Ben finali izledim ve eeee hepsi bu muydu dedimAsla asla dememeli bir insan ama şunun altını çizeyim : Ben Dark'a başladım. 6 bölüm izledim ve sarmadı
Ben finali izledim ve eeee hepsi bu muydu dedimAsla asla dememeli bir insan ama şunun altını çizeyim : Ben Dark'a başladım. 6 bölüm izledim ve sarmadı
BerbatYaprak bile sarıyor, dolması oluyor ama Dark sana bir türlü sarmadı..
Yılmaz Vural reise hiç şans tanımadılar üzülüyorum ona bazen10 senede 8 şampiyonluk yaşamış, UEFA kupasını kazandırmış, bu lige damgasını vurup ligin kaderini belirlemiş adama kötü hoca demek için tek sebep GS'li olmamaktır. BJK ya da FB'li olsaydı ve aynı miktarda şampiyonluklar kazandırmış olsaydı biz de sevmezdik tabi... Ama ezbere taktik bilmiyor, kötü hoca vb demek kolay. Bu kadar şampiyonluk yaşatmış adam için bunları demek ise komik... Sadece gazla olsaydı Yılmaz Vural bu ligin sefiri olurdu..
Kendimi zorlaya zorlaya 6 bölümü zor tamamladımBen finali izledim ve eeee hepsi bu muydu dedim
Diagne forvet morvet değildir..
Narsistliğinde bir sınırı olmalı...Üzülme yoldaşım, ben her zaman yaptığım gibi kendimi övmek için diğerlerini gömdüm... Bu yeni bir şey değil...
Konu MEnes olunca o sınır çok üst seviyelerde oluyor maalesef...Narsistliğinde bir sınırı olmalı...
Ben bıraktım diziyi. Arada eh işte kısa kısa bakıyorumBugün Yasak Elma var ama kimsenin umurunda değil çünkü çok vasat bir dizi...
Tüyler ürpertici...Kendimi zorlaya zorlaya 6 bölümü zor tamamladım
Vaklt kaybı
Ben finali izledim ve eeee hepsi bu muydu dedim
Berbat
Sonunda gönül rahatlığı ile olmamış attığım mesajlar geldi, vicdanım sızlıyordu bir yandan olmamış atarken ama bunlara acımadım.Kendimi zorlaya zorlaya 6 bölümü zor tamamladım
Vaklt kaybı
Bayılmıştım çünkü kadın karakterleri bir hoştu.. Dekolteler filan...Ben bıraktım diziyi. Arada eh işte kısa kısa bakıyorum
Sen pek bayılmıştın diziye. Başladın değişti
O da senin gibi tüyler ürpertici ama o en azından finale kadar izlemiş...Neyseki @xdragxx benle aynı fikirde
SlsgsghshssmkdlöslskusjsnSonunda gönül rahatlığı ile olmamış attığım mesajlar geldi, vicdanım sızlıyordu bir yandan olmamış atarken ama bunlara acımadım.
Yok aslında dizinin normal sahnelerini beğenmiştim de bölüm başlarındaki stand up mı denir konuşma mı denir her neyse o sahneleri hiç beğenmemiştim.İlk bölümleri izleyip bırakman yanlış olmuşÇünkü ilk 2 sezon sonunda dizi zaten reyting alarak dipte ve bitmesi gündeme gelen bir dizi asıl dizi 3.sezonda başlıyor
Friends gibi arkadaşlık ortamı ararsan seni tatmin etmez ama saf komedi arıyorsan bana göre türünün en iyisi.
Ronaldo, Meesi denen loseri rekabette ezip geçti.. Messi küçük takımın küçük oyuncusudur artık..Gerçekten telefonun muydu yoksa aklına girip onları yazmanı sağlayan MEnes mi...
------
SNK hakkında ileri geri konuşan insanlar FUTURE ENES tarafından gazaba uğrar...
Yasak Elma>>>>DarkBugün Yasak Elma var ama kimsenin umurunda değil çünkü çok vasat bir dizi...
Phobe'nin gitarı eline alıp şarkı söylediği sahnelerde ileri sarıyorum...Yok aslında dizinin normal sahnelerini beğenmiştim de bölüm başlarındaki stand up mı denir konuşma mı denir her neyse o sahneleri hiç beğenmemiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?