Zey TV 2.Geleneksel Olmamış Atma Şenlikleri: Arınma Günü 👎

Seinfeld hiç bilinmedik bir dizi gibi konuşuyorsun aslında güldürdün atmam lazım da format gereği işte :A

Bilinirlik bakımından aralarında uçurum falan yook. Diyelim ki senin dediğin gibi uçurum olsun ki yok öyle bir şey bu Friends'in daha iyi olduğu anlamına gelmez. En çok izlenen en iyidir diye bir mantık kabul edilemez :A
Abartarak yorum yapıyorum zaten, sen ciddi mi sandın? :A
Seinfeld'de en popüler sitcomlardan biri ama Friends ile arasında bilinirlik arasında gayet uçurum var. Belki Amerika'da yoktur ama Dünya genelinde var. :A
Friendsi ilk kez izlediğim dönem Seinfeld'i birkaç bölüm izleyip bırakmıştım. Uygun bir zamanda tekrar başlamayı düşünüyorum. :A

İyi ki var... Gördüm ve korktum...
------

Animeler muazzam SABAR eserleridir... Aksini iddi eden sanat düşmanıdır...
Adam animelere laf atmaya çalışırken çarpıldı resmen... Yermeye çalıştı ama tam tersi bir durum oldu sanki...

Yine de SNK abartılan bir animedir...

Yasak Elmadaki senaryonun, karakterlerin derinliğini herkes anlayamaz. Herkesin izleyip sevebileceği bir dizi değil bu yüzden, belli bir felsefesi var dizinin. :A
Herkesin çıkarı için birbiriyle yatıp evlendiği dizinin neyi olabilir. Bir şey var sırf zengin koca diye evlenmenin neler doğuracağını güzel özetlemiş hakkını yiyemem o konuda :A

İyi ki var... Gördüm ve korktum...
------

Animeler muazzam SABAR eserleridir... Aksini iddi eden sanat düşmanıdır...

Adam animelere laf atmaya çalışırken çarpıldı resmen... Yermeye çalıştı ama tam tersi bir durum oldu sanki...

Yine de SNK abartılan bir animedir...
Telefonum bana kumpas kurdu..

Abartarak yorum yapıyorum zaten, sen ciddi mi sandın? :A
Seinfeld'de en popüler sitcomlardan biri ama Friends ile arasında bilinirlik arasında gayet uçurum var. Belki Amerika'da yoktur ama Dünya genelinde var. :A
Friendsi ilk kez izlediğim dönem Seinfeld'i birkaç bölüm izleyip bırakmıştım. Uygun bir zamanda tekrar başlamayı düşünüyorum. :A
İlk bölümleri izleyip bırakman yanlış olmuş :A Çünkü ilk 2 sezon sonunda dizi zaten reyting alarak dipte ve bitmesi gündeme gelen bir dizi asıl dizi 3.sezonda başlıyor :A

Friends gibi arkadaşlık ortamı ararsan seni tatmin etmez ama saf komedi arıyorsan bana göre türünün en iyisi.

Yalan yanlış bilgilerle insanların beynini yıkamayın be kardeşim... Fatih Terim anca bağırıp çağırıp gazla topçu oynatsın... Taktik ve teknik bilgiden yoksun bir adamdan ne bekleriz ki...
Mükemmel yorum harika atıyorum say. @Tolstoyevski gibi taktik disiplinli birinin bu demesi üzdü sırf Gsli diye.
The Godfather milliyetçi bir filmdir... 3 veriyorum... @Sherlock
Bu gözler neler görüyor keşke görmeseydim.

Mükemmel yorum harika atıyorum say. @Tolstoyevski gibi taktik disiplinli birinin bu demesi üzdü sırf Gsli diye.

Bu gözler neler görüyor keşke görmeseydim.
10 senede 8 şampiyonluk yaşamış, UEFA kupasını kazandırmış, bu lige damgasını vurup ligin kaderini belirlemiş adama kötü hoca demek için tek sebep GS'li olmamaktır. BJK ya da FB'li olsaydı ve aynı miktarda şampiyonluklar kazandırmış olsaydı biz de sevmezdik tabi... Ama ezbere taktik bilmiyor, kötü hoca vb demek kolay. Bu kadar şampiyonluk yaşatmış adam için bunları demek ise komik... Sadece gazla olsaydı Yılmaz Vural bu ligin sefiri olurdu..

@Dosi asla Lost'a ve Dark'a başlamayacağım demiştir:

040920132111019117187_2.jpg

Asla asla dememeli bir insan ama şunun altını çizeyim : Ben Dark'a başladım. 6 bölüm izledim ve sarmadı :A
Yaprak bile sarıyor, dolması oluyor ama Dark sana bir türlü sarmadı..