Janice bile tek başına himym'yi 10'a katlar.Chandler Bing efsanesi HIMYM’i 10’a katlar.
Janice bile tek başına himym'yi 10'a katlar.Chandler Bing efsanesi HIMYM’i 10’a katlar.
Sana diyecek söz bulamıyorum... Bak şimdi yapacağın şeyi söylüyorum. Gidip önce animenin 2. ve 3. bölümünü izliyorsun. Sonra mangada o bölümlere denk gelen 93-97. bölümleri okuyorsun... Ve sonra neden mangayı inatla okumanı istediğimi anlıyorsun...Mangaya halen başlayamamış olmam... hep @Dosi nin yüzünden..
Şu aralar sitcom arayışındaydım aslında bu kadar övgü görünce merak ettim. Dün Rick and Morty’ye başladım o da sitcom gibi zaten, bir süre idare eder sanırım.İlk 2 sezon alışma sezonu 3.sezonda başlıyor dizi
İlk 2 sezon dediğime bakma toplam 15 bölüm falan
Sen boşver Rick and Morty'iŞu aralar sitcom arayışındaydım aslında bu kadar övgü görünce merak ettim. Dün Rick and Morty’ye başladım o da sitcom gibi zaten, bir süre idare eder sanırım.
Yasak Elma bile mi? Yasak Elma gibi bir başyapıta ''bile'' denmez.Harfiyen katılıyorum. Yasak Elma bile daha iyi geliyor onun yanında.
Aman diyim dostum Rick and Morty'e sitcom falan demek olmuyor... Sakın diyim sitcomlarla öyle şaheser durum ve absürd komedileri karşılaştırmayalım...Şu aralar sitcom arayışındaydım aslında bu kadar övgü görünce merak ettim. Dün Rick and Morty’ye başladım o da sitcom gibi zaten, bir süre idare eder sanırım.
Oh ne güzel memleket. Herşeyde şu Dosi'yi suçlamayı bırakınMangaya halen başlayamamış olmam... hep @Dosi nin yüzünden..
Tam harikalık bir mesaj ama diss atmak zorunda kaldımJanice bile tek başına himym'yi 10'a katlar.
Yine abartı yine abartııııAman diyim dostum Rick and Morty'e sitcom falan demek olmuyor... Sakın diyim sitcomlarla öyle şaheser durum ve absürd komedileri karşılaştırmayalım...(LM ve R&M gibi)
Overrated abartılan anlamına gelir. Bu diziyi herkes yerden yere vuruyordu zaten. Reytingleri, izlenmeleri falan da dipti. Overrated olması için dizinin belli bir başarısının ve popüleritesinin olması lazım, jet sosyetede bu olmadığı için overrated diyemeyiz .
@Aserat bu mesajlara sessiz kalmaYerde yere vuruyorlardı, ama fanatik izleyenler abartıp abartıp duruyordu.. Yok en iyi komedi dizisi, yok şöyle iyi, yok böyle iyi diye.
Overrated değilse de itici, antipatik, gereksiz, boş diyelim.
Sefirin Kızı'nin yanında evet baş yapıt olabilir. Ama normalde benim için hiç bir şeyYasak Elma bile mi? Yasak Elma gibi bir başyapıta ''bile'' denmez.
Alakası bile yok absürd diye o işe efsane falan demiyoruz veya abartmıyoruz... Absürdlüğü mükemmel şekilde kullanıp günlük hayata ve dünyaya dair yaptığı inanılmaz tespitler yüzünden muazzam olduğundan söz ediyoruz. Aslında hayatın ne kadar saçma olduğunu tümüyle saçmalayarak insanlığın yüzüne tokat gibi vurduğu için muazzam olduğundan bahsediyoruz... Her absürd iş o derinliğe ve kaliteye sahip olmaz, olabilemez...Yine abartı yine abartıııı
Absürt şeyler olunca diğer işlerdeeen 10 gömlek üstü falan olmuyor çıkarın şunu aklınızdan
Buna sonuna kadar katılıyorumJanice bile tek başına himym'yi 10'a katlar.
Yanlış anlaşılmasın ben hem L&M hem de R&M izledim ama güzel diziler yani. Diğerlerinden 10 gömlek üstü diye düşünenlere aslında tavrım uçmamak lazım fazlaAlakası bile yok absürd diye o işe efsane falan demiyoruz veya abartmıyoruz... Absürdlüğü mükemmel şekilde kullanıp günlük hayata ve dünyaya dair yaptığı inanılmaz tespitler yüzünden muazzam olduğundan söz ediyoruz. Aslında hayatın ne kadar saçma olduğunu tümüyle saçmalayarak insanlığın yüzüne tokat gibi vurduğu için muazzam olduğundan bahsediyoruz... Her absürd iş o derinliğe ve kaliteye sahip olmaz, olabilemez...
Ahaha fark etmeden birine taş atmışımAman diyim dostum Rick and Morty'e sitcom falan demek olmuyor... Sakın diyim sitcomlarla öyle şaheser durum ve absürd komedileri karşılaştırmayalım...(LM ve R&M gibi)
Off ne Güzel görünüyor ama dolapta mercimek çorbası varBu arınma gününe özel, benden hepinize bol işkembe kokulu işkembe çorbası... afiyetle ve zorla içiniz...
İlk defa Ezel'e KV kopyası dendiğine şahit oldum.KV kopyası olan dizi mi ? Bu Ezelcileri hiç anlayamadım. Ezel bir izleyişte 2 bölüm zor izlerim ancak Kurtlar Vadisi gün boyu izlerim sıkılmam. Şu videoyu izleyin biraz taraflı ama gerçekler var.
Harfiyen katılıyorum hocam absürt sayısı azlığından herhalde iyi absürt işler en iyi oluyor birdenYine abartı yine abartıııı
Absürt şeyler olunca diğer işlerdeeen 10 gömlek üstü falan olmuyor çıkarın şunu aklınızdan
İlk defa duymuş ol işteİlk defa Ezel'e KV kopyası dendiğine şahit oldum.
Karikatür Seinfeld ve himym'nin kendisinden daha komik olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?