Zey TV 2.Geleneksel Olmamış Atma Şenlikleri: Arınma Günü 👎

Mangaya halen başlayamamış olmam... hep @Dosi nin yüzünden..
Sana diyecek söz bulamıyorum... Bak şimdi yapacağın şeyi söylüyorum. Gidip önce animenin 2. ve 3. bölümünü izliyorsun. Sonra mangada o bölümlere denk gelen 93-97. bölümleri okuyorsun... Ve sonra neden mangayı inatla okumanı istediğimi anlıyorsun...

Şu aralar sitcom arayışındaydım aslında bu kadar övgü görünce merak ettim. Dün Rick and Morty’ye başladım o da sitcom gibi zaten, bir süre idare eder sanırım.
Sen boşver Rick and Morty'i
Seinfeld'e başla 3.sezonda bana teşekkür edeceksin bu zamana kadar neredeydi diyeceksin

Şu aralar sitcom arayışındaydım aslında bu kadar övgü görünce merak ettim. Dün Rick and Morty’ye başladım o da sitcom gibi zaten, bir süre idare eder sanırım.
Aman diyim dostum Rick and Morty'e sitcom falan demek olmuyor... Sakın diyim sitcomlarla öyle şaheser durum ve absürd komedileri karşılaştırmayalım...
(LM ve R&M gibi)

Aman diyim dostum Rick and Morty'e sitcom falan demek olmuyor... Sakın diyim sitcomlarla öyle şaheser durum ve absürd komedileri karşılaştırmayalım...
(LM ve R&M gibi)
Yine abartı yine abartıııı

Absürt şeyler olunca diğer işlerdeeen 10 gömlek üstü falan olmuyor çıkarın şunu aklınızdan

Yerde yere vuruyorlardı, ama fanatik izleyenler abartıp abartıp duruyordu.. Yok en iyi komedi dizisi, yok şöyle iyi, yok böyle iyi diye.

Overrated değilse de itici, antipatik, gereksiz, boş diyelim.
@Aserat bu mesajlara sessiz kalma

Yasak Elma bile mi? Yasak Elma gibi bir başyapıta ''bile'' denmez.
Sefirin Kızı'nin yanında evet baş yapıt olabilir. Ama normalde benim için hiç bir şey

Absürt şeyler olunca diğer işlerdeeen 10 gömlek üstü falan olmuyor çıkarın şunu aklınızdan
Alakası bile yok absürd diye o işe efsane falan demiyoruz veya abartmıyoruz... Absürdlüğü mükemmel şekilde kullanıp günlük hayata ve dünyaya dair yaptığı inanılmaz tespitler yüzünden muazzam olduğundan söz ediyoruz. Aslında hayatın ne kadar saçma olduğunu tümüyle saçmalayarak insanlığın yüzüne tokat gibi vurduğu için muazzam olduğundan bahsediyoruz... Her absürd iş o derinliğe ve kaliteye sahip olmaz, olabilemez...

Yanlış anlaşılmasın ben hem L&M hem de R&M izledim ama güzel diziler yani. Diğerlerinden 10 gömlek üstü diye düşünenlere aslında tavrım uçmamak lazım fazla

(LM ve R&M gibi)
Ahaha fark etmeden birine taş atmışım
Güldürdüğü için sitcom deyiverdim, klasik bir sitcom değil o da ayrı konu tabii.

Harfiyen katılıyorum hocam absürt sayısı azlığından herhalde iyi absürt işler en iyi oluyor birden

Bu arada muhabbet Beyaz Futbol'a döndü iyice
Herkes bir şey diyor.
------

İlk defa Ezel'e KV kopyası dendiğine şahit oldum.
İlk defa duymuş ol işte
Gerçekler acıdır