gerçek anlamda diss'i hak ediyor.ss
Aynen canım duygularımız karşılıklı.Sana diss atmak acayip zevkli ya.![]()
![]()
Hayır yıllar önce eTV için içerik anlaşması yapmıştık o konu tartışmaya kapalı.Dizi-hikaye senaryolarım da Zey TV'de yayınlanacak gibi kanalın @Dosi ile birlikte sahibi durumunda olduğumuz içinAcun'un Survivor'u Kanal D'de yayınlaması gibi bir şey olurdu şimdi ETV'de yayınlamak...
![]()
Hadi kırmayalım senibir an kendime diss atasım geldi![]()